• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žádost o práva na Jailbreak servery/apu
Předem omlouvám zato že jsem si žádal o práva před cca 2 týdny neměl jsem nahrané hodiny skrz nový steam ale ted jsem to dotáh .
na starém mám dost hodin snad to bude stačt.
Tak teda...
Nick ve hře: apu
Nick na forum: Theotre
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 18
Steam Nick: apu
Steam ID: Nové SID: STEAM_0:1:442707810 Staré SID : STEAM_0:0:126225192
Nějaké bany nebo prohřešky: Bohůžel nebo spíš bohu dík ban jsem nikdy na GS servery Jailbreak nedostal
ale jeden neoprávněný , admin by měl být zrušen .
Něco o sobě: Jmenuji se Enrico, je mi 18 let. Bydlím na Moravě . Chodím na ŠŠ - hotelovou do 3.ročníku. Hrával jsem závodně fotbal 8.let tedka mám pauzu asi 7. měsíců skrz nohu. Dále ve volném čase hraju právě JAILBREAK a jiné
Proč chci na GS adminovat?: Protože jsem bývalý admin JALIBREAKU FURIENU časem jsem si přesunul práva na DD2 z furienu (bohůžel na jiném portálu). Hlavně bych chtěl udržovat pořádek na serveru a snažit se co nejvíce pomáhat hráčům co nepoznájí pravidla případně banovat hráče s cheatama.
Díky za vyřešení.
na starém mám dost hodin snad to bude stačt.
Tak teda...
Nick ve hře: apu
Nick na forum: Theotre
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 18
Steam Nick: apu
Steam ID: Nové SID: STEAM_0:1:442707810 Staré SID : STEAM_0:0:126225192
Nějaké bany nebo prohřešky: Bohůžel nebo spíš bohu dík ban jsem nikdy na GS servery Jailbreak nedostal
ale jeden neoprávněný , admin by měl být zrušen .
Něco o sobě: Jmenuji se Enrico, je mi 18 let. Bydlím na Moravě . Chodím na ŠŠ - hotelovou do 3.ročníku. Hrával jsem závodně fotbal 8.let tedka mám pauzu asi 7. měsíců skrz nohu. Dále ve volném čase hraju právě JAILBREAK a jiné
Proč chci na GS adminovat?: Protože jsem bývalý admin JALIBREAKU FURIENU časem jsem si přesunul práva na DD2 z furienu (bohůžel na jiném portálu). Hlavně bych chtěl udržovat pořádek na serveru a snažit se co nejvíce pomáhat hráčům co nepoznájí pravidla případně banovat hráče s cheatama.
Díky za vyřešení.
-
Theotre - Amatér
[Zamietnuté]Žádost o práva na Jailbreak servery/apu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na Jailbreak servery/apu
PEto píše:V prípade zamietnutia žiadosti sa Vaša možnosť znovu požiadať odručuje na stanovenú lehotu - 1 mesiac.
Najbližšiu žiadosť môžeš podať mesiac od dnešného dňa.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1