Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Žiadosť o admin práva

Příspěvekod reddiN » 01 črc 2018, 22:02 VIP

Dobrý deň, rád by som u vás zažiadal o admin práva.

Server, na ktorom by som rád žiadal o práva: Knife Server #1

Nick v hre: Reddington;
Nick na fóre: Reddington
Profil na fóre: https://www.gamesites.cz/forum/reddington-u61427.html
HLStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/hlstats.php?mode=playerinfo&player=78400

Nick na steame (momentálne): Reddington;
SteamID: STEAM_1:0:441614789
Vek: 16

Bany alebo iné priestupky: Žiaden ban som doposiaľ nedostal, či už by sa to týkalo vláčiku na danom serveri alebo rôznym blokovaním, atď. Avšak sa priznám, že deň dozadu som sa dostal do hádky s jedným človekom, no neskôr som si uvedomil, že nemá cenu sa rozčuľovať a len to človeku kazí náladu a dokonca aj verejnú mienku, tak som sa na to vykašľal. Sme predsa ľudia a na chybách sa učíme. Prosím o ospravedlnenie nadávok, z minulých chýb som sa poučil a teraz s ľuďmi jednám normálne, aj keď majú voči mne hocijaké výhrady.

Niečo o mne: Moje meno je Tomáš a navštevujem Strednú priemyselnú školu dopravnú na Slovensku (mesto neuvádzam). Moje štúdium ma veľmi baví, hlavne spojitosti s elektrinou, telekomunikačnými sieťami a iné technické veci. Ako človek sa snažím vychádzať v ústrety všetkým, ktorí si to zaslúžia. Taktiež veľmi rád programujem v rôznych programovacích jazykoch, nepotreboval som ani príslušné kurzy na ich učenie. Milujem totiž samouku, čo sa týka programovania (youtube tutoriály apod.). V mojom voľnom čase hrám prevažne strielačky (jednou z nich je napr. CS 1.6), rôzne survival hry a dakedy aj RPG. Obľubujem hororové filmy a hlavne kriminálne seriály. A ako posledné každý správny chalan mám rád chodenie von s rôznymi priateľmi a partiami, s ktorými si rozumiem. Ale zo všetkého najviac chodím na dovolenky k moru, pretože tie zážitky sa dakedy ani opísať nedajú. Jednoducho užívam život. :)

Prečo by som chcel na GS adminovať?: Ide mi o to, aby vaše servery ostávali čisté a nie plné ľudí, ktorí narúšajú hru ostatným hráčom. V poslednej dobe sa snažím aj bez admin práv riešiť konflikty, ale dakedy to nefunguje, pretože ľudia sú príliš tvrdohlavý na to, aby ustúpili hádkam. Väčšinou počúvam drísty ako napr. ,,Nie je tu admin, môžem si robiť, čo chcem," alebo niečo v takom zmysle. V chate už som niečo také riešil, no a dostal som odpoveď, že na serveri nie je diktátor. Však si to stačí pozrieť :).

To je všetko k žiadosti. Ďakujem za prečítanie a dúfam, že na moju žiadosť odpoviete kladne.

Red.
“Life is what you make it so go ahead and take it”
reddiN
Drbna
Drbna

[Z]Žiadosť o admin práva

od Rumcajz » 01 črc 2018, 22:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o admin práva

Příspěvekod GrooS » 02 črc 2018, 22:30 VIP

Prvních pár dnů se chováš slusně, to bohužel ale nezakryje to, jak ses choval předtím, pár nadávek do rodiny a další nemístní poznámky na hráče, takový adminy nepotřebujeme.

Nahlaš 10 hráčů do porušení pravidel, zlepši to své chování a za měsíc to můžeš zkusit znova.
Zamítnuto.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Žiadosť o admin práva

Příspěvekod reddiN » 03 črc 2018, 06:36 VIP

GrooS píše:Prvních pár dnů se chováš slusně, to bohužel ale nezakryje to, jak ses choval předtím, pár nadávek do rodiny a další nemístní poznámky na hráče, takový adminy nepotřebujeme.

Nahlaš 10 hráčů do porušení pravidel, zlepši to své chování a za měsíc to můžeš zkusit znova.
Zamítnuto.

Pochopil som. Vďaka za odpoveď.

Red.
“Life is what you make it so go ahead and take it”
reddiN
Drbna
Drbna

Zpět na Nábory Adminů