• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žiadosť o práva na D2 only serveroch
Ahoj,
rád by som si požiadal o admin práva na D2 only serveroch.
Nick v hre : Senpai.
Nick na fóre : TheSenpai
Vek : 19
Steam nick : Senpai.
Steam ID : STEAM_0:0:49102027
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/hlstats.php?mode=playerinfo&player=3678
Nejaké bany : Na GS serveroch som nikdy nemal ban. Čo sa týka iných serverov, dostal som ban neprávom na Forgames (teraz už tento portál neexistuje) údajne za WH a AB (dovolím si tvrdit že som nepoužil žiadne programy ktoré by mi nejako pomáhali v hre). Adminom na tomto servery bol týpek ktorý nezvládol to že niekto bol lepši ako on
Niečo o mne : Volám sa Dávid, mám 19 rokov a bývam v Modre. Chodím na Strednú elektrotechnickú školu v Bratislave. Rád hrám PC hry, futbal a pozerám Anime (nie Hentai
).
Prečo by som chcel byť Admin ? : Csko hrám už nejakú tú dobu a Rád by som sa stal Adminom. Nebaví ma hrať s ľuďmi ktorí používajú cheaty a kazia hru poctivým hráčom, preto by som chcel dávať pozor na serveroch a dodržiavať poriadok. Som aktívni a nekonfliktný hráč ktorý rád pomôže keď sa dá
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
s pozdravom
Dávid (Senpai.)
rád by som si požiadal o admin práva na D2 only serveroch.
Nick v hre : Senpai.
Nick na fóre : TheSenpai
Vek : 19
Steam nick : Senpai.
Steam ID : STEAM_0:0:49102027
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/hlstats.php?mode=playerinfo&player=3678
Nejaké bany : Na GS serveroch som nikdy nemal ban. Čo sa týka iných serverov, dostal som ban neprávom na Forgames (teraz už tento portál neexistuje) údajne za WH a AB (dovolím si tvrdit že som nepoužil žiadne programy ktoré by mi nejako pomáhali v hre). Adminom na tomto servery bol týpek ktorý nezvládol to že niekto bol lepši ako on

Niečo o mne : Volám sa Dávid, mám 19 rokov a bývam v Modre. Chodím na Strednú elektrotechnickú školu v Bratislave. Rád hrám PC hry, futbal a pozerám Anime (nie Hentai

Prečo by som chcel byť Admin ? : Csko hrám už nejakú tú dobu a Rád by som sa stal Adminom. Nebaví ma hrať s ľuďmi ktorí používajú cheaty a kazia hru poctivým hráčom, preto by som chcel dávať pozor na serveroch a dodržiavať poriadok. Som aktívni a nekonfliktný hráč ktorý rád pomôže keď sa dá

Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
s pozdravom
Dávid (Senpai.)
-
TheSenpai - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žiadosť o práva na D2 only serveroch
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva na D2 only serveroch
Total Connection Time: 0d 12:06:40h
Nespĺňaš základnú podmienku pre prijatie...
Splň ju a o mesiac to môžeš skúsiť znova. Za ten čas si poprezeraj fórum, zisti trochu ako to tu funguje, skús nahlásiť pár ľudí do PP..
Ak by si mal akékoľvek otázky, neboj sa mi napísať tu na webe alebo si ma pridať na Steam

Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1