• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Siegfried / D2 only
Byl jsem u t a když můj team spolu i semnou umřel, zbylo jen pár hráčů, no a u nás byl poslední no a byl v katách a chystal se vyjít a nějakej týpek s dglem už dával prefire, přičemž podle mě ho nemohl slyšet.. No tak jsem slušně napsal adminovi jestli by ho mohl spectnout, admin bez odpovědi hrál dál.. Po dalším kolem zase divně střílel no a tak mu píšu koukáš na něj? A najednou mi odpoví toto "nespamuj ma dobre ? dakujem".. Nechápem prečo takto admin arogantně odpoví.. Stačilo napsat clear, už jsem ho spectnul nebo spectnu ho další kolo.. Ale chová se takto a dál píše o tom jak někdo nehlídal mid a kvůli tomu ho zabili a hraje dál.. Prostě ignorace.. Když už je jednou admin a já ho slušně požádám jestli by se koukl na toho a on mě ignoruje? Na co je tedy admin? Dále nám (hráčům) psal jak reconnect je na půl zakázaný.. Jak jako na půl? Však reconnectuje spoustu hráčů a to v přítomnosti admina a nikdy jsem neviděl někoho, že by za to dával kick, slay a nebo dokonce ban.. Poprosil bych vyjádření admina k tomu jak se zachoval a k tomu reconnectu někoho vyššího. 
Shrnutí: Místo toho, aby se kouknul na hráče, který vypadal podezřele věnuje se hrání a řešení situaci, kdy mu nehlídali mid.

Shrnutí: Místo toho, aby se kouknul na hráče, který vypadal podezřele věnuje se hrání a řešení situaci, kdy mu nehlídali mid.
CS ex-Admin All Jiné
CS ex-Admin! All Furiens
i am back.
CS ex-Admin! All Furiens
i am back.
-
kalich - Drbna
[Vyřešeno] Siegfried / D2 only
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Siegfried / D2 only
Ahoj, taky přidám svoji trošku do mlýna. Tento admin se chová vskutku velmi zvláštně. Před chvílí napařil ban frajerovi jen za to, že hrál v overu. Jako WTF? Možná by bylo fajn nechávat hru plynout a řešit jen závažné záležitosti jako cheatování, ne se za každou cenu snažit být důležitý jak záchodové prkénko. 

- jex
- Kolemjdoucí
Tak za prvé - hráča som pozrel a bol úplne clear, lenže zakaždým čo dal nejakú HS tak si ho obviňoval a vypisoval mi aby som ho spectol, banoval lebo má WH a AB a neviem čo ešte ... - neviem čo je arogantné na tom, že som ti napísal aby si ma nespamoval...
čo sa týka toho reconnectu, tak som napísal, že pre mňa je to tak na pol, pretože ja by som tieto vaše reconnecty zakázal, pretože mi to nepríde moc fairplay, ale hold zakázané to nie je ..
a ešte sa vrátim k tej hre na mide
..neviem, čo je zlé natom, že som na ten server prišiel aj ako hráč a chcel som si zahrať ..to, že som napísal, že nekryli mid je podľa mňa úplne nepodstatné.
Prajem pekný zvyšok dňa
čo sa týka toho reconnectu, tak som napísal, že pre mňa je to tak na pol, pretože ja by som tieto vaše reconnecty zakázal, pretože mi to nepríde moc fairplay, ale hold zakázané to nie je ..
a ešte sa vrátim k tej hre na mide

Prajem pekný zvyšok dňa
- kraftoo
- Kolemjdoucí
jex píše:Ahoj, taky přidám svoji trošku do mlýna. Tento admin se chová vskutku velmi zvláštně. Před chvílí napařil ban frajerovi jen za to, že hrál v overu. Jako WTF? Možná by bylo fajn nechávat hru plynout a řešit jen závažné záležitosti jako cheatování, ne se za každou cenu snažit být důležitý jak záchodové prkénko.
Čakal som kedy napíšeš, pretože si to nevedel pochopiť ..jedná sa o KAZEKAGE, ktorého som 2x prehodil ku CT kvôli overu, pričom sa zakaždým hodil nas5 ku Ts ..vždy sa dáva do overu, čiže neustále prehadzovanie z mojej strany ..kvôli tomu, že sa to neustále opakuje, tak bol tomuto hráčovi udelený ban na 10minút
- kraftoo
- Kolemjdoucí
Kámo, ten over byl kvůli němu, chápeš to? Týpek, co zabije za kolo 5-6 hráčů vždycky vytvoří over, ať je na kterýkoli straně. Prostě byl lepší než ty, tak jsi to nerozdýchal. Mimochodem, kde je v pravidlech napsané, že hráč musí hrát tam, kam ho admin přehodí, nebo následuje ban? Prosím o vyjádření nějakého nadřízeného admina.
Mimochodem ten ban byl na 30 minut, ne na 10, nelži. 10 jsi dal mně za to, že jsem ti napsal, že jsi koště a měl bys dát ban sám sobě
Hlavně žes tam pak někomu nadával do hajzlíků. Trochu pokrytectví, ne? Buď chlap a přiznej, žes to nezvládl.
Mimochodem ten ban byl na 30 minut, ne na 10, nelži. 10 jsi dal mně za to, že jsem ti napsal, že jsi koště a měl bys dát ban sám sobě

