Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Není stížnost jako stížnost

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 29 čer 2018, 15:18

Krásný den,
tohle není klasický stížnost na nějakého admina.. spíše jsem to dal tady, protože by to třeba mohlo zajímat vyšší "adminy"/vedení.. těžko říct.. ale v PP by to neudělalo takový "bum" a jen bych odešel s tím, že to je DIP hráč (viz vyreseno-hafinka-pb1-multihack-t187700.html). Úplně se s tou odpovědí u některých případů nechci smířit, protože za krátký čas toho hráče(HAFINKA) nevidím poprvé.. a proč by to mělo zajímat i vyšší? protože jen během tohoto (http://leteckaposta.cz/908059608) asi 5minutového dema odešlo dalších cca 7hráčů.. a server nebyl ani ze třetiny plný (jinak Pb1 bývá docela hojně zaplněn). Člověk se ale nemůže divit, že odešli.. když tam hraje hráč s Multihackem. A pokud tam bude chodit častěji a častěji.. tak ten server znechutí víc a víc lidem.. proto jsem to chtěl dát tady.. že takový problém tady je.
Píšu to tady tedy proto, že je to asi nejsledovanější sekce, která s tím může něco dělat.. a jestli se s tím dá něco dělat?:o Já nevím.. upřímně vážně netuším, ale vím.. že před X lety na jb se dělo něco podobného.. a tím, že měl DIP a ještě se mu furt měnil nick.. tak ho nešlo jen tak kicknout atp atp.. musel zasáhnout až "vyšší" už si nevzpomínám, který z GS expertů to byl.. ale úplně mu zamezil přístup na server.. nebo tak to připadalo mně.
Chápu, že to zabere čas.. a asi není globální řešení, jak to udělat (jinak už by tady bylo).. aby DIP hráči nepřišli na server.. ale podle toho případu z x roků zpátky, tak to asi u jednotlivých případů jde. Nechci tím říct, aby se každý případ řešil jednotlivě.. by jste se z toho zbláznili a navíc to většinu takových po pár dnech přejde.. Ale tento hráč už po několikáté kazil hru.. a hráči odcházejí a odcházejí.. a proto v takových ojedinělých případech by Vás to mělo zajímat asi trošku víc, aby neklesala návštěvnost a oblíbenost gs serverů.

Třeba je to úplně zbytečný článek, protože s tím prostě nejde nic udělat. Pokud ano..tak bych se za něj chtěl omluvit.. ale nechtěl jsem jen sedět a nic s tím nedělat. Jsem zvědavý na odezvu a přeji Pěkný zbytek dne, PusinQa :**
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

Není stížnost jako stížnost

od Rumcajz » 29 čer 2018, 15:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Není stížnost jako stížnost

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 29 čer 2018, 16:31

Přesunuto do správné sekce.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod GrooS » 29 čer 2018, 16:37 VIP

:D :D :D
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod d0unt » 01 črc 2018, 16:43 VIP

:roll: :roll: :roll:

Zaujímavé :roll: Skús sa zamyslieť čo si napísal a potom si sám aj odpovieš, teda keď na to vôbec prídeš...

Hráča, ktorý ma dynamickú IP adresu nezabanuješ. Vždy si nájde spôsob ako ban obísť. Stačí mu resetnuť router a IP adresa sa mu zmení...

Ale keď si taký múdry, tak nám skús navrhnúť nejaké múdre riešenie a spôsob ako to urobiť... :lol:
10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
d0unt
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod LoveYou » 01 črc 2018, 20:55 VIP

Admin se omluvil, proto už nejspíše ví, že udělal kravinu.
Věřím, že příště již admin hru hráčům kazit nebude.
Vyřešeno.
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.

L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
LoveYou
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod FiLL » 01 črc 2018, 21:39 VIP

Love sa nebude vyjadrovať kam nemá tu to mám pod palcom ja.
Navyše nevie baliť.
Admin zrušen.
Lock.
FiLL
Drbna
Drbna

Příspěvekod ericek111 » 03 črc 2018, 12:37

d0unt píše:Hráča, ktorý ma dynamickú IP adresu nezabanuješ. Vždy si nájde spôsob ako ban obísť. Stačí mu resetnuť router a IP adresa sa mu zmení...

Ale keď si taký múdry, tak nám skús navrhnúť nejaké múdre riešenie a spôsob ako to urobiť... :lol:

Spomínal som to už v shoutboxe. Je pre mňa naozaj veľmi tažko pochopiteľné, prečo jednoducho nezabanujete celý rozsah IP s výnimkou Steam hráčov a vybraných non-Steam hráčov (whitelist).

Miesto toho má celé GS pod palcom jeden cheater s dynamickou IP. :D Good job. :D
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod d0unt » 03 črc 2018, 14:51 VIP

Pretože to nie je riešenie. Trpelo by ďalších xxxx potencionálnych hráčov... :lol:
10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
d0unt
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 05 črc 2018, 20:05

d0unt.. nevím, kde jsi nabyl dojmu, že chci tady chytračit nebo tak něco.. psal jsem že se v tom nevyznám, ale že se před xy lety stala na jb podobná situace.. a Garlin ji byl schopen řešit.. ačkoli musel být přítomen na serveru :) já jsem jen slušně podotkl, že tady takový problém je, a že bychom se měli zamyslet nad tím.. zda-li to skutečně nejde líp řešit..:) Pěkný zbytek večera, PusinQa :*
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

Zpět na Volná debata