I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

JB/Smajlos/*KMU* JimCarry- Velitel klanu, pokladnik (cti ejv

Příspěvekod JimCarry » 02 srp 2018, 09:56 VIP

Dobrý deň,
administrátor smajlos (či ako sa volá, v týchto nováčikoch sa moc nevyznám) ma dnes, dňa 2.8.2018 bezdôvodne prehodil od CT. Bolo hromadné vd na mape jail_endoplazmix_fix a daný adminstrátor si zobral zbraň a behal s ňou po mape, skrýval sa a občas vystrelil. Ja som sa teda rozhodol, že ho idem zabiť, no nepodarilo sa mi to a on ma zato prehodil. Myslím, že takéto chovanie je neprístupné (obzvlášť po tom fiasku, čo predviedol v PP, no to ste si pravdepodobne nevšimli). Pre jeho vlastné dobro, prosím o dohovorenie a osvetlenie zopár situácií a ako sa objektívne chovať. (Viem, že s tým mal problém už v minulosti. Pamätám si, keď dostal prvý krát práva a hneď sa mi musel ospravedlnovať za fiasko, čo spôsobil).
Demo dodám po konci mapy (píšem už teraz, lebo idem hrať fortnite, tak nech nezabudnem.)

ďakujem, *KMU* velitel, JimCarry.

e. ako vidím, nie som sám , ktorý si všíma problémy tohoto administrátora. Všetky pramenia z jeho inteligenčnej a mentálnej stránky, ale to už nie je moja starosť.

ďakujem
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です

Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
JimCarry
Profesionál
Profesionál

JB/Smajlos/*KMU* JimCarry- Velitel klanu, pokladnik (cti ejv

od Rumcajz » 02 srp 2018, 09:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB/Smajlos/*KMU* JimCarry- Velitel klanu, pokladnik (cti

Příspěvekod Brano21 » 02 srp 2018, 10:00 VIP

Prehodený si bol kvôli tomu ako sa na serveri vyjadruješ:
JimCarry píše:Tak ty si 100% kokot
Načo tam chodíte vy idioti..

Keď sa nevieš správať a chceš nadávať tak vždy príde nejaký trest a hlavne si bývalý admin..
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod JimCarry » 02 srp 2018, 10:07 VIP

Pri prvej situácií som apeloval na simona, ktorý doplnil hľadanému väznovi počas toho, ako sa so mnou strielal.
Na slove idiot nevidím nič zlé, keďže to bola reakcia na zaostalé reakcie a konanie niektorých CT [sám som potom zomrel, takže aj ja som idiot, no teba sa to pravdepodobne dotklo osobnejšie (to som spomínal v prvom poste)].

Ďaľšia vec, ani raz nezaznelo žiadne upozornenie, varovanie, napomenutie. Administrátorom už niesom dlhšie ako ty ním si, takže si veľa vecí už nepamätám. , takže nabudúce si daj bacha, upozorni ma a ja si dám pozor. Toto bolo len očividné vypenenie (snaha vykúpiť sa z toho fiaska v PP).

Psychologický fakt, po tom prehoze si hneď naklusal na forko a refreshoval túto sekciu, takže nejaký pocit viny tam je (aj keď si ho pravdepodobne nepriznáš)

e.Smajlos - Nezaujíma ma to čo tu píšeš za hovadiny (hlavne tie klamstvá čo tu píšeš tie vieš písať dobre ale nezabudni lož má krátke nohy ;) ). Na serveri sa máš správať slušne. Sám simon ti povedal nech sa skľudníš. Potom čo si bol prehodený tak si napísal len "Free prehoz" a šiel si preč zo servera hneď tu na fórum (dôvod prehodenia by som ti napísal že to bolo za nadávky ale ty nie). Od teba sa dá hneď čakať že niečo takéto založíš aby každý videl že porušuješ pravidlá. Ak chceš stále riešiť to PP tak to mňa nezaujíma mal si si to riešiť skôr. Je mi jedno ako dlho si bývalý admin a ako bývalý admin by mal vedieť pravidlá daného serveru a nie že ich tam budeš úmyselne porušovať.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です

Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod 6booooooooob » 02 srp 2018, 15:35 VIP

smajlos21 píše:Prehodený si bol kvôli tomu ako sa na serveri vyjadruješ:
JimCarry píše:Tak ty si 100% kokot
Načo tam chodíte vy idioti..

Keď sa nevieš správať a chceš nadávať tak vždy príde nejaký trest a hlavne si bývalý admin..
[EVIP] JailBreak #5
[VIP] Pintball 1
[EVIP] Zobie blood 1
[EVIP] Troble in town 4
[VIP] Jump Server
[VIP] Dust2 Only #1
[CZ/SK] Orange X3 Only TF 2 VIP
[EVIP] Deathrun
http://steamsignature.com/profile/czech/76561198381954960.png
6booooooooob
Drbna
Drbna

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 02 srp 2018, 17:18

Buď rád, že byl admin hodný a dal ti jen přehoz.
Stížnost se zamítá.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy