• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Proberte se vy "admini"
Na JB je 84514988 adminu a na serveru je větší bordel než býval.... nemusíte být furt na JB, ale můžete tam jednou zaskočit.... už ani se tam nedá hrát... všechny servery plné cheateru FKiller, MFKilleru atd...
Psali jste do žádosti, že chcete pomáhat na serveru a ne machrovat jakých úspěchu v životě jste dokázali (dostát práva na JB).
A to, že něco nahlásím do PP jím nenažene strach, když mi odpoví větou "Nahlaš si to do PP ty koko**". Já FK dostal teď a ne za cca 5 hodin co dostane BAN.
Nazdar!
Psali jste do žádosti, že chcete pomáhat na serveru a ne machrovat jakých úspěchu v životě jste dokázali (dostát práva na JB).
A to, že něco nahlásím do PP jím nenažene strach, když mi odpoví větou "Nahlaš si to do PP ty koko**". Já FK dostal teď a ne za cca 5 hodin co dostane BAN.
Nazdar!
-
Marcus - Kazatelův učeň
Proberte se vy "admini"
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Proberte se vy "admini"
Sri us som hore
-
FiLL - Drbna
Kámo má odpoved, Gamesites už není co byval
Čau jsem Wolf natačím videa:
1) https://www.youtube.com/channel/UCPtRvuvUlBEe7xraerAbQnQ
2) https://www.youtube.com/channel/UC-ujlm33QUSn-Khz4fVm4rQ
1) https://www.youtube.com/channel/UCPtRvuvUlBEe7xraerAbQnQ
2) https://www.youtube.com/channel/UC-ujlm33QUSn-Khz4fVm4rQ
-
XxWolfxX - Kolemjdoucí
Marcus píše:A to, že něco nahlásím do PP jím nenažene strach
My tady nechceme hráče zastrašovat! Nikdy jsme to nedělali a dělat nebudeme! Poskytujeme jim poměrně kvalitní zábavu v našem volném čase a žádáme za to od nich pouze aby dodržovali pravidla.
Marcus píše:Já FK dostal teď a ne za cca 5 hodin co dostane BAN.
Nikoho nezajímá, že si dostal FK nebo kdy. Smyslem udělování banů přes pp je zaznamenání prohřešku hráče do systému. Když si bude hráč žádat o práva s tvrzením že s ním nikdy admin problém neměl a nedostal žádný ban, tak si dohledáme že to není pravda. Díky slušným a poctivým hráčům kteří nám pomáhají dohlížet na nezbedníky ve hře, se takovýto člověk nestane adminem a nebude moct kazit hru daleko závažnějšími způsoby.
Pokud jde někomu jen o vlastní prospěch, tak jak se teď projevil Marcus, nemůže se divit že se k němu budou ostatní podle toho chovat.
Pokud jde o aktivitu adminů, máme na to vytvořen speciální systém, který každému adminovi aktivitu počítá a zaznamenává jak často a kde hraje.
Projel jsem si k tomuto času TOP 10 nejaktivnějších adminů GS a rovnou polovina z nich jsou admini na JB!
JailBreak serverů máme 9 a přesto se o ně stará 50% nejaktivnějších adminů. Na dalších 56 CS 1.6 serverů tedy zůstává stejný počet nejaktivnějších adminů, jako na hrstku oblíbených serverů JB.
Ale stejně se bude psát že admini nemají zájem hrát.
Nemusíš se namáhat tvrzením, že všichni hrají spolu na jednom serveru a jinam nezajdou. Dal jsem si práci a prošel těm 5-ti nejaktivnějším JB adminům záznamy, a mají pokrytou naprostou většinu JB serverů, a to včetně JB Simple!
Nejméně času těchto 5 adminů tráví na JB 2 a i tak to jsou desítky hodin. Samozřejmě jsou tady další admini, co se o JB starají, takže nářky že na to tady všichni kašlou jsou vážně mimo.
XxWolfxX píše:Gamesites už není co byval
Kdybych dostal korunu pokaždé co jsem tohle od roku 2009 slyšel, tak jsem dneska za vodou a neztrácím tady čas s hloupými puberťáky. Čest výjimkám

