[Přijat] Žádost o Akademika

Příspěvekod ladaladik » 31 črc 2018, 18:47

Nick ve hře: ládík

Nick na fóru: ladaladik

Odkaz na steam profil: https://steamcommunity.com/profiles/76561198416512833/

Věk: 13 let

Steam ID: STEAM_1:1:228123552

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=41344

Sekce na kterou chci akademika: JailBreak

Proč chci akademika: V poslední době jsem začal hodně nahlašovat na forum a takhle nic nedostanu ale kdyby jsem někdy byl v akademi tak by jsem dostával body za správné nahlášení
.Někdy by jsem chtěl skusit udělat zkoušky na admina a pomáhat na vašem serveru podle mě samotné nahlášení ani moc nemá cenu... mezitím co nahlašuju nebo hledám ostatní informace
muže ten hříšník udělat ještě větší neplechu kdyby jsem někdy byl admin tak už by jsem se nemusel zdržovat nahlašováním na forum a rovnou trestat.

Něco o mně: Jmenuju se Ladislav pocházím z Lysé N.L tenhle rok pujdu do 8 třídy moje zájmi a koníčky jsou například hraní her [csgo-->JB BB a občas surf, fortnite lolko,
rád se chodím koupat k rybníku nebo do bazénu [je mi to jedno]

Moje prohřešky na GS nebo jinde: jeden ban na 1d za umyslné kazení hry /pp [nebyl jsem to já můj mladší brat mi vlezl na pc a šel si hrát vesele jb,ale to mě neomlouvá od té doby zamikám pc] když jsem dal svojí sid do banlistu našlo mi to jen jeden tenhle ale když si tak spomínám tak jsem dostal ban za mfk myslím na 2 dny a jeden za to že jsem nenahlásil VD hráči jsem se omluvil přišel jsem na server a admin mě zabanoval a potom nějáké ty muty za nadávky/spam

poslední dobou se snažím zlepši si chat log ale někdy to prostě nejde a nějáké to sprosté slovo napíšu většinou to není velká nadávka v poslední době jsem dostal kick jen za to že jsem napsal do chatu idiot [ jeden hráč napsal něco jako kde bydlíš a já středočeský kraj a on jo tam je takovej lesík tam se sejdeme] já to bral jako ze srandy tak jsem mu napsal xD ty jsi idiot :D a admin mě kickl
Obrázek[/url]
ladaladik
Zkušený
Zkušený

[Přijat] Žádost o Akademika

od Rumcajz » 31 črc 2018, 18:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Akademika

Příspěvekod ladaladik » 01 srp 2018, 19:56

Omlouvám se za gramatické chyby,psal jsem to když jsem byl unavený :D
Obrázek[/url]
ladaladik
Zkušený
Zkušený

Re: Žádost o Akademika

Příspěvekod KalvinJB » 02 srp 2018, 23:00 VIP

Byl jsi přijat do akademie, vítej.

Co teď?
Pokud ti něco nebude jasné, kontaktuj mě na webu/ts.
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
KalvinJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Přihlášky