• Stránka 1 z 2 • 1, 2
bic bozi
Zdravím,
rád by som upozornil na veľmi "dobrého" admina s menom bic bozi.
Behom 10 minút mi dal 2x slay, raz kick a nakoniec aj ban za "neplnenie cielov hry".
Všetko z toho bolo neoprávnené keďže do konca kolo ostávalo 30, niekedy aj 40 sekúnd no on usúdil že ten plant nepôjdem.
Ďalšie zakomplexované dieťa čo vyžobralo od mamy peniaze a potom aj vip aby si mohol niečo dokazovať.
Ten kick ani neodôvodiíl.
Ty frajer daj mi tvoju skutočnú adresu a môžme sa o tom porozprávať v real life.
Ak niečo také poznáš, samozrejme
Prajem pekný deň
rád by som upozornil na veľmi "dobrého" admina s menom bic bozi.
Behom 10 minút mi dal 2x slay, raz kick a nakoniec aj ban za "neplnenie cielov hry".
Všetko z toho bolo neoprávnené keďže do konca kolo ostávalo 30, niekedy aj 40 sekúnd no on usúdil že ten plant nepôjdem.
Ďalšie zakomplexované dieťa čo vyžobralo od mamy peniaze a potom aj vip aby si mohol niečo dokazovať.
Ten kick ani neodôvodiíl.
Ty frajer daj mi tvoju skutočnú adresu a môžme sa o tom porozprávať v real life.
Ak niečo také poznáš, samozrejme

Prajem pekný deň
- poi
- Kolemjdoucí
Re: bic bozi
To som ja. Pridi do Čadce. Potom mi nápis pm tu na fóre a rad sa s tebou stretnem.
A VIP mi kúpila babka. Mal som totiž narodeniny. Ale ak chceš môžeš mi kúpiť tiež
A VIP mi kúpila babka. Mal som totiž narodeniny. Ale ak chceš môžeš mi kúpiť tiež

-
VoLdEmOrD - Sponzor
já chci taky vip ale
-
Nocky - Profesionál
Čadca mi tu napíšeš? Aj ja môžem napísať že bývam v Dúbravke a pritom ani neviem kde to je 

- poi
- Kolemjdoucí
Zaujímavo si to napísal
Zde sa nachádza sekcia, kde keď máš nejaký problém s adminom môžeš ho nahlásiť s príslušnými dôkazmi
Nechápem jednu vec.
Ako môžeš vedieť kto skutočne sedí na druhej strane ?
Ako si môžeš dovoliť takto sa vôbec vyjadrovať na adresu druhých (ktorých nepoznáš) a dovoľovať si cez káble ?
Nechápem tu dnešnú mládež, cez internet husté rečičky a keď príde k tomu, že ťa niekto zavolá niekam, tak buď neprídeš alebo keď nájdeš odvahu prísť, tak by si tam tíško sedel a držal jazyk za zubami. Bolo veľa takých frajerov...
"Keď niekoho nepoznáš, tak nemáš právo ho súdiť"

