• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Wajx alá 14yo Míša
Dobrý den, nevím co si gamesites představuje, ale tohle je vaše reprezentace? Support, který místo toho aby řešil tenhle troll chytře, se zachová jak totální negramot a kid, gratuluju Míšo chytil jsi se na troll, doufám že si pyšný na to jak reprezentuješ svojí roli supporta gamesites, dožaduji se se omluvy, případně nějakého varování
Mimochodem pokud si myslíte že mi napíšete, že já jsem trollil gamesites tak mu nemám co vyčítat nebo podobné, tak si budu připadat jak ve školce, kde se dětí mlátí, protože on ho bouchnul první
*clap* *clap* Míšo
https://ibb.co/cvmV78
Mimochodem pokud si myslíte že mi napíšete, že já jsem trollil gamesites tak mu nemám co vyčítat nebo podobné, tak si budu připadat jak ve školce, kde se dětí mlátí, protože on ho bouchnul první
*clap* *clap* Míšo
https://ibb.co/cvmV78
- Caukymnaukyyyy
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Wajx alá 14yo Míša
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Wajx alá 14yo Míša
edit: Wajxovo odpovědi u témat, které jsem postnul mě uráží
- Caukymnaukyyyy
- Kolemjdoucí
A teba fakt nemrzí že nám tu spamuješ fórum ?

-
selisheeno - Mistr
Čekáš až někoho svím chováním nasereš a pak ho tu nahlásíš a očekáváš ještě omluvu ?
Bohůžel steam zatím GS neodkoupil takže my nejsme zodpovědní jak se budou naši admini/supporti chovat mimo server, jedině jim můžeme domluvit nebo pohrozit bac bac zlý wajx au au
Bohůžel steam zatím GS neodkoupil takže my nejsme zodpovědní jak se budou naši admini/supporti chovat mimo server, jedině jim můžeme domluvit nebo pohrozit bac bac zlý wajx au au

-
Taygete - Mistr Yoda
Pokračuj v tom, co děláš a dostaneš ban na web.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1