• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] MINIK/JB1
Čau, jsem tady zas 
Nejlepší admin na GS mi dal zase ban. Nejdřív na 10min, když jsem napsal pravdu, která nebyla nijak vulgární. A pak na 30min do hry za nevhodný nick, který byl úplně v pohodě. Před banem nebylo ani jedno varování, nic.
Tudíž by mě zajimálo Miniku^, jak chceš dosáhnout tvého cíle HLSA, když takto postupuješ ?

Nejlepší admin na GS mi dal zase ban. Nejdřív na 10min, když jsem napsal pravdu, která nebyla nijak vulgární. A pak na 30min do hry za nevhodný nick, který byl úplně v pohodě. Před banem nebylo ani jedno varování, nic.
Tudíž by mě zajimálo Miniku^, jak chceš dosáhnout tvého cíle HLSA, když takto postupuješ ?
Born in pu*sy, die in stüssy.
-
TriiT - Pokročilý
[Zamítnuto] MINIK/JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: MINIK/JB1
Mě to moc okej nepřišlo
http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... hp?bid=405
Začal si zase bezdůvodně provokovat opět ti to nestačilo a potřeboval si ban další. Jakoby ve včerejší stížnosti někdo mluvil do větru. Já se s tebou již zahazovat nebudu

http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... hp?bid=405
Začal si zase bezdůvodně provokovat opět ti to nestačilo a potřeboval si ban další. Jakoby ve včerejší stížnosti někdo mluvil do větru. Já se s tebou již zahazovat nebudu

„Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
– Albert Einstein
- HC SPARTA PRAHA
– Albert Einstein

-
minik - Pokročilý
Re: MINIK/JB1
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] MINIK/JB1
Jde vidět, že nesneseš ani pravdu a hned musíš rozdávat bany. Každej normální admin by ten nick změnil sám, jenom ty sis zas musel něco dokázat a dát ban
Doufám, že se jednou na to HLSA dostaneš a bude ti to dělat radost, že jsi aspoň něčeho dosáhnul.

Born in pu*sy, die in stüssy.
-
TriiT - Pokročilý
• Stránka 1 z 1