Zde sa nachádza sekcia, kde keď máš nejaký problém s adminom môžeš ho nahlásiť s príslušnými dôkazmi
Nechápem jednu vec.
Ako môžeš vedieť kto skutočne sedí na druhej strane ?
Ako si môžeš dovoliť takto sa vôbec vyjadrovať na adresu druhých (ktorých nepoznáš) a dovoľovať si cez káble ?
Nechápem tu dnešnú mládež, cez internet husté rečičky a keď príde k tomu, že ťa niekto zavolá niekam, tak buď neprídeš alebo keď nájdeš odvahu prísť, tak by si tam tíško sedel a držal jazyk za zubami. Bolo veľa takých frajerov...
"Keď niekoho nepoznáš, tak nemáš právo ho súdiť"
10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
-
d0unt - Spamer Veterán
Ty si myslíš, že niekoho budú zaujímať tvoje bludy, keď to ani nevieš napísať do správnej sekcie? To "dieťa" by ťa vyškolilo snáď v každej činnosti okrem tej, ktorú robíš teraz ty. Samozrejme ty nepoznáš nič okrem vyhrážania sa.
-
asdfJB - Spamerův sluha
LOL zaujímavo si to napísal.
Ako môžeš napísať že sa vyhrážam keď v správe ktorú som tu písal o tom nepadlo ani jedno slovo?
Len by som rád videl frajera ktorý rozdáva bany ako sa mu zachce (neviem či by to podľa toho ako sa správa nebolo opačne s tým tichým sedením). Ako poznám "dnešnú mládež" tak by mi dal miesto stretnutia jedine, ak by vedel že s ním príde 20 kamarátov .
Vip tu dostane každé decko čo si kúpi evip a požiada o to, je to tak správne?
OK no tak ja mám kúpené evip, idem napísať že som dosiahol 18 rokov a BUM som admin.
Teraz prídem na server kde je človek ktorý len stojí 40 sec pred koncom kola na top mide a dám mu ban. Stáli pri mne ďalší hráči ktorí tento ban nedostali. Ale však čo.
Och aká to spravodlivosť na tomto svete
Po 2. ako môžeš napísať človeku na druhej strane počítača že patrí medzi mládež? Poznáš ma?
Tieto vaše trápne a detinské komentáre sa dajú obrátiť proti vám tak ľahko... Nemyslím že do tejto konverzácie niečo priniesli
Po 3. nie je to sťažnosť na admina (aj keby bola tak sa neobťažujem hľadať v tomto neprehľadnom fóre kolónku sťažnosti či čo...) len som sa s ním chcel skontaktovať.
Po 4. ja som lepší len v činnosti ktorú teraz robím? Ako toto môžeš napísať človeku cez káble (omegalul) zas si len ser..š do huby. Jedinú činnosť ktorú vykonávaš je že sedíš niekde za pásom a keď sa vrátiš domov so zlou náladou tak ideš rozdávať bany. (I guess), čístá dedukcia vášho správania.
Ešte niečo tu chcú napísať ďalší zaujatý admini so subjektívnym názorom na náš konflikt?
Nech sa páči
Ako môžeš napísať že sa vyhrážam keď v správe ktorú som tu písal o tom nepadlo ani jedno slovo?
Len by som rád videl frajera ktorý rozdáva bany ako sa mu zachce (neviem či by to podľa toho ako sa správa nebolo opačne s tým tichým sedením). Ako poznám "dnešnú mládež" tak by mi dal miesto stretnutia jedine, ak by vedel že s ním príde 20 kamarátov .
Vip tu dostane každé decko čo si kúpi evip a požiada o to, je to tak správne?
OK no tak ja mám kúpené evip, idem napísať že som dosiahol 18 rokov a BUM som admin.
Teraz prídem na server kde je človek ktorý len stojí 40 sec pred koncom kola na top mide a dám mu ban. Stáli pri mne ďalší hráči ktorí tento ban nedostali. Ale však čo.
Och aká to spravodlivosť na tomto svete

Po 2. ako môžeš napísať človeku na druhej strane počítača že patrí medzi mládež? Poznáš ma?
Tieto vaše trápne a detinské komentáre sa dajú obrátiť proti vám tak ľahko... Nemyslím že do tejto konverzácie niečo priniesli

Po 3. nie je to sťažnosť na admina (aj keby bola tak sa neobťažujem hľadať v tomto neprehľadnom fóre kolónku sťažnosti či čo...) len som sa s ním chcel skontaktovať.
Po 4. ja som lepší len v činnosti ktorú teraz robím? Ako toto môžeš napísať človeku cez káble (omegalul) zas si len ser..š do huby. Jedinú činnosť ktorú vykonávaš je že sedíš niekde za pásom a keď sa vrátiš domov so zlou náladou tak ideš rozdávať bany. (I guess), čístá dedukcia vášho správania.
Ešte niečo tu chcú napísať ďalší zaujatý admini so subjektívnym názorom na náš konflikt?
Nech sa páči
- poi
- Kolemjdoucí
ok tak ti to upresnim
Čadca, Okružná 148.
Kontakt na mna máš. Keď tu budeš napiš mi tu na fore alebo si najdi moj steam (mam to v mobile) tak hned budem vediet ze si tu
tak uz pridi a nekomentuj tu blbosti.... 
PS: VIP mi kupila babka ale prava mi dal bratranec Rozko.
a ban ti dam znova ked budem musiet 

Kontakt na mna máš. Keď tu budeš napiš mi tu na fore alebo si najdi moj steam (mam to v mobile) tak hned budem vediet ze si tu

PS: VIP mi kupila babka ale prava mi dal bratranec Rozko.

-
VoLdEmOrD - Sponzor
Okej tak niekedy budúci týždeň cez víkend by sa mi dalo
Snáď aj tebe

- poi
- Kolemjdoucí
určite. Prisposobim sa ti. Viac smeruj do PM
-
VoLdEmOrD - Sponzor
A ten kdo prohraje mi koupí to VIP?
-
Nocky - Profesionál
1. Gamesites Wars 2018
----------Fight#1-----------(1)----(0)----(2)-
Voldemord vs. Poi | 1.75 | 4.15 | 3.10
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
ViktorOnlyJB píše:1. Gamesites Wars 2018

-
Ghast - Sponzor
Už to vidím že chlapík príde a Voldymu sa pozdraví a pôjdu spolu na pivo 

...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Mne je v podstate jedno čo bude
kto ma pozná vie, že som za každú srandu 

-
VoLdEmOrD - Sponzor
• Stránka 1 z 2 • 1, 2