Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] žiadosť o admin práva JailBreak 6

Příspěvekod Lipo » 15 črc 2018, 00:08

Nick na serveru: ♛!"L1p0"!♛

SID: STEAM_0:1:180312840

Sekce, na které chci práva: Jailbreak

Věk: 17

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=29819

Bany, které jsem dostal: Nikdy som žiadný ban nedostal

Něco o mně: Zdravím volám sa Sebastián pochádzam zo Slovenska z mesta Šaľa.Chodím na Strednú Odbornú Školu Chemickú,v škole dosahujem dobré výsledky a po ukončení strednej školy rozmýšlam nad výberom vysokej ale moc sa mi do toho nechce XD.K môjmu obľúbenému hudobnému štýlu patrí DnB a Hip Hop,sám niekedy robím v programe FL Studio tracky,niektoré predám a niektoré si nechám ale to je iba zatiaľ pre zábavu aj ked stále sa to snažím rozvíjať a postupovať dalej, no moja top zábava na aj celý den je samozrejme CS:GO.Najviac teraz hrávam zo všetkých modov JailBreak pretože ma najviac začal baviť,hrával som ho aj predtým na CS 1.6 kde som bol admin niekoľko krát.Najdlhšie som pôsobil ako admin cez 2 roky potom som musel odstúpiť pretože sa portál zrušil.

Proč právě já: Ako admin som vedel veľa ľudom pomôcť ohladom hry,nastavenia,pravidiel a podobných vecí.No neni to iba o tom, taktiež chcem pomôcť portálu a ten server niakým spôsobom udržiavať a svojím spôsobom sa oňho aj starať.

Zkušenosti s CS:GO: s CS:GO mám dobré skúsenosti celkovo mám nahratých 1702 hodín a pamätám si ako som sa prvý krát pripojil na tento JailBreak aby som zistil ako to vypadá v CS:GO (kedže som bol zvyknutý na CS 1.6),pravidlá som sa musel doučiť nebolo to rovnaké ako na CS 1.6 a myslím že ich viem dostačujúc dobre na to aby som sa mohol stať administrátorom.

Případné poznámky: Bol by som moc rád a vdačný keby mi to vyšlo a budem rád za každý jeden dobrý hlas ;) inak btw kto by išiel písať že som dneska vôbec nehral tak to bolo preto že som nemal vôbec čas XD ale inak mám aktivitu dobrú.hrávam každý deň,hlavne v noci.Každý jeden z vás naplno užívajte prázdniny a nepremárnite ani 1 minutu z nich XD XD

-Dobrú noc- -L1p0-
Lipo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] žiadosť o admin práva JailBreak 6

od Rumcajz » 15 črc 2018, 00:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: žiadosť o admin práva JailBreak 6

Příspěvekod Onlyy » 16 črc 2018, 02:26 VIP

Když máš ty zkušenosti s administrací, tak bych očekával, že si přečteš a splníš podmínky pro přijetí předtím, než podáš žádost.

Nahlaš minimálně 10 hříšníků, počkej měsíc a pak si můžeš požádat znovu.

Zamítnuto.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
Onlyy
Mistr
Mistr

Zpět na Nábory Adminů