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
To si blbě pochopil já neříkám, že je to má zastrašovat, když jím napíšu dej mi VD nebo jde do PP to ani nedělám.
Ale myslím to tak, že třeba v klidu hraješ a zničeho nic ti dá někdo FK a nato řekne dej si to do PP debile VD ti nedám.
O tom silně pochybuji, že PP pomáhá hráčům k právům. Ja si měl projít akademii... jo neudělal jsem ji prvně jsem vykašlal na to sám, protože jsem se tam hádal s adminy, že max píšou, že by dali přehoz. A pak za neaktivitu. Hlásil jsem pravidelně hráče do PP. Napsal jsem žádost o práva Max mi napsal ať projdu akademii znova nebo ty práva nedostanu. Vykašlal jsem se na to úplně. A pak přijde logic co má snad desítky perm na vše co jde. A dostane prává bez žádosti bez nahlášení do PP a maximálně tam v pp je jeho jméno jako, že on něco udělal. Taky jsem dostával bany kdysi na NS za nadávky fk dostaval jsem bany za to, že jsem neměl mikrofon a chodil k ct, ale to jsem měl tak 15 roku. Ale teď? Rok a něco bez banu pomáhám vše a troufnu si říct, že i adminum s pravidly, protože toho mám tady dost nahrané. A já budu zamítnuty kvůli své minulosti a nějaký logic dostane práva.. A to ti ani nepíšu kolik lidi včetně adminu mi nadávaj na steam o logicovi.
A kdyby náhodou tu vzniklo, že to dělám kvůli právům tak to můžete vypustit, já už se o ně snažit nehodlám. Radši budu mít maturitu než práva
Ale myslím to tak, že třeba v klidu hraješ a zničeho nic ti dá někdo FK a nato řekne dej si to do PP debile VD ti nedám.
O tom silně pochybuji, že PP pomáhá hráčům k právům. Ja si měl projít akademii... jo neudělal jsem ji prvně jsem vykašlal na to sám, protože jsem se tam hádal s adminy, že max píšou, že by dali přehoz. A pak za neaktivitu. Hlásil jsem pravidelně hráče do PP. Napsal jsem žádost o práva Max mi napsal ať projdu akademii znova nebo ty práva nedostanu. Vykašlal jsem se na to úplně. A pak přijde logic co má snad desítky perm na vše co jde. A dostane prává bez žádosti bez nahlášení do PP a maximálně tam v pp je jeho jméno jako, že on něco udělal. Taky jsem dostával bany kdysi na NS za nadávky fk dostaval jsem bany za to, že jsem neměl mikrofon a chodil k ct, ale to jsem měl tak 15 roku. Ale teď? Rok a něco bez banu pomáhám vše a troufnu si říct, že i adminum s pravidly, protože toho mám tady dost nahrané. A já budu zamítnuty kvůli své minulosti a nějaký logic dostane práva.. A to ti ani nepíšu kolik lidi včetně adminu mi nadávaj na steam o logicovi.
A kdyby náhodou tu vzniklo, že to dělám kvůli právům tak to můžete vypustit, já už se o ně snažit nehodlám. Radši budu mít maturitu než práva

