• Stránka 1 z 1
[Prijaty] BaseBuilder/Thicx
Zdravím, som tu opäť po dlhej dobe so žiadosťou o právomoci na server BaseBuilder 
Nick v hre : Thicx
Nick na fóre : Twixx
Profil na fóre : KLIK
Vek : 20
Steam nick : Scorpion | I ♥ N
Steam ID : STEAM_0:1:49498293
Hlstats : TU
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ešte z januára ban za dohodu a aj bugovanie bodov s Logicom, ale z toho som sa poučil a ako dôkaz, že chcem pomáhať portálu, som splnil akadémiu
Mal som kedysi aj nahodené práva na jednom nemenovanom portáli, ktorý má všetky servery zrušené (mŕtvy portál), čiže už s ním nemám nič spoločné (zrušil som si aj profil aj všetko s ním súvisiace).
Niečo o sebe : Ták, Domino je jméno mé, mám rád hry a svoju priateľku, občas aj nejaký ten futbal a trávenie času s kamošmi, či už len tak pri pive alebo nejaké to poriadne odreagovanie v podobe párty alebo chaty, však to poznáte
študujem v Brne na Masarykovej univerzite, odbor počítačové siete a komunikácia.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem pomáhať udržiavať poriadok a spríjemňovať ostatným hráčom ich čas na serveroch.
Ďakujem za prečítanie a dúfam v kladné vybavenie

Nick v hre : Thicx
Nick na fóre : Twixx
Profil na fóre : KLIK
Vek : 20
Steam nick : Scorpion | I ♥ N
Steam ID : STEAM_0:1:49498293
Hlstats : TU
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ešte z januára ban za dohodu a aj bugovanie bodov s Logicom, ale z toho som sa poučil a ako dôkaz, že chcem pomáhať portálu, som splnil akadémiu

Mal som kedysi aj nahodené práva na jednom nemenovanom portáli, ktorý má všetky servery zrušené (mŕtvy portál), čiže už s ním nemám nič spoločné (zrušil som si aj profil aj všetko s ním súvisiace).
Niečo o sebe : Ták, Domino je jméno mé, mám rád hry a svoju priateľku, občas aj nejaký ten futbal a trávenie času s kamošmi, či už len tak pri pive alebo nejaké to poriadne odreagovanie v podobe párty alebo chaty, však to poznáte

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem pomáhať udržiavať poriadok a spríjemňovať ostatným hráčom ich čas na serveroch.
Ďakujem za prečítanie a dúfam v kladné vybavenie

-
Twixx - CS 1.6 HLSA
[Prijaty] BaseBuilder/Thicx
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BaseBuilder/Thicx
S hracom mam velmi dobre skusenosti, pravidla ovlada skvele, na severi robi poriadot a ked nieco mi napise na steam. Mylsim si ze je vhodny kandidat na admina.

-
L0GiC1337 - Sponzor
Tak od minulé žádosti se moc nezměnil, stále mě otravuje na steamu ať přijdu na server, udělám konečně PP apod. Celkem slušný respekt na serveru, avšak všichni víme, že když tam přijdu já, tak tam jsem boss jen já. I když myslím, že na tenhle kid mod je už moc starý.
Admin since 24.3.2016

-
KenTik - Spamer
S týmto človekom mám na servery dobré skúsenosti. Či už je to JB alebo BB. Ostatným hráčom ide príkladom nenadáva, keď sa dá pomôže. Keď je na servery bordel akademik sa situáciu snaží urovnať , keď je na servery bordel až príliš napíše mi na steam a vec poriešim ja alebo iný admin. Zodpovedný,skúsený za mňa plus. 

天上天下唯我獨尊
-
Vendess - CS 1.6 Admin
-
Undefeated - Amatér
dakujem kentikovi za úprimnú recenziu
No máš malé plus, že si si vybral Brno, mám ho rád, takže mi zajtra napíš na steame.

Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Ja nechapem ze nechate 20 rocnych delat akademiu...

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1