• Stránka 1 z 1
POMOC
Dobrý den chtěl bych pomoct.Takže sem si koupil vip všechno klapalo a potom sem si koupil evip a tak sem si ho šel zaktivovat,tak se tam dával potřebné věci ale zapomněl sem kod od mého vip timpáde evp sem ztratil i kod od mého vip.
Takže by jsem chtěl poprosit jestli nějaký hodný admin nebo helpr by mi poskitnul kod od mého vip a ještě ikdyž to nemusí ale mnělo by tak nový kod od evip ale postačí mi i ten kod od mého vip. Vip mi funguje .
PS:poslali mně tu admini ze teamspeaku
Takže by jsem chtěl poprosit jestli nějaký hodný admin nebo helpr by mi poskitnul kod od mého vip a ještě ikdyž to nemusí ale mnělo by tak nový kod od evip ale postačí mi i ten kod od mého vip. Vip mi funguje .
PS:poslali mně tu admini ze teamspeaku

- Rosta0258
- Kolemjdoucí
Re: POMOC
Tak skus napísať súkromnú správu na webe PEtovi a napíš mu tam server steam id/valve id a nick, a nezabudni slušne poprosiť lebo kód si si mal uschovať ty takže to je tvoja chyba. Tu je Petov profil na fore - peto-u62.html
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
Re: POMOC
Rosta0258 píše:Punko za 1) jaký péťa a za 2) já nemám gameistes přes steam
klikni na odkaz, který ti Punko poslal a napiš soukromou zprávu, nápis do ní co je popsáno výše od Punka
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1