• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Tortoise^xD / GunGame's
Ahoj,
rád by jsem si požádal o admin práva na GunGame serverech.
Nick v hre : Tortoise^xD
Nick na fóre : Tortoise
Profil na fóre : Klik
Vek : 18
Steam nick : Tortoise^xD
Steam ID : STEAM_0:1:105191151
Hlstats : Klik
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žádné bany, jsem pořádný hráč.
Niečo o sebe : Ahoj, jmenuji se Richard, je mi 18 let. Mé koníčky je hraní her, pomáhání lidem, ať už v hrách, či v reálném životě. Hrával jsem fotbal, ale kvůli zranění jsem byl nucen přestat a zbylo mi více času na hraní her, proto jsem se po pár letech vrátil k CS 1.6 a CS:GO. CS 1.6 hraji cca od svých 9 let, začínal jsem zde na GameSites na JB serverech, postupem času jsem opustil GameSites a vrhnul se na menší portály. Tím chci říct, že mam celkem bohaté zkušenosti s adminováním, posuzováním dem. Mám klidnou hlavu i v takových těch chvílích, kdy hráč nadává do rodiny atp... Jsem prostě takový pohodář, ale vcelku mne iritují cheateři, hlavně ti, kteří nedokáží vyhrát 1 mapku i s tím ABčkem, viz. GunGame servery.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych pomáhat hráčům, kteří si neví s něčím rady. Jelikož je na GunGame serverech opravdu mnoho cheaterů a lidí, co nadávají, tak samozřejmostí je, že budu banovat tyto hříšníky. Rád bych rozšířil řady admin teamu.
Děkuji za veškerý váš čas věnovaný této žádosti.
S pozdravem Tortoise^xD
rád by jsem si požádal o admin práva na GunGame serverech.
Nick v hre : Tortoise^xD
Nick na fóre : Tortoise
Profil na fóre : Klik
Vek : 18
Steam nick : Tortoise^xD
Steam ID : STEAM_0:1:105191151
Hlstats : Klik
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žádné bany, jsem pořádný hráč.
Niečo o sebe : Ahoj, jmenuji se Richard, je mi 18 let. Mé koníčky je hraní her, pomáhání lidem, ať už v hrách, či v reálném životě. Hrával jsem fotbal, ale kvůli zranění jsem byl nucen přestat a zbylo mi více času na hraní her, proto jsem se po pár letech vrátil k CS 1.6 a CS:GO. CS 1.6 hraji cca od svých 9 let, začínal jsem zde na GameSites na JB serverech, postupem času jsem opustil GameSites a vrhnul se na menší portály. Tím chci říct, že mam celkem bohaté zkušenosti s adminováním, posuzováním dem. Mám klidnou hlavu i v takových těch chvílích, kdy hráč nadává do rodiny atp... Jsem prostě takový pohodář, ale vcelku mne iritují cheateři, hlavně ti, kteří nedokáží vyhrát 1 mapku i s tím ABčkem, viz. GunGame servery.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych pomáhat hráčům, kteří si neví s něčím rady. Jelikož je na GunGame serverech opravdu mnoho cheaterů a lidí, co nadávají, tak samozřejmostí je, že budu banovat tyto hříšníky. Rád bych rozšířil řady admin teamu.
Děkuji za veškerý váš čas věnovaný této žádosti.
S pozdravem Tortoise^xD
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - CS 1.6 CheatHunter
[Zamietnuté]Tortoise^xD / GunGame's
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Tortoise^xD / GunGame's
S hráčem mám pár zkušeností ze serveru TTT, které jsem získal nedávno.Ne jednou jsem ho slyšel nadávat, že ho někdo zabil musel jsem ho několikrát upozorňovat.Nedávno dostal i kick za nevhodné chování.Urážel ostatní hráče i mě ať už nadávkami nebo hloupými řečmi typu "Je viděť, že si JB admin" nebo "JB admin co kickuje jen nadávky nádhera".Přitom sám tomu nerozumí.
Netuším jak ovládáš pravidla na GunGame, ale nedovedu si představit admina s tvým vyjadřováním.Na druhou stranu ses později omluvil.Ale hádám, že z důvodu plánu této žádosti o práva.Tvá omluva však nic nemění na tom, že jako akademik+, který se chce stát adminem nemůže chodit po serverech a neustále nadávat a poté se omlouvat.
Netuším jak ovládáš pravidla na GunGame, ale nedovedu si představit admina s tvým vyjadřováním.Na druhou stranu ses později omluvil.Ale hádám, že z důvodu plánu této žádosti o práva.Tvá omluva však nic nemění na tom, že jako akademik+, který se chce stát adminem nemůže chodit po serverech a neustále nadávat a poté se omlouvat.
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:

-
Tokop - Mistr
Za své chování jsem se neomluvil kvůli této žádosti, upřímně jsem ani nečekal, že dostanu akademika+, po tom, co jsem předváděl nedávno na TTT. Omluvil jsem se ti jen a pouze z toho důvodu, že mi to přišlo další den dosti blbé, nikdy jsem nepohrdal adminy na serverech, měl jsem trochu nervy, nebudu psát proč, prostě jsem měl nervy. Mé chování mě mrzí, tvůj dojem ze mě se pokusím pozměnit, jelikož jsme nezačali zrovna nejlépe.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
2018-07-25 01:06:12 ja dokažu vyhrat aj bez teho trapného VIP. Gamesites.cz ^GunGame #1 gg_dagger
Celkom ma zaujala táto veta z tvojho chatu... Vysvetlíš to nejak prosím?
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
eXtr3mer píše:2018-07-25 01:06:12 ja dokažu vyhrat aj bez teho trapného VIP. Gamesites.cz ^GunGame #1 gg_dagger
Celkom ma zaujala táto veta z tvojho chatu... Vysvetlíš to nejak prosím?
Zrovna toto bylo směřováno na párek hráčů, kteří mi po každé výhře psali, že jsem "VIP lama", "bez VIP ani kill" a další takovéto věci. Tak jsem jim prostě napsal, že dokážu vyhrát i bez VIP výhod, následující mapu jsem si změnil jméno a dokázal jim to. Nic víc. Mě samotnému se hraje lépe bez VIP, jenže ty výhody jsou aktivované na nickname a ten se mi zrovna měnit nechce. Toť vše.
-
Nepredstavujem si, aby sa takto vyjadroval budúci admin. Zlepši svoje správanie na serveri a o mesiac to môžeš skúsiť znova.. 
Zamietnuté

Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1