• Stránka 1 z 1
[Vyř.]Korex FK
Nick: KoReX
Steam ID: VALVE_0:0:136304352 click
Dátum a čas: 21:50 6/7 2018
Popis situácie: CT dalo open. Nebol ani simon a začal nás zabijať. FK dal jedine mne ale VD mi nedal. Sám uznal že mi dal VD a ospravedlnil sa, ale VDčka som sa nedočkal.
Dôkaz: click
Vyčasovanie:
33:09:77-FK
33:33:00- Začiatok ďalšieho kola
Steam ID: VALVE_0:0:136304352 click
Dátum a čas: 21:50 6/7 2018
Popis situácie: CT dalo open. Nebol ani simon a začal nás zabijať. FK dal jedine mne ale VD mi nedal. Sám uznal že mi dal VD a ospravedlnil sa, ale VDčka som sa nedočkal.
Dôkaz: click
Vyčasovanie:
33:09:77-FK
33:33:00- Začiatok ďalšieho kola

-
ChoryChlapec - Zkušený
[Vyř.]Korex FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Korex FK
Ahoj,
jednání hráče jsem nějak z dema nepochopil. Udělí ti FK, omluví se, ale z ničeho nic na další správný postup zapomene. Jelikož jsem dobrá duše, tak to protentokrát budeme řešit tak, že bych ho na místě přehodil k T. Příště se však banu nevyhne.
Kdyžtak si příště ten mik spustit nechej, možná bys aspoň to VD dostal a my bychom tu nebyli
Vyř.
jednání hráče jsem nějak z dema nepochopil. Udělí ti FK, omluví se, ale z ničeho nic na další správný postup zapomene. Jelikož jsem dobrá duše, tak to protentokrát budeme řešit tak, že bych ho na místě přehodil k T. Příště se však banu nevyhne.

Kdyžtak si příště ten mik spustit nechej, možná bys aspoň to VD dostal a my bychom tu nebyli

Vyř.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
• Stránka 1 z 1