• Stránka 1 z 1
(Vyřešené) Otázky
Zdravím,
nevím kde to přesně napsat, tak to napíšu zde. Mám pouze 3 rychlé otázky..
1. Je nějaká možnost jak získat VIP/EVIP kody, které jsem kupoval v posledních cca 7 letech?
bylo jich celkem dost, ale to jsem byl ještě NSak.. a potom jsem nějak přestal hrát csko,
takže jsem o všechny kody přišel.. v e-mailu je bohužel nemám.. jediné co si pamatuju,
tak +- na jakých serverech jsem to měl a z jakého čísla jsem to kupoval..
2. Plánujete někdy přidat hlstats na deathmach servery? Jestli to je, tak se omlouvám, ale nemůžu to najít..
3. Jde nějak v konzoli nastavit co se mi může stahovat ze serveru? Abych zakázal třeba stahovat skiny zbraní..
zvuky a další blbosti, ale přitom měl povolené stahováni upravených map.. něco jako v CS:S.. Vzhledem k tomu,
že to moc neumím vysvětlit, tak jsem udělal screen. https://www.imgup.cz/image/LajY
Předem díky za jakoukoliv odpověď.
nevím kde to přesně napsat, tak to napíšu zde. Mám pouze 3 rychlé otázky..
1. Je nějaká možnost jak získat VIP/EVIP kody, které jsem kupoval v posledních cca 7 letech?
bylo jich celkem dost, ale to jsem byl ještě NSak.. a potom jsem nějak přestal hrát csko,
takže jsem o všechny kody přišel.. v e-mailu je bohužel nemám.. jediné co si pamatuju,
tak +- na jakých serverech jsem to měl a z jakého čísla jsem to kupoval..

2. Plánujete někdy přidat hlstats na deathmach servery? Jestli to je, tak se omlouvám, ale nemůžu to najít..
3. Jde nějak v konzoli nastavit co se mi může stahovat ze serveru? Abych zakázal třeba stahovat skiny zbraní..
zvuky a další blbosti, ale přitom měl povolené stahováni upravených map.. něco jako v CS:S.. Vzhledem k tomu,
že to moc neumím vysvětlit, tak jsem udělal screen. https://www.imgup.cz/image/LajY
Předem díky za jakoukoliv odpověď.
-
maxdep - Pokročilý
(Vyřešené) Otázky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Otázky
Ahoj, pokial nemas emaily od tych kodov tak nie je ziadna sanca, ze ti budu navratene.
-
Zsigray - Drbna
2. Doufám, že nejsem jediný s errorem, ale hlstats na daný server není = nelze načíst.
edit: Na to VIP či EVIP, pokud znáš e-mail, zkus napsat vední GS.
edit: Na to VIP či EVIP, pokud znáš e-mail, zkus napsat vední GS.

-
byPoseidon - Spamerův sluha
No ohledně toho VIP/EVIP, tak ano znám všechny 3 emaily a 4 tel. čísla z kterých jsem si kupoval ty VIP/EVIPka.
Na všechny 3 emaily mám přístup, ale ohledně těch čísel, tak to mám k dispozici už jen 2. Zkusím teda zítra napsat tomu vedení.
Na všechny 3 emaily mám přístup, ale ohledně těch čísel, tak to mám k dispozici už jen 2. Zkusím teda zítra napsat tomu vedení.
-
maxdep - Pokročilý
Rady zde máš, pokud by byl další problém, pisni mně nebo jinému supportovi, co se týče VIP to ti již nepomůžeme, vyřešené.

-
byPoseidon - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1