• Stránka 1 z 1
Herní servery
Zdravím,
již delší dobu se mi nenačítají servery ve hrách. Tento problém pozoruji ve hrách CS:GO a Mount&Blade: Warband. Zajímavé je, že pár serverů mi to načte, většinou tak 5-8. Po chvilce googlení a zkoušení jsem zjistil, že chyba bude pravděpodobně u mého poskytovatele internetu. Každopádně než se s ním spojím, chtěl bych znát názor některého ze supportů, zda by to nemohlo být něčím jiným. Zatím jsem zjistil, že problém rozhodně není v konkrétních hrách, ale celkově se servery a dále jsem zkoušel zda to není firewallem. Každopádně po vypnutí a poté i obnovení do východního nastavení se nic nezměnilo. Firewallem to tedy taktéž není.
Budu rád za posouzení. Děkuji.
Vzor
Přístroj: Počítač
Příčina: Snad už rok zpátky se mi z ničeho nic vyskytl právě tento problém.
Popis problému: Ve hrách se mi načte pouze cca 5-8 serverů.
již delší dobu se mi nenačítají servery ve hrách. Tento problém pozoruji ve hrách CS:GO a Mount&Blade: Warband. Zajímavé je, že pár serverů mi to načte, většinou tak 5-8. Po chvilce googlení a zkoušení jsem zjistil, že chyba bude pravděpodobně u mého poskytovatele internetu. Každopádně než se s ním spojím, chtěl bych znát názor některého ze supportů, zda by to nemohlo být něčím jiným. Zatím jsem zjistil, že problém rozhodně není v konkrétních hrách, ale celkově se servery a dále jsem zkoušel zda to není firewallem. Každopádně po vypnutí a poté i obnovení do východního nastavení se nic nezměnilo. Firewallem to tedy taktéž není.
Budu rád za posouzení. Děkuji.

Vzor
Přístroj: Počítač
Příčina: Snad už rok zpátky se mi z ničeho nic vyskytl právě tento problém.
Popis problému: Ve hrách se mi načte pouze cca 5-8 serverů.
CS:GO Admin 7.3.2018 - 7.3.2020
-
Krakin - Mistr
Herní servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Herní servery
chyba bude pravděpodobně u mého poskytovatele internetu.
v CMD jsi zkoušel "ping seznam.cz -t" popř. na nějaké stránce kouknout kolik máš ping?
Používáš modem? Pokud ano jak je starý?
Zkoušel jsi ověřit integritu mezipaměti hry?

-
Taygete - Mistr Yoda
Mohol by si skúsiť či máš otvorené vysoké porty smerom von cez stránku portquiz.net.
Napríklad takto overíš či máš smerom von otvorený port 27073:
http://portquiz.net:27073
Za to, že napíšeš poskytovateľovi internetu nič nedáš a nebudeš musieť takto hádať. Navyše ak tie porty má zakázané je možnosť sa s ním dohodnúť na niektorých.
Napríklad takto overíš či máš smerom von otvorený port 27073:
http://portquiz.net:27073
Za to, že napíšeš poskytovateľovi internetu nič nedáš a nebudeš musieť takto hádať. Navyše ak tie porty má zakázané je možnosť sa s ním dohodnúť na niektorých.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Taygete
1. Dle CDM se můj ping pohybuje mezi 6-20 ms
2. Používám router TP-Link TL-WR841N, který je cca 2 roky starý
3. Ano. (a nič)
---
zima
V tomhle se nevyznám, každopádně po relativně náhodném ťukání čísel jsem neobjevil port, ke kterému by jsem se nepřipojil. (Pokud jsem to tedy pochopil správně
) Každopádně tuším, že právě v tom bude problém. Koneckonců zapomněl jsem se zmínit o tom, že kamarád měl stejný problém, který se vyřešil poté, co změnil právě poskytovatele internetu. Mimochodem problém se mu vyskytl chvíli poté co mě, přestože jsme měli každý jiného internetového poskytovatele.
---
Kontaktuji poskytovatele a zkusím to vyřešit přímo s ním. Pokud již nemáte další rady, nebo doporučení, můžete to považovat za vyřešené.
Děkuji za rady.
1. Dle CDM se můj ping pohybuje mezi 6-20 ms
2. Používám router TP-Link TL-WR841N, který je cca 2 roky starý
3. Ano. (a nič)
---
zima
V tomhle se nevyznám, každopádně po relativně náhodném ťukání čísel jsem neobjevil port, ke kterému by jsem se nepřipojil. (Pokud jsem to tedy pochopil správně

---
Kontaktuji poskytovatele a zkusím to vyřešit přímo s ním. Pokud již nemáte další rady, nebo doporučení, můžete to považovat za vyřešené.
Děkuji za rady.

CS:GO Admin 7.3.2018 - 7.3.2020
-
Krakin - Mistr
Router má v průměru životnost kolem 1 roku, pokud ti poskytovatel řekne že je vše z jeho strany v pořádku, zkus poukázat na router.

-
Taygete - Mistr Yoda
Taygete píše:Router má v průměru životnost kolem 1 roku, pokud ti poskytovatel řekne že je vše z jeho strany v pořádku, zkus poukázat na router.
naozaj ? tak tomuto tvrdeniu neverim...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
R4gn4r0K - PC Support
Ani můj router tomu nevěří
Každopádně podle toho co popisuješ bude nejspíš problém v zakázanejch portech od ISP

"But there’s no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS

You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS
-
AlweR790 - Mistr
Špatně jsem to interpretoval, průměrný router ti bude fungovat bezproblému rok možná 2 ale potom tam mohou nastat problémy, jako např. kolísající ping popř. nefunkčnost internetu.

-
Taygete - Mistr Yoda
Taygete píše:Špatně jsem to interpretoval, průměrný router ti bude fungovat bezproblému rok možná 2 ale potom tam mohou nastat problémy, jako např. kolísající ping popř. nefunkčnost internetu.
ani tomuto neverim (a to ze tych obycko routerov som uz niekolko predal a nainstaloval)
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 1