Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Gamesites CS na win8

Příspěvekod j4nkom123 » 08 črc 2013, 09:30

Ahoj!

Mal som win7 a vaše csko mi šlo v pohode. Teraz som si kúpil ntb a mám tu win8. Normálne csko mi vpohode ide lenže je tam jeden problém. Keď hrajem COD4, WoW atď vaše servery kde su XP, levely.. Tiež zombie chronic, tak mi to na normálnom csku neukladá XP pretože mám DIP. Kamoš ma vaše csko a všetko sa mu ukladá aj keď sa mu IP zmení. Poprosil by som o radu, čo mm spraviť aby mi to šlo aj na osmičke :) .
PS: Csko ked na neho kliknem tak ani nespustí
Kompatibilitu aj spravcu som skúšal ;)

Ďakujem s pozdravom Jano :roll:
j4nkom123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Gamesites CS na win8

od Rumcajz » 08 črc 2013, 09:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Gamesites CS na win8

Příspěvekod Dreizak » 08 črc 2013, 11:52

Zdravim,
pokud mas DIP, tak se pripojujes s jinou IP adresou a tim padem i s jinym SteamID. Jestli mas Windows 7 nebo Windows 8 na to nema zadny vliv. Pokud jo, tak sem o tom v zivote neslysel.. :lol:
Dreizak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod j4nkom123 » 10 črc 2013, 12:43

Nepochopil som tvojej odpovedi. Ja steam nemám. CSko len NS. Ale obyčajné s patchom ked máš DIP tak ti XP neuloži! Ale vaše csko aj keď ma kamoš DIP tak mu to vaše csko XP ukladá ! Lenže mne to vaše csko na win 8 nejde spustiť, tak sa pýtam či neviete prečo lebo chcel by som aby mi to išlo inak nemôžem hrať COD4/WoW servery lebo tam to je na XP .. PRosím pomoc, dík...
j4nkom123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PraBz » 10 črc 2013, 23:19

j4nkom123 píše:Mal som win7 a vaše csko mi šlo v pohode. Teraz som si kúpil ntb a mám tu win8. Normálne csko mi vpohode ide lenže je tam jeden problém. Keď hrajem COD4, WoW atď vaše servery kde su XP, levely.. Tiež zombie chronic, tak mi to na normálnom csku neukladá XP pretože mám DIP. Kamoš ma vaše csko a všetko sa mu ukladá aj keď sa mu IP zmení. Poprosil by som o radu, čo mm spraviť aby mi to šlo aj na osmičke :) .
PS: Csko ked na neho kliknem tak ani nespustí

V tom co jsi napsal jsem ti označil menší nejasnost, byl bych rád kdyby jsi to nějak upřesnil. 8-)
PraBz

Příspěvekod j4nkom123 » 11 črc 2013, 14:52

Normálne csko s patchom ;) Ale to vaše GAMESITES ked na neho kliknem tak ho ani nesputí, ako by sa nič nedialo :(
j4nkom123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Rady a návody