- jex
- Kolemjdoucí
kraftoo píše:Tak za prvé - hráča som pozrel a bol úplne clear, lenže zakaždým čo dal nejakú HS tak si ho obviňoval a vypisoval mi aby som ho spectol, banoval lebo má WH a AB a neviem čo ešte ... - neviem čo je arogantné na tom, že som ti napísal aby si ma nespamoval...
a ešte sa vrátim k tej hre na mide..neviem, čo je zlé natom, že som na ten server prišiel aj ako hráč a chcel som si zahrať ..to, že som napísal, že nekryli mid je podľa mňa úplne nepodstatné.
Prajem pekný zvyšok dňa
Dobře beru, asi jsem pletl, ale ani jednou jsem tě neviděl ve spectu a když hráč byl mrtvý tak ty jsi byl taky mrtvý.. tak nwm jak jsi to viděl

I kdyby to bylo pro tebe na pol, tak máš smůlu nemáš právo psát hráčovi, že jestli se ještě jednou reconnecte má slay

Na serveru se věnuješ jen hraní, občas napíšeš klid, nenadávej atd, ale za tu dobu co jsem s tebou hrál a co tam lidi psali, že má wh,ab tak ani jednou jsi nešel spect a jen to prověřit

Nebudeme spamovat a počkáme na vyjádření vyšších

CS ex-Admin All Jiné
CS ex-Admin! All Furiens
i am back.
CS ex-Admin! All Furiens
i am back.
-
kalich - Drbna
Ještě poslední věc tvoj chat, to co je? Takto by se měl rozpravat admin? Navážet se do hráčů? Jsi neprijemny a neochotny.. ty se jen tak tak držíš aby jsi tam nezačal psát vulgárně..
CS ex-Admin All Jiné
CS ex-Admin! All Furiens
i am back.
CS ex-Admin! All Furiens
i am back.
-
kalich - Drbna
Admin nemá povinnost na váš povel jít někoho spectovat. Hráč má právo admina požádat o sledování hráče, tím to však končí. Hráč se nemá právo chovat jak uražené dítě, pokud mu nebude vyhověno. Hráč má dále právo jít si stěžovat na fórum. Hráč však nemá právo ve stížnosti psát hovadiny a snižovat pozici admina.
Stížnost na toto se tedy zamítá.
Pokud jde o reconnect, neexistuje nic jako napůl zakázaný! Reconnect je prostě povolen a to, že nějaký admin nesouhlasí je mi u prdele. Admin nemá právo ve hře hráče mást a úmyslně klamat, aby ukojil své tužby. Admin má povinnost dodržovat pravidla a pokud se tak dít nebude, rádi jej toho břemena zbavíme. Potom si může v klidu přijít zahrát a nemusí nic řešit.
Admin v tomto pochybil a bude potrestán.
Co se týče dalšího bodu stížnosti, to tady pořeší HLSA.
Pokud jde o reconnect, neexistuje nic jako napůl zakázaný! Reconnect je prostě povolen a to, že nějaký admin nesouhlasí je mi u prdele. Admin nemá právo ve hře hráče mást a úmyslně klamat, aby ukojil své tužby. Admin má povinnost dodržovat pravidla a pokud se tak dít nebude, rádi jej toho břemena zbavíme. Potom si může v klidu přijít zahrát a nemusí nic řešit.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee (cti ejvi) píše:Admin nemá povinnost na váš povel jít někoho spectovat. Hráč má právo admina požádat o sledování hráče, tím to však končí. Hráč se nemá právo chovat jak uražené dítě, pokud mu nebude vyhověno. Hráč má dále právo jít si stěžovat na fórum. Hráč však nemá právo ve stížnosti psát hovadiny a snižovat pozici admina.
To první nebyla stížnost na to, že mě neposlechl (vím, že nemá povinnost mě poslouchat, nemusíš dělat ze mě blbce), ale na ten jeho ignor a následně aroganci.

CS ex-Admin All Jiné
CS ex-Admin! All Furiens
i am back.
CS ex-Admin! All Furiens
i am back.
-
kalich - Drbna
Admin si je vědom, že příště by mohl některé situace posuzovat lépe. Věřím, že se všichni z této stížnosti poučili a už se tady nesejdeme 
Vyřešeno

Vyřešeno
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno] Siegfried / D2 only
Admin mne co nejdříve kontaktuje na steamu, ten kdo ho nabíral taky..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1