I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] ThereZ

Příspěvekod RakuN » 26 črc 2018, 17:02

Zdarvím

Dal jsem příkaz : Nikdo se nehýbe ! Po tomhle mi bylo zděleno že to není příkaz,ale oznamovací věta a že jsem dal FK. Přijde mi to jako naprostá blbost ,že tohle není příkaz...a tak trochu jako slovíčkaření admina. Tento příkaz používá snad naprosto každý a to včetně příkazu: Čupíte koukáte pod sebe ( Prý je to to samé jako bych řekl tohle a je to podle něj špatně ) Po tom co jsem mu řekl, že tento příkaz tady používá každý a nikdo snad za nej nebyl ještě trestán a vidím to poprvé že by tohle bylo nejak špatně, přišel move. Na to jsem se ho taky zeptal za co mi dal jako move, když jsem se normálně ptal včem je jako ta chyba a že je to prostě jednoznačný rozkaz, který každý chápe. Pokud je temu tak a není to příkaz tak si myslím že je naprosto nelogický tohle neuznávat... Pak aby v těch pravidlech měl každej guláš a zmatek.

Důkaz: http://leteckaposta.cz/439136966
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Server admin
CS:GO admin
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
RakuN
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] ThereZ

od Rumcajz » 26 črc 2018, 17:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ThereZ

Příspěvekod ThereZ » 26 črc 2018, 18:02

Ahoj. Jsem rád, že jsi se se mnou přestal hádat na serveru a řešil to takhle, jak jsem ti doporučil.

1) Upozornil jsem tě, ať použiješ normální jasný příkaz.
- Přirovnal jsem to k ''čupíte, díváte se pod sebe, nehýbete se'', což příkaz není a v této situaci mi to přišlo stejné. (Pokud to tak není a někdo výše postavený mi to potvrdí, nebudu mít sebemenší problém se ti veřejně omluvit)
2) Následně jsem tě upozornil, ať se se mnou nehádáš a pokud si myslíš, že jsem udělal chybu, ať to jdeš řešit sem.
- Tvoje odpověď byla, že se neuklidníš a celkově jsi se mnou mluvil povýšeným tónem, načež z mé strany přišel tvůj move k T. Nebudu se s nikým na serveru dohadovat.

Pokud bude někdo potřebovat, demo dodám. Ode mě pro zatím vše. Počkám, až se k tomu vyjádří někdo kompetentní.
S pozdravem, ThereZ
ThereZ
Drbna
Drbna

Příspěvekod RakuN » 26 črc 2018, 18:47

Takže, jen abychom si u ujasnili pár věcí... ty nevíš prostě ani co říkáš tak mi tu nepiš něco co jsi neřekl ano ?

Řekl jsi : Dal jsi FK tohle není příkaz ale oznamovací věta, stejně tak čupíte díváte se pod sebe taky není příkaz.

Já byl klidnej a normálně jsem ti řekl, že to co tu říkáš za nesmysli mám na demu a klidně to sem dám. Tvoje odpověd byla to, že jsi mě hodil do grabu a řekl jsi mi dej to na forko a dal jsi mi move. Místo toho aby jsis přečetl PRAVOPIS ČESKÉHO JAZYKA a VÝZNAM VĚT a zabrousil na oznamovacích větách a na rozkazovacích... Místo toho ze sebe děláš hlupáka a mateš ostatní. Move jsi mi nijak nezduvodnil ,ikdyž jsem se tě v chatu na to 5x ptal. To tvoje arogance a to že jsi chtěl abych rozdal VD někomu za oprávněný kill mi nepřišlo dobře a čekal jsem že se zeptáš někoho, kdo temu rozumí víc než ty, což jsi neudělal a místo toho si dal naprosto bezdůvodnej move, jelikož kdyby byla možnost to VD bych mu dal:) A to jestli někdo jedná stebou ,když plácáš kraviny a někdo ti řekně že nemáš pravdu neznamená hned že je arogantní a i kdyby ty za tohle by jsi neměl vubec nikoho muvovat , taky ti nikdo neříká jak máš mluvit nebo ne ( sapozdřejmě, kdybych křičel a byl vulgární pochopil bych to) Ale nic takoveho neproběhlo takže si říkám že jsi absolutně nezvládl situaci a pohořel jsi ve všech směrech. jen si využil teho že máš práva a povýšil jsi se tím. No hold kdo po moci touží, není nebo nemusí být vždy dobrým velitelem;) Zamysli se nad tím a koukej se na to jak mluvíš a jedáš ty...néé vždy musíš mít pravdu.
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
RakuN
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 26 črc 2018, 18:54

Nedal si příkaz, dal si FK. Stejně jako čupíte a díváte se pod sebe, taky není příkaz. Vždy jsem upozorňoval že je Simon hlupák a porušuje pravidla když tohle řekl.
Moove od admina byl v pořádku. Máš reagovat slovy "Ano pane admine, omlouvám se". Tvůj názor ve hře nikoho nezajímá, zvláště když je v rozporu s názory admina.

Stížnost se zamítá.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod RakuN » 26 črc 2018, 19:08

post655904.html

Tak je to normální ? :DDDDDDDDD
Nejdřív si vtom udělejte pořádek ;)

Příspěvekod DarkMouse »
Toto je již dlouho používaná fráze, která se po čase ustálila a je počítána, jako klasický příkaz. Ve všem hledáte hrozné hraní se slovíčky a poté na to doplácíte.
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
RakuN
Amatér
Amatér

Příspěvekod Gustik » 26 črc 2018, 19:33 VIP

Ty příspěvky jsou více jak 2 roky staré. V poslední době si to tady vymysleli nějací hráči a začali hojně používat. Je to ale v rozporu s pravidly

S dotazy na pravidla můžeš klidně kontaktovat mě do PM.

Jak ti Ejvoš napsal, vyřešeno.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: [Vyřešeno] ThereZ

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 27 črc 2018, 04:39

Admin akademik byl za vzorný přístup povýšen na CS:GO Admin.
Jen tak dál ;)

Zmítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy