• Stránka 1 z 1
Reset xp HNS
Zdravím,
Tímto bych se chtěl zeptat na nějaké odůvodnění resetu XP na serveru HNS autobhop block. Jelikož tam nebyl nikdo kdo by měl nad 160 hp a fall damage nad 80%, tak mi to příjde jako kravina dávat reset každý měsíc. Na serveru hraje aktivně tak 10 lidí, takže se kolikrát stane, že server je prázdnej. Tudíž mi příjde reset xp každý měsíc nebo podobnou časovou délku jako zbytečnost. Budu rád za každou odpověď.
S pozdravem,
Overlord
Tímto bych se chtěl zeptat na nějaké odůvodnění resetu XP na serveru HNS autobhop block. Jelikož tam nebyl nikdo kdo by měl nad 160 hp a fall damage nad 80%, tak mi to příjde jako kravina dávat reset každý měsíc. Na serveru hraje aktivně tak 10 lidí, takže se kolikrát stane, že server je prázdnej. Tudíž mi příjde reset xp každý měsíc nebo podobnou časovou délku jako zbytečnost. Budu rád za každou odpověď.
S pozdravem,
Overlord
You need people like me. You need people like me so you can point your f*****’ fingers and say, “That’s the bad guy.” So what that make you? Good? You’re not good. You just know how to hide, how to lie.
-
Telecipowa - Pokročilý
Reset xp HNS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Reset xp HNS
zdravím, dnes proběhl celkový reset serverů, banlistu atd..pro tebe je to zbytečnost, ale pro jiné zas šance jak se dostat do popředí
Takovým způsobem o který si tu žádáš se nový hráči můžou vykašlat na nějaké hraní, protože je předem jasné že by neměli šanci.

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Re: Reset xp HNS
Nebudu ti kecat na tomto serveru jsem byl akademik cca 4 měsíce zpátky a už to nebývalo jako rok(y) zpátky, ale je zas pravda že je to jeden s mála módu kde nemusíš mít počet hráčů na hru jako třeba furien kde nedostávaš $ když tam jsi sám naopak na hns můžeš dostávat XP ikdyž tam nikdo není...
Ale hlavní je že je to pořád srdcovka a ikdyž tam vo píšeš a dám ti za pravdu 10 lidí cca ( ne najednou ) tak že ten server nebyl taky zrušen jako ty co byly odebrány..
Ale hlavní je že je to pořád srdcovka a ikdyž tam vo píšeš a dám ti za pravdu 10 lidí cca ( ne najednou ) tak že ten server nebyl taky zrušen jako ty co byly odebrány..
JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
• Stránka 1 z 1