• Stránka 1 z 1
[VYRESENE] KNF#1
Zdravím, včera jsem dostal ban za Distance hack (*PŘÍKAZ SMAZAN - eXcision*) na knifu přitom jsem nic nepoužil, včera se to mělo vyřešit v klidu aby hned nový admin neměl fail, ale bohužel se tak nestalo a ja si myslel že je to vyřešené, tak jsem dnes dostal na main steamu ban za obcházení.
http://www.gamesites.cz/amxban/others/b ... p?bid=1735
Děkuji za vyřešení.
http://www.gamesites.cz/amxban/others/b ... p?bid=1735
Děkuji za vyřešení.
-
Knife - Pokročilý
[VYRESENE] KNF#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: KNF#1
Tu je demo HL. admini nech sa vyjadria
[url]DEMO SMAZANO - eXcision[/url]
[url]DEMO SMAZANO - eXcision[/url]
- Johnynqo123
- Amatér
Re: [VYRESENE] KNF#1
Jen doplním, že ban za obcházení banu máš furt, proto jestli chceš u nás hrát, tak nejdříve doporučuju si odbanovat ten ban než půjdeš hrát.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
GrooS píše:Jen doplním, že ban za obcházení banu máš furt, proto jestli chceš u nás hrát, tak nejdříve doporučuju si odbanovat ten ban než půjdeš hrát.
Bylo mi řečeno, že se to vyřešilo, tudíž jsem šel hrát bez toho, aniž bych si kontroloval jestli doopravdy ten ban mám či ne, navíc i kdybych ho úmyslně obcházel, což jsem nedělal, tak nevidím důvod proč by mi měl zůstávat, když se prokázalo že jsem necheatoval, jestli to tedy chápu má mi zůstat ban za to, že se admin spletl a dal mi ban na základě dema, které se prošetřilo jako Clear ?
-
Knife - Pokročilý
Kým ti to bylo řečeno ?
-
GrooS - CS 1.6 Admin
GrooS píše:Kým ti to bylo řečeno ?
killermacka mam i snimek ze zpravy co mi poslal nez mi dal ban, ale to neni podstatne, dulezitejsi je to ze mi chces nechat ban za nic, nicim jsem se neprovinil a je potvrzene ze v dobe hrani jsem byl cisty jak pred tak i po a ty mi chces nechat permu? I ban za blok ve hre je horsi proviněni než to me.
-
Knife - Pokročilý
Jenže ty jsi se provinil. I když ten ban nebyl oprávněný, ty si ho neměl obcházet a měl jít rovnou sem. Tím že si ho obešel si porušil pravidla --> Trest. Logické ne? A pokud si nevěděl jestli ho máš nebo ne, tak se vždy můžeš kouknout do BL.
Vyřešeno už dávno.
Vyřešeno už dávno.
"But there’s no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS

You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS
-
AlweR790 - Mistr
Aha, takže ti to bylo řečeno killermačkou, ale nakonec to byl on, co ti dal ban za obcházení, to je zajímavější než jsem si myslel.
Ty jako hráč nemáš obcházet bany a pokuď nesouhlasíš, máš jít na web a řešit to tady, je pouze tvá hloupost, že si věřil někomu jako je killermačka, který stímto nemá absolutně nic společného. A vše co si tvrdil, že dostaneš unban a že se to vyřeší, se nakonec nevyřešilo nijak.
Unban si dostal na svém prvním banu, ale ban za obcházení si dostal oprávněně a ten ti taky zůstane. Máš si to hlídat ty, když je to tvůj ban.
Další případné otázky mi piš do PM, vyřešeno.
Ty jako hráč nemáš obcházet bany a pokuď nesouhlasíš, máš jít na web a řešit to tady, je pouze tvá hloupost, že si věřil někomu jako je killermačka, který stímto nemá absolutně nic společného. A vše co si tvrdil, že dostaneš unban a že se to vyřeší, se nakonec nevyřešilo nijak.
Unban si dostal na svém prvním banu, ale ban za obcházení si dostal oprávněně a ten ti taky zůstane. Máš si to hlídat ty, když je to tvůj ban.
Další případné otázky mi piš do PM, vyřešeno.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1