• Stránka 1 z 1
Viete vôbec že máte server Avatar Battle ?
Chcel by som sa spýtať či začnete pracovať aj na zombie a avatar serveroch 
Chcel by som poprosiť aby ste na Avatar Battle serveri zrušili alebo nerfli Halucinačný granát.
Stojí len 2 body a je neomezený takže si ho môžete kúpiť koľko chcete.
Mám demo kde som na serveri len s 1 hrácom ktorí jedine čo robí je že hádže tento granát,provokuje ma v chate
a neskúśa sa ma nijak zabiť len mi skaziť hru.
Potom čo hráčovi dojdu body čož je asi po 10 halucinačnych granátoch sa skrátka odpojí a pripojí a hodí ich ďalśích 10.
http://leteckaposta.cz/346913614
Prosím vás začnite na týchto serveroch pracovať cez gamesites hrám už od 2012 cca a až teraz sa zaćali ruśiť serveri so
zombie pluginom.Mám pocit že ste na nich prestali pracovať a sledovať aj tieto serveri.
Pochybujem že si to niekto prečíta keď ani 1 admin nieje schopný za 5 dní odpísať hráčovi podomnou.
Aj tak ďakujem.

Chcel by som poprosiť aby ste na Avatar Battle serveri zrušili alebo nerfli Halucinačný granát.
Stojí len 2 body a je neomezený takže si ho môžete kúpiť koľko chcete.
Mám demo kde som na serveri len s 1 hrácom ktorí jedine čo robí je že hádže tento granát,provokuje ma v chate
a neskúśa sa ma nijak zabiť len mi skaziť hru.
Potom čo hráčovi dojdu body čož je asi po 10 halucinačnych granátoch sa skrátka odpojí a pripojí a hodí ich ďalśích 10.
http://leteckaposta.cz/346913614
Prosím vás začnite na týchto serveroch pracovať cez gamesites hrám už od 2012 cca a až teraz sa zaćali ruśiť serveri so
zombie pluginom.Mám pocit že ste na nich prestali pracovať a sledovať aj tieto serveri.
Pochybujem že si to niekto prečíta keď ani 1 admin nieje schopný za 5 dní odpísať hráčovi podomnou.
Aj tak ďakujem.
„Optimista hovorí, že žijeme v najlepšom možnom svete a pesimista sa obáva, že je to pravda.“
„Som optimista. Nevidím dôvod byť niečím iným.“
„Ak chcete byť úspešný, musíte pracovať vtedy, keď sa ostatní bavia.“
BY Winston Churchill
BY Winston Churchill
-
JackobSK - Kolemjdoucí
Viete vôbec že máte server Avatar Battle ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Viete vôbec že máte server Avatar Battle ?
Čauko všeobecně hráčů na 1.6 ubývá, adminů stejně tak. Můžeš zkusit rovnou napsat PM Grossovi ten ti může říct víc ohledně toho.
-
Rejben - Mistr
Oke ďakujem Veľmi pekne 

„Optimista hovorí, že žijeme v najlepšom možnom svete a pesimista sa obáva, že je to pravda.“
BY Winston Churchill
BY Winston Churchill
-
JackobSK - Kolemjdoucí
Minulý rok, možná je to ale kratší doba byl připraven avatar update. Dokonce již byl vytvořen i testovací servr, no pak byl hlavní tvůrce s jeho pomocníky zabanován permanentně, jelikož začali dělat bordel na serverech (Asi si mysleli ž jim nikdo nic nemůže když dělají update na avatar). Každopádně od té doby se vývoj update zastavil až skončil..nahozen nebyl a tuším že už asi ani ten testovací server neexistuje..
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Jo vim kto delal ten update aj sem byl na tom testovacim servru a nevim jestli to je pravda ale Dwandy musel požiadat AdamaCSZombie aby tam zrušil /vratbody pretože hrači si givovali body
, a update tam bol pred rokom...

-
david5503 - Zkušený
Ten Avatar Battle mod existuje.... ale na konkurenčním portálu.
Muj YouTube kanál: https://www.youtube.com/channel/UCOw0Snv3ns-7MMQSFRFnWtA/videos
[prosim dejte mi odběr abych měl na chleba.... ]
-
PhenomCZ - Pokročilý
Adam se rozhodl přivlastnit si update na mód a začít propagovat jiný portál na našich serverech, včetně dělání bordelu
Dala jsem mu proto dáreček
O takové "pomocníky" tu nestojíme.
Pokud existuje náš update na jiném portálu, tak na sebe může byt pyšný, chlubit cizím peřím se umí každý, ale vymyslet něco sám, to už ne.
Pěkný den.

