• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Erbi- Další nesmyslné mute
Zdravím
Já a Dawg jsme opět dostali nesmyslné mute na 10 min. Hráč co pouštěl slam byl upozorněn 1x admin chatem a neuposlechl a dostal vyhazov ze serveru. Proč já a Dawg jsme nebyli upozornění a dostali jsme hned 10 min mute za uplné nic.. zase si banuje jak chce. Tohle mi nepříjde jako dobrý přístup admina. Já ani Dawg jsme nebyli vulgární tak co se to tu zavádí za banování podle libosti a podle toho jak mu kdo sedne. Admin zde dle mého naprosto pohořel. Neustále dostáváme bany od nej, jelikož je sasedlý a nejspíš má nejaké osobní problémy. Znova ti radím vyhledej nejakou odbornou pomoc a nepřenášej to do hry.
PS: Nikdo nám nebude a nemůe zakazovat mluvit a komunikovat mezi sebou... Přece jen je to hra a ve hře se lidi prostě baví a mluví...tak se uvědom. Díky
Důkaz: http://leteckaposta.cz/575689032
Já a Dawg jsme opět dostali nesmyslné mute na 10 min. Hráč co pouštěl slam byl upozorněn 1x admin chatem a neuposlechl a dostal vyhazov ze serveru. Proč já a Dawg jsme nebyli upozornění a dostali jsme hned 10 min mute za uplné nic.. zase si banuje jak chce. Tohle mi nepříjde jako dobrý přístup admina. Já ani Dawg jsme nebyli vulgární tak co se to tu zavádí za banování podle libosti a podle toho jak mu kdo sedne. Admin zde dle mého naprosto pohořel. Neustále dostáváme bany od nej, jelikož je sasedlý a nejspíš má nejaké osobní problémy. Znova ti radím vyhledej nejakou odbornou pomoc a nepřenášej to do hry.
PS: Nikdo nám nebude a nemůe zakazovat mluvit a komunikovat mezi sebou... Přece jen je to hra a ve hře se lidi prostě baví a mluví...tak se uvědom. Díky
Důkaz: http://leteckaposta.cz/575689032
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Server admin
CS:GO admin
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
-
RakuN - Amatér
[Vyřešeno] Erbi- Další nesmyslné mute
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Erbi- Další nesmyslné mute
Ve 12:48 jednoho z vás zabanoval Jeffy, po nějaké době jste znovu začali a já vás upozornil v chatu. To nepomohlo, tak jste dostali ban.
Ve 13:30 jsem vám dal ban.
Hráč, který zapnul song dostal kick, poté se napojil a byl v pohodě, nic neporušoval.
2018-07-30 13:02:25 Zase začínáte?. [CZ/SK] Gamesites.cz ^Surf surf_rocco
2018-07-30 13:02:46 Tak se uklidněte. [CZ/SK] Gamesites.cz ^Surf surf_rocco
Ve 13:30 jsem vám dal ban.
Hráč, který zapnul song dostal kick, poté se napojil a byl v pohodě, nic neporušoval.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
Hm.. aspoň příště nelži , nebo si na to dávej radši pozor a nedávej bezdůvodné bany.
My s tím jen tak nepřestaneme, měl by sis uvědomit , že nejsi král a nemůžeš bezstarostně banovat koho se ti zlíbí bez žádného rozumného důvodu.
Děkuji s pozdravem Dawg
My s tím jen tak nepřestaneme, měl by sis uvědomit , že nejsi král a nemůžeš bezstarostně banovat koho se ti zlíbí bez žádného rozumného důvodu.
Děkuji s pozdravem Dawg

Minecraft HLSA
Spamer
Spamer
-
Dawg12 - Amatér
Co to tu plácáš ??? Tady se neřeší Jeffy, kterej nejakou mapu upozornoval Dawga na něco a pak od nej dostal i mute nebo kick, to už nevím a je mi to jedno... Tento admin zasáhl vpohodě. Ale já jsem se s Jeffym normálně bavil, otom že jde zachvíli do práce atd. a že pracuje tam a tam, já sním vycházím docela dobře... ty jsi tam vůbec nebyl, tak co sem taháš nejaký upozornění od jiného admina, který už vyřešil chování hráče.Ty jsi tam vůbec nebyl Jenom se snažíš odcházet od tématu a od toho co jsi udělal ty...
