• Stránka 1 z 1
Torrent
Jaký máte přístroj ? počítač
Jaký máte operační systém? Windows 8.1
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Od nainstalování
Stručný popis vašeho problému:
Čaute, potřebuju poradit ohledně Torrentu, vždy když si dám něco stahovat tak mi přestane fungovat Prohlížeč (Že mi to vypisuje ,že nejde internet, ale Steam, TS, apod.. jde) a ten ten soubor kterej stahuju se stahuj rychlí 400 kB/s pritom je to blbost na měření rychlosti netu to mám vysoké
někdy tam skočí třeba 5mb/s stahování ale hned to spadne zas dolů. Dik
Jaký máte operační systém? Windows 8.1
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Od nainstalování
Stručný popis vašeho problému:
Čaute, potřebuju poradit ohledně Torrentu, vždy když si dám něco stahovat tak mi přestane fungovat Prohlížeč (Že mi to vypisuje ,že nejde internet, ale Steam, TS, apod.. jde) a ten ten soubor kterej stahuju se stahuj rychlí 400 kB/s pritom je to blbost na měření rychlosti netu to mám vysoké

-
Nocky - Profesionál
Re: Torrent
K tomu prohlížeči později, ale u torrentu je důležité kolik má Seedu čím víc tím rychlejší stahování.

-
Taygete - Mistr Yoda
To vím
Ale dělá mi to takhle u všeho, třeba dám stahovat film kterej má třeba 3000 seed bodů , takže tím to není 

-
Nocky - Profesionál
Mam to i ozkoušené na notasu, stahuju stejný film kde notas má ještě menší download speed a mam film staženej třeba za 15 min
A na tom PC kde mam vyšší download stahuju film 2 hodiny 

-
Nocky - Profesionál
Tam naozaj až tak na rýchlosti sťahovania nezáleží - teda pokiaľ nie je nejak drasticky nízka. Treba si ale aj odsledovať, či sú seederi aktívni. Údaj znázorňujúci to, že koľko ľudí to kedysi seedovalo pre teba nemá žiadnu výpovednú hodnotu.
-
Zsigray - Drbna
Tvl
tím to není, torrent používám už tak 10 let a vím jak funguje moc dobře
Akorát ted na novým PC , mi to stahuje blbě.

-
Nocky - Profesionál
nevypisuje Ti v stavovom riadku "Disk pretazeny" ? A aky program pouzivas na stahovanie torrentov ? (vratane verzie)
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Píšeš ale o rozdielnom internete. Kľudne môže byť problém, že tvoj poskytovateľ vrámci FUP sankcionuje niektoré služby / protokoly.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1