Dala jsem mu proto dáreček

Pokud existuje náš update na jiném portálu, tak na sebe může byt pyšný, chlubit cizím peřím se umí každý, ale vymyslet něco sám, to už ne.
Pěkný den.
-
TeeNka - Pokročilý
TeeNka píše:Adam se rozhodl přivlastnit si update na mód a začít propagovat jiný portál na našich serverech, včetně dělání bordelu![]()
Dala jsem mu proto dárečekO takové "pomocníky" tu nestojíme.
Pěkný den.
To je pre neho typicke. Nasiel som ho aj tu http://www.amxmodx.cz/viewtopic.php?f=81&t=7133
PhenomCZ píše:Ten Avatar Battle mod existuje.... ale na konkurenčním portálu.
Skusil som zahrat na tom vasom portale a stoji to za h0vn0. Dokonca aj ti boti su na h0vn0. Treba vylepsit waypoints
V skratke: Cele zle, preto vam tam ani nikto nehra. Botov neratam

-
Pisulak - Amatér
No sice adam mě posílal zdrojáky od avatar modu, je to stejné jako zp 4.3.. Doslechl jsem se že Dwandy updaty dělat nebude tak bych vám ten mod poslal ale zadarmo to nebude

Muj YouTube kanál: https://www.youtube.com/channel/UCOw0Snv3ns-7MMQSFRFnWtA/videos
-
PhenomCZ - Pokročilý
No sice adam mě posílal zdrojáky od avatar modu, je to stejné jako zp 4.3.. Doslechl jsem se že Dwandy updaty dělat nebude tak bych vám ten mod poslal ale zadarmo to nebude
Co se týče avataru tak tam už updaty nebudou. Ale na Zombie ano. Prodávat Avatar Battle mod je teď jako prodávat zlato na opuštěném ostrově

Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Adam si mód přivlastnil, ale řekl bych, že z dobrých důvodu nebudete dělat mód pro lidi, kterým napíšete, že už je hotov a oni více jak 14 dní neodpoví + updaty nebudou ne, protože se Dwandymu nechce, ale nebude přece furt dávat úsilí, když to všechno děla zdarma. Pawneři si účtují od 1000+. Takže se mu nedivím, když se na to kompletně vykašle.
EVIP
Zombie CPL Only
Zombie Blood #1
VIP
Zombie CPL Only
Zombie Blood #1
VIP
-
Kacyz - Kolemjdoucí
Kacyz píše:Adam si mód přivlastnil, ale řekl bych, že z dobrých důvodu nebudete dělat mód pro lidi, kterým napíšete, že už je hotov a oni více jak 14 dní neodpoví + updaty nebudou ne, protože se Dwandymu nechce, ale nebude přece furt dávat úsilí, když to všechno děla zdarma. Pawneři si účtují od 1000+. Takže se mu nedivím, když se na to kompletně vykašle.
On si ten mod přivlastnil jelikož umí jen krást jako jiném misterl..

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Derakh. máš pravdu že Dwandy updaty dělat nebude, ale sám mi v PM potvrdil že se v srpnu ozve a vymyslíme poslední update na zombie mód. Adam má vlastní portál a i když si dal velkou práci s úpravou jak webu nebo i samotných serveru nikdy to nevyjde. Gamesites je dle mého názoru klasika a žádný portál už nedosáhne toho co GS. Hráči tu jsou zvyklý. Vědí že když si koupí VIP tak ten server vydrží. Což u novějších portálu říct nelze. Tady je aspoň systém. Sice na piču ale je tu
Berte to pouze jako můj názor, nic víc. Nic míň.
Peace.

Berte to pouze jako můj názor, nic víc. Nic míň.
Peace.

Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Mexxis píše:Vědí že když si koupí VIP tak ten server vydrží.
So všetkým súhlasím, ale na toto by som si dal pozor.

-
Br0visT - Zkušený
Není. Ale řekl bych že to ovlivňují hráči. Když tu jsou 3 servery na ZM chronic a na každým hraje pár lidí tak se to zmenšilo na jeden server s možností přehodit si VIP. Když se na to tak podívám tak bych řekl že ta stabilita je poměrně stejná 

Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
• Stránka 1 z 1