• Stránka 1 z 1
Knife / GrooS / Un1Ty
[=] Dostal jsi trest od admina: Groos
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Scripty
[=] Zabanovany nickname: Unity
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:190767901
No, dostal som ban za script ktorý vyzerá tak trocha ako funkcia ktorá je v skoro každóm knifebote a to je FOV (Field of View), že mi to seká ako keby chrbtom, problém je v tom, že žiaden knifebot nemám, je to obyčajný alias ktorý je spojený z commandov ktoré nijak nekazia nikomu hru, pripadá vám na tom GS že kazím hru tým, že dávam väčšiu šancu hráčom ma zabiť? Keďže musím sekať sám a nemám 2 oči aj na chrbte, chápem ten ban od taygeteho, nemohol vedieť že sú to obyčajné príkazy spojené do aliasov. Keď si to tak vezmeme, mali by ste začať banovať všetkých čo používaju doubleduck, lebo väčšina hráčov na GS to práve má, a tak isto ten "script" nemá žiadnu výhodu ako ten môj, a to by som si dovolil povedať že má aj väčšiu výhodu, takže ak mi plánujete nechať ban za scripty, tak si akurát serete do huby s tým, že pravidlá sa majú dodržovať, rovnako ako postup pri banovaní a odbanovaní a ja by som ten unban mal dostať keďže tu máte dôkaz :).
A keď už mi ten unban nedáte, tak to budem museť riešiť po svojom ako vždy, unban žiadosť robím iba z princípu spravedlnosti, keď nemajú doubleduckeri ban, tak by som nemal mať ani ja, peace. :)
e.Taygete: Dokud se nenaučíš hrát normálně jako všichni ostatní bez toho aby jsi napsal 4 textové soubory plné blbostí tak si hold nezahraješ :)
Nebanujte ma už :), zbytočné.
-
Un1TyScripter - Kolemjdoucí
Knife / GrooS / Un1Ty
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knife / GrooS / Un1Ty
Prikladám zoznam hráčov ktorí by mali dostať ban rovnako ako ja (za môj script)
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... lter=Un1Ty

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... lter=Un1Ty
-
ok ok, unban nebude. papa
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [V]Knife / GrooS / Un1Ty
RIP, čo len teraz budem robiť, mám si zohnať csko za 1€ alebo si mám zdielať knihovnu na novom učte a budem to mať zdarma a zmením IP, poraď groos, neviem sa rozhodnúť.
-
Raději si kup ten unban, podpoříš aspoň GS 

-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [V]Knife / GrooS / Un1Ty
Un1TyScripter píše:RIP, čo len teraz budem robiť, mám si zohnať csko za 1€ alebo si mám zdielať knihovnu na novom učte a budem to mať zdarma a zmením IP, poraď groos, neviem sa rozhodnúť.
sdílni knihovnu, změn ip a pošlu ti cheaty jdem na to!
- nikoljebuhok
- Kolemjdoucí
Jaj, som rozmýšlal pri tom písani UB žiadosti na podstatnú vec úplne a som zabudol niečo.
Vôbec nelutujem karmu že už vďaka mne neni v CHH/Admin teame, neskôr sa mi ešte poďakuje že nemusí byť na takom trash portále, kde neni sloboda prejavu a väčšie slovo má ten, kto má krajší nápis pod avatarom na webe + ikonku na TS, je jedno čo to je za hráča, aj keby bol ovela lepší hráč ako ty, pán groos má pravdu lebo má ikonku Šerif, ano, takto to tu funguje. Karma bude len rád.
Vôbec nelutujem karmu že už vďaka mne neni v CHH/Admin teame, neskôr sa mi ešte poďakuje že nemusí byť na takom trash portále, kde neni sloboda prejavu a väčšie slovo má ten, kto má krajší nápis pod avatarom na webe + ikonku na TS, je jedno čo to je za hráča, aj keby bol ovela lepší hráč ako ty, pán groos má pravdu lebo má ikonku Šerif, ano, takto to tu funguje. Karma bude len rád.
-
• Stránka 1 z 1