Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] ☢eZz / Jailbreak

Příspěvekod eZzik00 » 05 črc 2018, 15:16

Nick na serveru: ☢eZz

SID: STEAM_1:1:156724947

Sekce, na které chci práva: JailBreak

Věk: 18 let

Mé HlStats: hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=649

Bany, které jsem dostal: před restartem minulého banlistu (2017)jsem pár banů dostal a také jsem se z nich ponaučil a od té doby jsem žádný postih neměl

Něco o mně: Jmenuji se Petr, je mi 18 let, bydlím v rodinném domku na Moravě, bydlím zde s rodiči a mladším bratrem, rád hraju Counter Strike Global Offensive, zbytek nejspíše není důležitý :)

Proč právě já: Rád hraji Jailbreak zde na serveru gamesites ale je tu pár věcí které mi tu hru dokážou znechutit, tak např: Hráč u CT co nemá mikrofon, nebere Simona, dává nesmyslné příkazy, zabíjí TT kteří za nic nemůžou, nijak neporušují zákazy, příkazy a pak jim vytkne něco co není pravda (i toho jsem byl svědkem), zabíjí TT co se mu "jen" nelíbí nebo které nemá rád a tím kazí hru a mnoho dalších věcí které nemohu rovnou vyřešit, pokud mám tu možnost být na serveru kde se někdo ptá na nějakou otázku ať už ohledně hry, pravidel, či příkazů nebo nachytávek, tak se snažím to vysvětlit proč je to tak či onak, a proto zde chci tímhle způsobem požádat o práva

Zkušenosti s CS:GO: Hodně dobré 8-)

Případné poznámky: Těším se na případnou spolupráci, s pozdravem ☢eZz
eZzik00
CS:GO Admin
CS:GO Admin

[Zamítnuto] ☢eZz / Jailbreak

od Rumcajz » 05 črc 2018, 15:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ☢eZz / Jailbreak

Příspěvekod Gustik » 10 črc 2018, 00:05 VIP

Vzhledem ke špatným referencím a žádné snahy z tvé strany je verdikt jasný.

Zamítnuto.

Nahlas nějaké hráče do PP, ať tě admini mají aspoň trochu rádi a časem šanci dostaneš.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Nábory Adminů