Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

VIP nevim heslo :(

Příspěvekod WREX » 30 čer 2018, 22:10

Zdarte,chtěl bych se zeptat jestli by se nedal zjistit můj aktivační kod k VIP měl jsem ho na dust_2 ONLY,a strašně dlouho jsem nehrál 1.6,je to možná i 2 roky,a měl jsem hodně práce,a nevěděl jsem jestli se k téhle hře vůbec někdy vrátím,koukal jsem na email,jenže bohužel ten sem měl tak plný,že jsem všechno smazal :( předem díky :)
WREX
Amatér
Amatér

VIP nevim heslo :(

od Rumcajz » 30 čer 2018, 22:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VIP nevim heslo :(

Příspěvekod NomeroUno » 01 črc 2018, 10:49 VIP

Zdravím, no takto, zober si keby nám takú správu napísalo dalších x ľudí a každému by sme vyhoveli. Nieje to nikoho iného chyba ako tvoja, ked si si pred tými 2 rokmi to VIP aktivoval tak ti v maili určite písalo, že si máš tento mail presne pre takéto prípady uschovať.
Obrázek
NomeroUno
Spamer
Spamer

Příspěvekod WREX » 01 črc 2018, 12:44

Podle mně od toho je vedený tento portál,aby jste když tak mohli pomoct kdyby se něco takového stalo,a pochybuji že se taková věc stane každému,někteří lidé jsou mladí,a nemají ještě tolik věcí na starosti nemusí nad ničím přemýšlet,a pochybuji že každý člověk může celý život myslet na to jaký měl nebo neměl aktivační Kod do counter striku,právě od tohodle by tady na tom portálu mělo být něco kdo by s tímhle mohl pomoci... a nebo to mělo být udělaný tak aby se VIP nevyplo,a neměl by problém nikdy nikdo...a projížděl jsem forum a moc takových lidí jako já,že neví aktivační kod jsem neviděl,to že jsi napsal kdyby tohle napsalo hodně lidí,kdyby kdyby...
WREX
Amatér
Amatér

Příspěvekod Derakh12 » 01 črc 2018, 12:49 VIP

WREX píše:Podle mně od toho je vedený tento portál,aby jste když tak mohli pomoct kdyby se něco takového stalo,a pochybuji že se taková věc stane každému,někteří lidé jsou mladí,a nemají ještě tolik věcí na starosti nemusí nad ničím přemýšlet,a pochybuji že každý člověk může celý život myslet na to jaký měl nebo neměl aktivační Kod do counter striku,právě od tohodle by tady na tom portálu mělo být něco kdo by s tímhle mohl pomoci... a nebo to mělo být udělaný tak aby se VIP nevyplo,a neměl by problém nikdy nikdo...a projížděl jsem forum a moc takových lidí jako já,že neví aktivační kod jsem neviděl,to že jsi napsal kdyby tohle napsalo hodně lidí,kdyby kdyby...

bohužel na to pamatujou podmínky se kterými si souhlasil při aktivaci VIP výhod. Nedokážeš splnit tu nejzákladnější podmínku a chceš pomoci? Takto to nefunguje.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone

@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
Derakh12
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod WREX » 01 črc 2018, 21:46

na gamesites to fungovalo vždycky všechno na opak... jo však pohoda,můžete to locknout,tupým lidem nedomluvíš... kdyby se to stalo po 3 třeba,tak ok,ale když přijde člověk po 2 rokách a slušně vás požádá,tak si myslím že by ti ruce neupadli,ale jsme v česku bohužel,mějte se...
WREX
Amatér
Amatér

Příspěvekod NomeroUno » 02 črc 2018, 08:46 VIP

Najlepšie je svoju chybu hádzať na nás. :D
Obrázek
NomeroUno
Spamer
Spamer

Zpět na VIP poradna