Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Žádost o obnovení práv/Kofeyn*

Příspěvekod jmenoneni » 29 črc 2018, 19:44

Zdravím, tímto bych chtěl znovu požádat o práva na Vašem serveru, v sekci Furiens.
Práva mi byla odebrána kvůli neaktivitě, kterou mou vysvětlit tím že jsem se stěhoval do jiného města a kupoval i nový PC, takže nebyl vůbec čas, to už se ale nebude opakovat.Mám teď čaasu kopu :)

Môj nick v hre: Kofeyn*

Nick na fóre: jmenoneni

Profil na fóre: jmenoneni-u23313.html

věk včera 21 :)

Steam nick: Kofik8

Steam ID: STEAM_0:0:79589462

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=2256

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pár banů by se našlo, bohužel už si nepamatuji za co.

Niečo o sebe: Takže jmenuji se Jakub, je mi 19 let, pocházím ze Střední Moravy, z Prostějova, což je kousek od Olomouce. Rád hraji fotbal, jezdím na kole, flákám se venku a hraji na PC. Nově si dělám další školu s oborem Automechanik. Nic víc si myslím podstatné není

Prečo by som chcel na GS adminovať?: Tak jelikož už jsem tu admin byl, tak vím co to obnáší, nejsem žádný nováček. Chtěl bych pomoct admin týmu, protože na serverech moc adminů nevídám. Jelikož hraji převážně Furien servery tak bych chtěl zabránit neustálému kempu a většinou nadávkám :)

Jsem rád že jste si mou žádost přečetli, díky moc. S pozdravem Kofeyn*
CS 1.6 ADMIN * 17.3.2017 - 1.7.2017
jmenoneni
Zkušený
Zkušený

[Z]Žádost o obnovení práv/Kofeyn*

od Rumcajz » 29 črc 2018, 19:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o obnovení práv/Kofeyn*

Příspěvekod GrooS » 30 črc 2018, 15:22 VIP

Furien si začal hrát aktivně ani ne měsíc, v chatu je vidět tvá neznalost pravidel, žádost okopírovaná, když sis nedal ani tu práci přepsat ten svůj věk, žádné nahlášení, takto to nepůjde...

Aktivně hraj, něco nahlaš do PP, douč se pravidla, zlepši to své chování a pak po měsící to můžeš opět zkusit.
Zamítnuto.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů