• Stránka 1 z 1
chickez // JailBreak servery
Zdravím, rád by som požiadal o admin práva na JailBreak servery.
Nick v hre: chickez
Nick na fóre: chickeylolz
Profil na fóre: chickeylolz-u52850.html
Vek: 19
Steam nick: ez
Steam ID: STEAM_0:0:79589244
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1725
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nejaké bany/prehrešky: V banliste bany nemám, kvôli resetu BL, ale ani vtedy som nemal. Naposledy, čo som dostal ban bolo pred rokom (ak si dobre pamätám), ak si dobre pamätám. Bolo to za moje dementné správanie po odobraní práv, čo som už aj v minulej žiadosti vysvetlil.
Niečo o sebe: Pochádzam z Oravy, kde som vyštudoval ITčkára. Prácu som mal v RDS Group, ktorá sa zaoberá informatikou hlavne. Prestalo ma to baviť a hľadám inú v robotu. Moje hobby sú samozrejme hranie PC hier a šport.
Prečo by som chcel adminovať na GameSites?: Ako predtým, tak aj teraz chcem znova pomôcť A-týmu. Odobraný som bol z dôvodu blbnutia vo večerných hodinách spoločne s nemenovaným hráčom, Bonaparte...
. Záruka, že blbnúť nebudem nie je, ale dúfam vo vieru ducha JB, že sa to nezopakuje.
Pôsobil som tu aj ako CHH, kde si dovolím povedať, že som odviedol skvelú prácu.
PS: Starí dobrí admini odchádzajú a nahradzujú sa menej zábavnými adminmi, treba aj veselého admina. Neberte to v zlom.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ďakujem za prečítanie žiadostí, a verím v jej kladné vybavenie.
S pozdravom - chicken
Nick v hre: chickez
Nick na fóre: chickeylolz
Profil na fóre: chickeylolz-u52850.html
Vek: 19
Steam nick: ez
Steam ID: STEAM_0:0:79589244
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1725
Nejaké bany/prehrešky: V banliste bany nemám, kvôli resetu BL, ale ani vtedy som nemal. Naposledy, čo som dostal ban bolo pred rokom (ak si dobre pamätám), ak si dobre pamätám. Bolo to za moje dementné správanie po odobraní práv, čo som už aj v minulej žiadosti vysvetlil.
Niečo o sebe: Pochádzam z Oravy, kde som vyštudoval ITčkára. Prácu som mal v RDS Group, ktorá sa zaoberá informatikou hlavne. Prestalo ma to baviť a hľadám inú v robotu. Moje hobby sú samozrejme hranie PC hier a šport.
Prečo by som chcel adminovať na GameSites?: Ako predtým, tak aj teraz chcem znova pomôcť A-týmu. Odobraný som bol z dôvodu blbnutia vo večerných hodinách spoločne s nemenovaným hráčom, Bonaparte...

PS: Starí dobrí admini odchádzajú a nahradzujú sa menej zábavnými adminmi, treba aj veselého admina. Neberte to v zlom.

Ďakujem za prečítanie žiadostí, a verím v jej kladné vybavenie.
S pozdravom - chicken

XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
chickez // JailBreak servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: chickez // JailBreak servery
Nebudu se vyjadřovat kam nemám
- Walton
- Amatér
Nebudu se vyjadřovat kam nemám
-
FiLL - Drbna
Chcem do postele Rohlika
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
iDeviLeKKK píše:Chcem do postele Rohlika
Mňam
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Zamítnuto
Pokud chceš dokázat zájem, udělej tak třeba přes akademii.
Pokud chceš dokázat zájem, udělej tak třeba přes akademii.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1