• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žiadosť_o_Práva
JailBreak / *Mafie*First2
Čauko, rád by som si požiadal o admin práva na JailBreak serveroch.
Nick v hre : *Mafie*First2
Nick na fóre : simonkoo17
Profil na fóre : simonkoo17-u60501.html
Môj vek : 19
Steam nick : First_2
Steam ID : STEAM_0: 1: 419721238
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... ayer=95849
Nejaké bany alebo prehrešky? : Mal som u Vás ban na chat za spam ale to bolo dávno. A ten môj chat už si ho
Niečo o mne : Čauko, volám sa Simon ( alebo Šón ) mám 19 rokov. Bývam na Slovensku v meste Trnava. Do školy už nechodím ( Finish ), pracujem v Kaviarni, rád trávim čas za počítačom, hlavne za CS-kom na serveroch JailBreaku a Surfu. Práve preto by som chcel práva, CS-ko hrávam už asi 6 rokov. A moje záľuby sú Florbal a celkom Hokej. A ešte chodievam často hrávať Airsoft, a rád šoférujem ( Drifty a závody ).
Prečo by som chcel Adminovať na GS? : Chcel by som dostať hru do správnych koľají, aby aj ostatný hráči bez Steamu, bez Vip/Evip mali tú možnosť si normálne zahrať, (viem niečo o tom keď som bol menší, sa to nedalo hrať) tak chcem aby aj tí slabší mali takú možnosť. Ale najviac ma štve na všetkých serveroch JailBreakoch ako tam CT-čka rozdávajú Freekilli a ešte aj bez mikrofónu a keď má mikrofń tak laguje alebo nemá volume. Ja som väčšinu času na servery JailBreak_SIMPLE a tam admini často nechodievajú, a tých čo mám na steame sú niekedy neni online alebo momentálne nedostupný tak sa to na tom Simple nedá hrať, strašne veľa ten Simple prestalo hrávať lebo sa to nedá :/ . Napríklad sú dve CT-čka a 1. nemá mikrofón a 2. vôbec nepozná pravidlá a dáva FK alebo Free HVD, atď.. A toto by som tam chcel zmeniť, mne by stačilo byť adminom iba na Simple, ja som tam skoro stále a je to strach čo tam tie deti robia. A ešte preto lebo ma to MEGA baví a chcel by som to tam držať v čistote
. A pravidlá poznám na 95-100% a skúsenosti s Amxmenu mám dobré.
Ďakujem za Váš čas pri mojej žiadosti.
VIP+EVIP ---------- JailBreak_SIMPLE
VIP ----------------- JailBreak_8_mini
Čauko, rád by som si požiadal o admin práva na JailBreak serveroch.
Nick v hre : *Mafie*First2
Nick na fóre : simonkoo17
Profil na fóre : simonkoo17-u60501.html
Môj vek : 19
Steam nick : First_2
Steam ID : STEAM_0: 1: 419721238
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... ayer=95849
Nejaké bany alebo prehrešky? : Mal som u Vás ban na chat za spam ale to bolo dávno. A ten môj chat už si ho
Niečo o mne : Čauko, volám sa Simon ( alebo Šón ) mám 19 rokov. Bývam na Slovensku v meste Trnava. Do školy už nechodím ( Finish ), pracujem v Kaviarni, rád trávim čas za počítačom, hlavne za CS-kom na serveroch JailBreaku a Surfu. Práve preto by som chcel práva, CS-ko hrávam už asi 6 rokov. A moje záľuby sú Florbal a celkom Hokej. A ešte chodievam často hrávať Airsoft, a rád šoférujem ( Drifty a závody ).
Prečo by som chcel Adminovať na GS? : Chcel by som dostať hru do správnych koľají, aby aj ostatný hráči bez Steamu, bez Vip/Evip mali tú možnosť si normálne zahrať, (viem niečo o tom keď som bol menší, sa to nedalo hrať) tak chcem aby aj tí slabší mali takú možnosť. Ale najviac ma štve na všetkých serveroch JailBreakoch ako tam CT-čka rozdávajú Freekilli a ešte aj bez mikrofónu a keď má mikrofń tak laguje alebo nemá volume. Ja som väčšinu času na servery JailBreak_SIMPLE a tam admini často nechodievajú, a tých čo mám na steame sú niekedy neni online alebo momentálne nedostupný tak sa to na tom Simple nedá hrať, strašne veľa ten Simple prestalo hrávať lebo sa to nedá :/ . Napríklad sú dve CT-čka a 1. nemá mikrofón a 2. vôbec nepozná pravidlá a dáva FK alebo Free HVD, atď.. A toto by som tam chcel zmeniť, mne by stačilo byť adminom iba na Simple, ja som tam skoro stále a je to strach čo tam tie deti robia. A ešte preto lebo ma to MEGA baví a chcel by som to tam držať v čistote

Ďakujem za Váš čas pri mojej žiadosti.
VIP+EVIP ---------- JailBreak_SIMPLE
VIP ----------------- JailBreak_8_mini
„Nikdy neurobím tú istú chybu dvakrát.
Urobím ju radšej päť alebo šesťkrát, aby som si bol istý.“
[EVIP] -- Sniper_War #1
[EVIP] -- Zombie_Chronic #1
[EVIP] -- JailBreak_SIMPLE
[VIP] -- JailBreak #8_mini
[EVIP] -- Sniper_War #1
-
simonkoo17 - Amatér
[Zamietnuté]Žiadosť_o_Práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť_o_Práva
Zdravím, vopred sa ospravedlnujem za vyjadrenie, ale nepovedal ti v minulej žiadosti Excision, že si máš prejsť akadémiou? Zatiaľ som si všimol, že si tam bol zrušený za nesledovanie administrácie.

-
NomeroUno - Spamer
Re: Žiadosť_o_Práva
Na žiadosť mi odpovedal iba Knedlajs a písal tam iba že som nedokázal sledovať Administráciu v Akadémii, a ešte o mojom písaní v chate, ale inak nič iné.
A administráciu som nesledoval z dôvodu : V práci som mal 2 týždne strašne ťažké, každý deň som pracoval skoro 15-17 hodín,
ráno o 6°°hod. som odišiel a domov som sa vrátil až po 22°°hod. Tak to bol ten dôvod. :/
A administráciu som nesledoval z dôvodu : V práci som mal 2 týždne strašne ťažké, každý deň som pracoval skoro 15-17 hodín,
ráno o 6°°hod. som odišiel a domov som sa vrátil až po 22°°hod. Tak to bol ten dôvod. :/
„Nikdy neurobím tú istú chybu dvakrát.
[EVIP] -- Sniper_War #1
[EVIP] -- Sniper_War #1
-