Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Prijatý]JailBreak / DanceLikeGod

Příspěvekod AJayy » 30 čer 2018, 14:27 VIP

Zdravím , rád bych si zde požádal o práva na servery JailBreak , kde hraji nejvíce ze všech

Nick: Dance like God

Nick na fóru: DanceLikeGod

Profil na fóru: dancelikegod-u61303.html

Věk: 16(brzo 17)

Steam nick: Dance like God

Steam ID: STEAM_0:0:201625660

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=263912

Bany nebo prohřešky: Na GS působím už dlouhou dobu a bohužel jsem byl tehdy vcelku malý a nějaký ty bany jsem dostal. Pamatuju si jen některé , a to tyto: MFK na mapě Greytown kde mi ho udělil admin Smajlos za dohad na jakou boční stěnu jít pokud jste v té a té cele a od té doby si na to dávám už velký pozor. Dále je tu ale horší ban a to permanentní ban za scripty. Já sám se za to proklínám. Ale horší je , že to bylo ve formě bindu , o kterém jsem myslel že je v pohodě a tím pádem jsem si i myslel že to script není. No.. opak byl pravdou. Koupil jsem si poté unban a už v životě jsem nepoužil žádný hack a podobně. Vím že těch banů je možná více , ale fakt se omlouvám , víc si jich nepamatuji. Ze všech jsem se dokázal poučit a už nikdy pravidla neporušit. Ano na tomto účtě si můžete všimnout nemám ani ban. To je proto že mám ještě i druhý účet a to Profesor AJay , na kterém to všechno se odehrávalo. Na tomto účtě mám i VAC (na steamu) už je to skoro 600 dní a za co jsem to dostal to už opravdu taky nevím co to bylo. Ale typuju že také za scripty. (nejhorší věc co jsem kdy mohl udělat.. používat je)

Něco o mě: Jmenuji se Michal a chodím na Střední průmyslovou školu elektrotechnickou. Ve volném čase rád chodím ven s kamarády a nebo jdu hrát jailbreak , popřípadě zombie. Působím jak už jsem říkal u banů , zde velmi dlouho a pamatuji si ještě adminy jako: DaVeKy , Sigmousek , SmeKinousek , Asker721 a další , a ti to lidé mi i pomohli si JailBreak oblíbit na tolik že ho hraji skoro každý den. (Možná opravdu každý den). Rád navazuji přátelství na serverech abychom tam mohli mít zábavu ve všech směrech a myslím , že se mi to zatím daří. I s adminy mám vcelku dobré vztahy. Snažím se s nimi vycházet dobře a občas se od nich i něco nového přiučit. A ještě bych se vrátil k banům. Možná to přijde někomu zvláštní a divné , ale mě pomohli se stát lepším člověkem na GS a naučili mě , že když má něco řád , tak se má dodržovat a ne porušovat a machrovat jací jste frajeři.

Proč bych chtěl být admin na GS: To má opravdu dlouhý příběh , ale pokusím se to zestručnit. Vždy když jsem viděl na serveru admina , tak mě vždy zajímalo jaké to asi může být. Dělat pořádek na servech a plno dalších věcí. Mým důvodem je pomáhat a starat se o dobro portálu. Vždy vidím nějaké simony , kteří chtějí simonovat jak nejlépe umí , ale chybí jim porozumění pravidlům. Proto jim to rád vždycky vysvětlím pokud o to mají zájem nebo to výslovně potřebují. A vím že nemám moc nahlášení , ale já se opravdu snažím. Je to cíl , který mám už pár let. Ale zároveň jsem nechtěl nahlašovat za každou blbost (to bych měl nahlášení spousty) , ale vždy se hráče snažím usměrnit a naučit je pravidlům a vždy to mělo kladný efekt to je pro mě víc , než abych ho nahlásil za něco z čeho by se možná ani nepoučil.

Děkuji za přečtení žádosti.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

[Prijatý]JailBreak / DanceLikeGod

od Rumcajz » 30 čer 2018, 14:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak / DanceLikeGod

Příspěvekod Knedlajs » 30 čer 2018, 14:52 VIP

Píšeš, že máš istý cieľ. Dokáž to.

Dodaj nám do PPčka dvanástich hriešnikov, ktorí budú zabanovaní.
Keď sa ti to podarí, hoď všetky linky sem a pohneme sa ďalej.

V riešení...
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [V riešení...]JailBreak / DanceLikeGod

Příspěvekod AJayy » 04 črc 2018, 16:21 VIP

Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [V riešení...]JailBreak / DanceLikeGod

Příspěvekod AJayy » 04 črc 2018, 21:36 VIP