• Stránka 1 z 1
Furien 1
Nickname na serveru: true? (Momentálne ,predtím Stanlee , bambus , Mistr atp.) - Na menách boly po čase úpravy napr ST4NL333. Atp..
Kde mám E-VIP: Furien 1
Jak je E-VIP staré: Fúú dlho , zopár rokov.
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Nedokážem odpovedať na túto otázku prestal som hrávať Furien a prešiel na Knife
včera som bol na servery a nemal som ho , počul som že sa to dalo na nickname. (Dlho som na furienoch nebol.)
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Bohužel email , není k nalezení
Popis problému: No nefunguje viac k tomu neviem dodať.
Kde mám E-VIP: Furien 1
Jak je E-VIP staré: Fúú dlho , zopár rokov.
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Nedokážem odpovedať na túto otázku prestal som hrávať Furien a prešiel na Knife
včera som bol na servery a nemal som ho , počul som že sa to dalo na nickname. (Dlho som na furienoch nebol.)
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Bohužel email , není k nalezení

Popis problému: No nefunguje viac k tomu neviem dodať.
Rusko není země, Rusko je životní styl!
https://www.youtube.com/watch?v=gbgdNl66bXA
https://www.youtube.com/watch?v=gbgdNl66bXA
-
Bambus007 - Zkušený
Re: Furien 1
Ahoj. Otázka je jestli hraješ na NS či Steamu, ale to je teď jedno.
Za normálních okolností by si musel buď udělat reaktivaci VIP a zadat tam svůj VIP Nick a nebo napsat někomu z vyších o to aby ti pomohli, ti ovšem budou chtít vip kód, který dle tvých slov nemáš takže bohužel máš smůlu a přišel si o vip..
Za normálních okolností by si musel buď udělat reaktivaci VIP a zadat tam svůj VIP Nick a nebo napsat někomu z vyších o to aby ti pomohli, ti ovšem budou chtít vip kód, který dle tvých slov nemáš takže bohužel máš smůlu a přišel si o vip..
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1