• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žádost o práva Jailbreak
Ahoj rád bych požádal o práva na serveru Jailbreak 3
Nick ve hře: Tyson
Nick na fóru: Tyson
Profil na fóru: ucp.php
Věk: 16
Steam nick: Tyson
Steam ID: STEAM_0:0:78172045
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=264603
Nějaké bany nebo jiné postihy: Můžu říct že žádný ban se na GS nebo jiném portálu se momentálně nevyskytuje a ani v blízké době, z minulosti jsem se poučil z chyb, proto se v žádném ban list nevyskytuju
Něco o sobě: Ahoj, jmenuju se Patrik, momentálně studuji chystám se do druhého ročníku, ve volném čase se věnuju plavání,boxování,běhání nebo jen tak procházení se po přírodě na provětrání hlavy, v mojí oblibě se tědkon nachází poslouchání hudby jakýkoliv.
Proč bych chtěl na GS adminovat? : Chtěl bych adminovat z toho důvodu abych mohl popřípadě udržovat vzájemné přátelství či klid mezi hráči, taky se podaří potkat hráče který schválně kazí hru, závěrem bych chtěl samozřejmě pomoc samotnému portálu GS a být velkým přínosem.
Děkuji moc za Váš čas který jste mi dokázali věnovat.
Nick ve hře: Tyson
Nick na fóru: Tyson
Profil na fóru: ucp.php
Věk: 16
Steam nick: Tyson
Steam ID: STEAM_0:0:78172045
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=264603
Nějaké bany nebo jiné postihy: Můžu říct že žádný ban se na GS nebo jiném portálu se momentálně nevyskytuje a ani v blízké době, z minulosti jsem se poučil z chyb, proto se v žádném ban list nevyskytuju
Něco o sobě: Ahoj, jmenuju se Patrik, momentálně studuji chystám se do druhého ročníku, ve volném čase se věnuju plavání,boxování,běhání nebo jen tak procházení se po přírodě na provětrání hlavy, v mojí oblibě se tědkon nachází poslouchání hudby jakýkoliv.
Proč bych chtěl na GS adminovat? : Chtěl bych adminovat z toho důvodu abych mohl popřípadě udržovat vzájemné přátelství či klid mezi hráči, taky se podaří potkat hráče který schválně kazí hru, závěrem bych chtěl samozřejmě pomoc samotnému portálu GS a být velkým přínosem.
Děkuji moc za Váš čas který jste mi dokázali věnovat.
-
Tyson - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žádost o práva Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva Jailbreak
2018-08-02 03:07:18 jsi normální?. Gamesites.cz ^JailBreak #3 jail_buyukisyan_dark
2018-08-02 03:07:23 čas mít toho admina. Gamesites.cz ^JailBreak #3 jail_buyukisyan_dark
2018-08-02 03:07:30 Budu dávat permu. Gamesites.cz ^JailBreak #3 jail_buyukisyan_dark
Nie, nebudeš.
Nespĺňaš základné podmienky.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Zamietnuté]Žádost o práva Jailbreak
Rád bych se k tomu vyjádřil.
S dávani permy jsem si dělal pohou srandu.
Dát otázku hráči který dělá blbosti takový že sám si člověk řiká jestli to je vůbec normální, je podle meho názoru normální.
A na závěr "Abych byl už adminem" z části to měla být ironie, ale z části ne, protože jak bylo uvedeno predchozí zprávě,
vyskytujou se zde hráči kteří kazí hru.
Děkuji za Váš čas.
S dávani permy jsem si dělal pohou srandu.
Dát otázku hráči který dělá blbosti takový že sám si člověk řiká jestli to je vůbec normální, je podle meho názoru normální.
A na závěr "Abych byl už adminem" z části to měla být ironie, ale z části ne, protože jak bylo uvedeno predchozí zprávě,
vyskytujou se zde hráči kteří kazí hru.
Děkuji za Váš čas.
-
Tyson - Kolemjdoucí
Verdikt ostáva.
Dohraj potrebnú aktivitu, nahlasuj do PP a o mesiac to môžeš skúsiť znovu.
Dohraj potrebnú aktivitu, nahlasuj do PP a o mesiac to môžeš skúsiť znovu.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Beru na vědomí
Děkuji.
Děkuji.
-
Tyson - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1