• Stránka 1 z 1
[V]Erbi- Nesmyslné mute
Zdravím
Na surfu jsem já a Dawg dostal naprosto nesmyslné mute za to, že jsme se tam bavili... Je snad někde zakázaný mluvit a povídat si při hře ? To i tohle se tu snad bude zakazovat ? Nikde jsem neviděl že by hráčům za to že se baví na serveru bylo uděleno mute gag a tak podobně. Ani jeden nás nebyl vulgární... Tohle od Erbiho bylo uplně přez čáru a myslím si že takové ohánění právy je nepřípustné. Jestli ho nejak bolí hlava a je na nás aergický a zasednutý tak proč prostě neodejde a nevšímá si nás... Jak je na demu vidět, bavit jsme se sním vůbec nepotřebovali, to on nám lezl do naší konverzace a vyhrožoval banem za to že se bavíme.
Tohle normální hráči dělají a nemuže nám zakazovat se bavit.
Demo 1: http://leteckaposta.cz/735485692 (muj hlas-neřekl nic zlého a bavil jsem se tak jak se na serveru může)
Demo 2: http://leteckaposta.cz/787432108 (hlas Dawga-nejednal vubec vulgárně a bavil se jak se hráč normálně bavit může)
S pozdravem RakuN a Dawg.
PS: Erbi uvědom si že banuješ za nic a využíváš svoje práva k banování lidí, ktere nemáš rád a tím kazíš hru a poškozuješ tento portál. Zamysli se nad sebou. Nejspíš máš nejaké osobní problémy které tě tíží, tak je prosím nepřenášej do hry. Díky
Na surfu jsem já a Dawg dostal naprosto nesmyslné mute za to, že jsme se tam bavili... Je snad někde zakázaný mluvit a povídat si při hře ? To i tohle se tu snad bude zakazovat ? Nikde jsem neviděl že by hráčům za to že se baví na serveru bylo uděleno mute gag a tak podobně. Ani jeden nás nebyl vulgární... Tohle od Erbiho bylo uplně přez čáru a myslím si že takové ohánění právy je nepřípustné. Jestli ho nejak bolí hlava a je na nás aergický a zasednutý tak proč prostě neodejde a nevšímá si nás... Jak je na demu vidět, bavit jsme se sním vůbec nepotřebovali, to on nám lezl do naší konverzace a vyhrožoval banem za to že se bavíme.
Tohle normální hráči dělají a nemuže nám zakazovat se bavit.
Demo 1: http://leteckaposta.cz/735485692 (muj hlas-neřekl nic zlého a bavil jsem se tak jak se na serveru může)
Demo 2: http://leteckaposta.cz/787432108 (hlas Dawga-nejednal vubec vulgárně a bavil se jak se hráč normálně bavit může)
S pozdravem RakuN a Dawg.
PS: Erbi uvědom si že banuješ za nic a využíváš svoje práva k banování lidí, ktere nemáš rád a tím kazíš hru a poškozuješ tento portál. Zamysli se nad sebou. Nejspíš máš nejaké osobní problémy které tě tíží, tak je prosím nepřenášej do hry. Díky
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Server admin
CS:GO admin
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
-
RakuN - Amatér
[V]Erbi- Nesmyslné mute
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Erbi- Nesmyslné mute
První ban jste dostali na předchozí mapě za nadávky. Další mapu jste se napojili, začali spamovat voice a říkali jste blbosti. Několikrát jsem vás varoval ale stále jste pokračovali.
Děláte borde na každém serveru, tak se nedivte, že dostáváte bany...
Obě dema jsou nefunkční - 1 FPS.
Děláte borde na každém serveru, tak se nedivte, že dostáváte bany...
Obě dema jsou nefunkční - 1 FPS.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
Takže...po prvním banu, kde tvrdíš, že jsme mluvili vůlgárně či co.. to bych tak docela neřekl, ale dobře nechám tě v tom. Po tom co nám vypršelo mute jsme se bavili bez jakéhokoliv sprostého slova a nikdo voice nespamoval. Mluvili jsme i s pauzama a nikdo z nás nedržel voice a neřval do něj... tak tu nepiš že jsme spamovali voice. To s tím demem nevím proč ti nejde. Nevymýšlej si prosím, že někdo spamoval voice. Byla to normální konverzace, jinak bych to na forko nedával tak se jen modli aby to nešlo spustit nikomu dalšímu, protože tam je krásně vidět jak se chováš a jednáš z hráči. Nesmyslně vyvoláváš zlo a vyhrožuješ. Doufám že se tohle pořádně prošetří.
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
-
RakuN - Amatér
Vy jste došli na server s tím, že budete dělat blbosti a provokovat.
A že vyvolávám zlo? To je dobrý vtip. S každým hráčem se snažim vycházet v pohodě.
A že vyvolávám zlo? To je dobrý vtip. S každým hráčem se snažim vycházet v pohodě.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
Co řešíš, ban si dostal oprávněně, uvědomte si, že na serveru nejste sami, ne každého zajímá co si říkate, jestli máte potřebuju se neustále o nečem bavit a máte si co říct, tak si jděte na TS a bavte se tam. Mluvit do hry můžete, ale ne takovým styllem, že tam budete neustále něco hučet a říkat blbosti které nikoho nezajímají.
Po tom co jste předváděli na serveru v mé přítomnosti, můžete být radi, že jste nedostali další ban.
Upozorňení jste dostali, neuposlechli jste, následoval mute ban, který splňil svůj účel.
Stížnost neoprávněná, vyřešeno.
Po tom co jste předváděli na serveru v mé přítomnosti, můžete být radi, že jste nedostali další ban.

Upozorňení jste dostali, neuposlechli jste, následoval mute ban, který splňil svůj účel.
Stížnost neoprávněná, vyřešeno.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [V]Erbi- Nesmyslné mute
Žádám odvolání , tento soud neproběhl podle mojich představ a Erbi je velmi nekompetentní osoba a jako hráč je velmi nepřizpůsobivý.... z toho Erbiho zásahu budu mít doživotní následky a dám to na svojí zdravotní pojišťovnu , uvidíme se u soudu ahoj...
Minecraft HLSA
Spamer
Spamer
-
Dawg12 - Amatér
• Stránka 1 z 1