-
Marcus - Kazatelův učeň
Awee (cti ejvi) píše:Marcus píše:A to, že něco nahlásím do PP jím nenažene strach
My tady nechceme hráče zastrašovat! Nikdy jsme to nedělali a dělat nebudeme! Poskytujeme jim poměrně kvalitní zábavu v našem volném čase a žádáme za to od nich pouze aby dodržovali pravidla.Marcus píše:Já FK dostal teď a ne za cca 5 hodin co dostane BAN.
Nikoho nezajímá, že si dostal FK nebo kdy. Smyslem udělování banů přes pp je zaznamenání prohřešku hráče do systému. Když si bude hráč žádat o práva s tvrzením že s ním nikdy admin problém neměl a nedostal žádný ban, tak si dohledáme že to není pravda. Díky slušným a poctivým hráčům kteří nám pomáhají dohlížet na nezbedníky ve hře, se takovýto člověk nestane adminem a nebude moct kazit hru daleko závažnějšími způsoby.
Pokud jde někomu jen o vlastní prospěch, tak jak se teď projevil Marcus, nemůže se divit že se k němu budou ostatní podle toho chovat.
Pokud jde o aktivitu adminů, máme na to vytvořen speciální systém, který každému adminovi aktivitu počítá a zaznamenává jak často a kde hraje.
Projel jsem si k tomuto času TOP 10 nejaktivnějších adminů GS a rovnou polovina z nich jsou admini na JB!
JailBreak serverů máme 9 a přesto se o ně stará 50% nejaktivnějších adminů. Na dalších 56 CS 1.6 serverů tedy zůstává stejný počet nejaktivnějších adminů, jako na hrstku oblíbených serverů JB.
Ale stejně se bude psát že admini nemají zájem hrát.
Nemusíš se namáhat tvrzením, že všichni hrají spolu na jednom serveru a jinam nezajdou. Dal jsem si práci a prošel těm 5-ti nejaktivnějším JB adminům záznamy, a mají pokrytou naprostou většinu JB serverů, a to včetně JB Simple!
Nejméně času těchto 5 adminů tráví na JB 2 a i tak to jsou desítky hodin. Samozřejmě jsou tady další admini, co se o JB starají, takže nářky že na to tady všichni kašlou jsou vážně mimo.XxWolfxX píše:Gamesites už není co byval
Kdybych dostal korunu pokaždé co jsem tohle od roku 2009 slyšel, tak jsem dneska za vodou a neztrácím tady čas s hloupými puberťáky. Čest výjimkám
Konkrétnější jména

JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
XxWolfxX píše:Gamesites už není co byval

Dospelak čo zajebal cely svoj zivot za 1.6 a na Gs

-
Anub1s - Drbna
Anub1s píše:XxWolfxX píše:Gamesites už není co byval
Dospelak čo zajebal cely svoj zivot za 1.6 a na Gs

Čo to zasa píšem ospravedlňujem sa za moje vyjadrenie.
-
Anub1s - Drbna
Marcus píše:O tom silně pochybuji, že PP pomáhá hráčům k právům.
Ale Ejvoš to nemyslel tak, že ti PP pomôže k právam. Myslel to tak, že keď hráč cez PP dostane BAN, tak keď si hráč, ktorý dostal ten BAN, bude žiadať o práva a povie, že žiadny BAN nemá, my si pozrieme, že ten BAN má a práva nedostane.
Marcus píše:Rok a něco bez banu pomáhám vše a troufnu si říct, že i adminum s pravidly
Konečne som prišiel na to, prečo za mnou v poslednej dobe chodia so samými hovadinami a pýtajú sa na základné veci.

Marcus píše:Radši budu mít maturitu než práva
Mám oboje. Hihi.

-
Knedlajs - Spamer Veterán
Knedlíky nakrájíme na kostičky a strčíme do mlýnku na maso poté polijeme citronem a vyhodíme
Lepší jsou brambory!

Lepší jsou brambory!
-
Marcus - Kazatelův učeň
Marcus píše:Knedlíky nakrájíme na kostičky a strčíme do mlýnku na maso poté polijeme citronem a vyhodíme![]()
Lepší jsou brambory!
A ja som si myslel že nepíšeš blbosti ako ja. Trulo

-
VoLdEmOrD - Sponzor
To byla reakce na Knedlajs sasku. Bez raci dotovat GS a pak jdi psat na server ze kupuješ všem evip a chceš koupit cele GS
Sry kamo ze Slovenska ale Slováky nemam rad protože stim se moc spojuje Sparta a Brno a ty mám rád použe když Hoří saly jejich

Sry kamo ze Slovenska ale Slováky nemam rad protože stim se moc spojuje Sparta a Brno a ty mám rád použe když Hoří saly jejich

-
Marcus - Kazatelův učeň
Marcus píše:To byla reakce na Knedlajs sasku. Bez raci dotovat GS a pak jdi psat na server ze kupuješ všem evip a chceš koupit cele GS![]()
Ale vyfajcit by si ma mohol

-
VoLdEmOrD - Sponzor
Marcus píše:To byla reakce na Knedlajs sasku. Bez raci dotovat GS a pak jdi psat na server ze kupuješ všem evip a chceš koupit cele GS![]()
jasný rejžáku, chápeme, chápeme, jdi radši vyhrožovat, že real setkání
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Táto situácia tu je našponovaná ako guma na trenkách. 

“Life is what you make it so go ahead and take it”
-
reddiN - Drbna
• Stránka 1 z 2 • 1, 2