• Stránka 1 z 1
[V]knife1 / cením
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Karma
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: KnifeBot
[=] Zabanovany nickname: Nicol
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:42743575
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Serus,
zapnu steam a řeknu si že si půjdu zahrát knife když mám zase ten volný čas, připojím se na server a najednou perma ban za údajný knifebot, málem jsem dostala infarkt a řezala si žíly ale to je vedlejší ok. Chtěla bych vědět jak jste na to přišli
dík
[=] Dostal jsi trest od admina: Karma
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: KnifeBot
[=] Zabanovany nickname: Nicol
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:42743575
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Serus,
zapnu steam a řeknu si že si půjdu zahrát knife když mám zase ten volný čas, připojím se na server a najednou perma ban za údajný knifebot, málem jsem dostala infarkt a řezala si žíly ale to je vedlejší ok. Chtěla bych vědět jak jste na to přišli

- nikoljebuhok
- Kolemjdoucí
[V]knife1 / cením
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: knife1 / cením
DEMO
18:45 - Prečo si nesekla, nemissla ? knifebot ti sekol až keď ťa zabrzdila tá krabica za tebou, lebo si ho už mala vo vzdialenosti.
19:04 - človek by v takomto momente sekol, ty nič.
19:28 - trhne ti to
20:03 - trhne ti to
21:20 - ty si rýchlo zastala, hráč zastal, čiže ti to misslo. Keby stojíš tak donekonečna a aj ten hráč, knifebot by ti sekal vkuse pokiaľ by si ho nevypla.
21:31 - nemala si ho v crosse, ani distance, preto si tak trhla myšou
21:48 - 21:54 - fake stab + no miss
22:03 - trhne ti to
22:30 - trhne ti to
22:13
18:45 - Prečo si nesekla, nemissla ? knifebot ti sekol až keď ťa zabrzdila tá krabica za tebou, lebo si ho už mala vo vzdialenosti.
21:20 - ty si rýchlo zastala, hráč zastal, čiže ti to misslo. Keby stojíš tak donekonečna a aj ten hráč, knifebot by ti sekal vkuse pokiaľ by si ho nevypla.

-
K4rMa - Mistr
Re: knife1 / cením
K4rMa píše:DEMO
Tak knife nějakých pár let už hraji a po takové době dostat ban za "Knifebot" je pro mě taková trofej, že už to asi celkem hrát dobře umím, když si myslíš, že to jsou cheaty takže za to i částečně děkuju :D.
Celkem vtipné je, že mě spectujete s mačkou dost dlouho a nic. Čekala jsem ho dříve, podle toho co Killermačka furt psal jak do chatu nebo mně na steam :D. Ale tak ruku na srdce každý normální člověk, který má aspoň 60iq, když vidí admina ve spectu tak samozřejmě že cheaty vypne (teda aspoň je to logické). Mačka mi už dlouho píše a směje se mi, že na mě dojde jak už jsem psala tak si z toho už nejde nedělat legraci, ale vidím že se mu to konečně povedlo, z těch pár dem co to zkoušel a tys mi sám na steamu některé poslal a psal ať to mačkovi hlavně nepíšu :D (( https://imgur.com/a/podbmbv ) screeny jsou z mobilu z důvodu, že na pc se konverzace neuložuje). Nehledě na to, že jsi se mačkovi i občas vysmíval.
Pojďme k tomu demu
18:45 - o žádnou krabici jak ty tvrdíš jsem se nezasekla, běž na mapu 35hp_2 a stoupni si k té samé krabici a uvidíš, že je o mnohem dál :D takže pěkný pokus :D
19:04 - nesekla jsem ho z důvodu, protože jsem čekala že něco takového udělá, proč by jinak vůbec začal bunnyhopovat, nehraješ to chvíli a sám víš, že tohle dost hráčů dělá, prostě bunnyhopoval a pak skočí aby tě zabil :D
19:28 a 20:03 - žádné trhnutí nevidím
21:20 - sekla jsem dřív, protože jsem čekala že taky u mě ten hráč dřív bude, nic tu nevidím zvláštního
21:31 - tohle byl normální kill a to ty sám musíš dobře vědět :D
21:48 - 21:54 - tady netuším vůbec co si napsal, tam žádný fake stab nebyl :D :D, skočila jsem a zabila ho :D
22:03 a 22:30 - zase nic nevidím :D
takže shrnutí k demu:
1. pěkné demo, kdybych si stále pamatovala moje heslo od yt kanálu, tak to na něj uploadnu, protože pěkné fragy tam občas i jsou :D.
2. aspoň jsem zjistila, že stále na tomhle portálu jsou admini, kteří nerozeznají cheaty :D
Žádám o dočasný unban dokud nebude vše vyřešeno.
Díky za pozornost. :)
- nikoljebuhok
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1