To stím vyhozením hráče jak pouštěl slam, jsi se taky vyjádřil jako naprostej Hlupák. Já poukazuju na to, proč nedostal ten hráč hned mute na 10 min jak to dáváš neustále nám, jen za to že promluvíme nebo se bavíme sakra. Prostě si rozdáváš bany podle libosti a uplně nespravedlivě a neférově... Ty jsi jeho upozornil že nic pouštět nebude a on to pustil a ty jsi ho jen vyhodil ( Upozornil jsi ho Admin chatem a pak ještě tím že jsi mu to řekl že to pouštět nebude a pak jsi ho vyhodil když to porušil, namísto toto aby jsi jednal stejným metrem a dal mu mute za spam voice na 10 min.) Já myslím že je v tomto obrovskej rozdíl, když nekdo pustí slam a když někdo mluví a baví se s druhým hráčem. Hráč co s ebaví dostane ban a hráč co pouští slam je xxx upozorněn a jenom vyhozen. Tady je krásně vidět jak nejednáš fér a banuješ podle toho jak keho máš rád nebo kdo ti vadí.
Poukážu ještě na to, že si vodíš Deadlyho na server jak nejakýho psa na vodítku aby provokoval hráče. Sám včera se k nám vyjadroval vulgárně a potom co jsem řekl jeo nezabanuješ a neupozorníš nebo něco se stalo to že mi bylo odpovězeno : Deadly dávám ti upozornění hihihi, stačí ? Tak co to je... si tady z toho děláte holubník
To stím vyhozením hráče jak pouštěl slam, jsi se taky vyjádřil jako naprostej Hlupák. Já poukazuju na to, proč nedostal ten hráč hned mute na 10 min jak to dáváš neustále nám, jen za to že promluvíme nebo se bavíme sakra. Prostě si rozdáváš bany podle libosti a uplně nespravedlivě a neférově... Ty jsi jeho upozornil že nic pouštět nebude a on to pustil a ty jsi ho jen vyhodil ( Upozornil jsi ho Admin chatem a pak ještě tím že jsi mu to řekl že to pouštět nebude a pak jsi ho vyhodil když to porušil, namísto toto aby jsi jednal stejným metrem a dal mu mute za spam voice na 10 min.) Já myslím že je v tomto obrovskej rozdíl, když nekdo pustí slam a když někdo mluví a baví se s druhým hráčem. Hráč co s ebaví dostane ban a hráč co pouští slam je xxx upozorněn a jenom vyhozen. Tady je krásně vidět jak nejednáš fér a banuješ podle toho jak keho máš rád nebo kdo ti vadí.
Poukážu ještě na to, že si vodíš Deadlyho na server jak nejakýho psa na vodítku aby provokoval hráče. Sám včera se k nám vyjadroval vulgárně a potom co jsem řekl jeo nezabanuješ a neupozorníš nebo něco se stalo to že mi bylo odpovězeno : Deadly dávám ti upozornění hihihi, stačí ? Tak co to je... si tady z toho děláte holubník

Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
-
RakuN - Amatér
Rakunovi byl udělen ban na web za opakované invektivy na adresu admina.
Lotr a Deadly dostali mute ban na 7 dní za opakované provokace.
Erbi dostal povinnost natáčet dema vždy když bude na serveru.
Serte mě ještě chvíli a všichni budete mít permu.
Vyřešeno.
Lotr a Deadly dostali mute ban na 7 dní za opakované provokace.
Erbi dostal povinnost natáčet dema vždy když bude na serveru.
Serte mě ještě chvíli a všichni budete mít permu.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1