I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Admin zrušen] Jailbrak 1 / G. / neopravneny BAN

Příspěvekod Theotre » 24 čer 2018, 23:08

1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné
BAN na 4.hod k CT.

- Vězen mě napadl a já si myslel že jsem ho zabil ale zabil jsem jiného hráče ale v boxu nechtěně a nikdo nic neřekl.

bylo další kolo

řešilo se kdo dostal FK a kdo mu ho dal hráč ani nenapsal jméno ani nedostal mikrofon k vyjádření a já dostal ban od admina G. za 1. mě neupozornil , a nedal možnost hráčovi se vyjádřit . za 2. Ani mě nedal možnost se vyjádřit kdyby dal mikrofon hráči nebo něco CT něco řekli hráč by dostal VD .

Tohle byl fakt zbytečý BAN a žádám o unban .

S pozdravem apu

2. Důkazy - screenshot / demo

DEMO. http://leteckaposta.cz/860464454
vyčasování: 1. 7:40-45 - neumyslný FK - CT nic neříkalo já to nevědel a nikdo z CT nic netušil ani já
10:05 - nové kolo
10:05-37 - BAN - Admin neupozornil že jsem dal FK ani CT , hráč ani n enapsal kdo dal FK a admin G. mi dal hned BAN

výpis z konzole - https://ctrlv.sk/GZHg

SID ADMINA G. - https://ctrlv.sk/RppM , STEAM_0:0:46278989
Theotre
Amatér
Amatér

[Admin zrušen] Jailbrak 1 / G. / neopravneny BAN

od Rumcajz » 24 čer 2018, 23:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbrak 1 / G. / neopravneny BAN

Příspěvekod GEMBLER » 25 čer 2018, 05:58

X-krát jsem se ptal, ty ses nad tím ani nepozastavil, jen sis vesele skákal... Něco vás musí naučit, že musíte nad tím, jak po někom střílíte, trochu přemýšlet. FK jsi dal, VD jsi nenahlásil, ban byl tedy oprávněný.

G.
GEMBLER
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Maxipes » 25 čer 2018, 12:19

Podle dema je zrejme, ze zabanovany hrac dal FK, ale urcite si ho nebyl vedom.

GEMBLER píše:Něco vás musí naučit, že musíte nad tím, jak po někom střílíte, trochu přemýšlet

S tim souhlasim, nicmene to "neco" jsi mel byt v tu chvili ty. Hraci jsi mel vysvetlit, ze dal FK. Ty ses pouze ptal, zda nekdo FK dal. Evidentne sis byl jisty tim, ze to byl apu, proto nechapu, proc misto jednoducheho vysvetleni prisel ban. Apu nestrilel nijak bezhlave, jen se branil utocicimu teroristovi.

Stiznost opravnena.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod GEMBLER » 25 čer 2018, 13:19

Hráč byl tak akorát na přehození od CT, k tomu dal ještě FK, kterého si bohužel nevšiml (způsobeno jeho naprostou ignorací hry). Ban jsem udělil jakožto edukativní, neboť je to jak s malým dítětem, kterému člověk může říct 1000x jednu věc a ono ji stejně udělá znovu, takže slova u určitých situací postrádají smysl. Bezhlavé střílení to bylo, protože dozorce musí přemýšlet nad tím, že jsou okolo i jiní vězni a tomu uzpůsobit svou střelbu (ne jen sprejovat). A další věc je, že 4hodinový ban a to jen k CT je směšná sazba v porovnání s tím, kdy byl za FK den na celý server... Hráči apu určitě hra u vězňů neublíží.

Za banem si stále stojím.

e. GEMBLER: na demu je FK v kole pro výběr dozorců (hráč byl na žebříku a dostal nesmyslně hlavu)
GEMBLER
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Maxipes » 25 čer 2018, 14:01

Problem je v tom, ze tys toho hrace nijak neupozornil, ze udelal chybu. Jen ses ptal, zda nepadl FK a cekal, zda se zabanovany chyti. To urcite neni spravny postup. Pokud se Ti zdalo, ze byl hrac zraly na prehoz, proc ho davno nedostal?

GEMBLER píše:na demu je FK v kole pro výběr dozorců

To ale neni ten FK, za ktery jsi banoval, vid?

GEMBLER píše:4hodinový ban a to jen k CT je směšná sazba v porovnání s tím, kdy byl za FK den na celý server

Proc argumentujes stavem, ktery byl kdysi davno a ktery je nenavratne pryc?
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod GEMBLER » 25 čer 2018, 15:12

To byla jen připomínka starých dobrých časů a ne, za ten jsem nebanoval, ten jsem viděl až teď na demu.
GEMBLER
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 25 čer 2018, 17:10

Admin bude potrestán.
Navíc se teď a tady omluví Maxipsovi za svoje hloupé kecy, tedy v případě že si je schopnej přiznat chybu a má zájem pokračovat dále.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod GEMBLER » 25 čer 2018, 18:10

Takže ještě jednou... Apu je ignorant a ignoranty u CT nemá nikdo rád. Kdo si nevšímá hry, nemá co dělat u CT. Tak to vždy fungovalo a jestli se takové věci mění, tak pardon. Tuhle situaci bych zabanoval zas a znovu, hráč si má dávat pozor na to, co dělá. Chybu jsem tedy neudělal.
GEMBLER
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 25 čer 2018, 18:15

Admin zrušen.
Vyřešeno
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy