• Stránka 1 z 1
[V] JB/smajlos21 - přehodnocení situace
Zdravím, zde mám UB žádost: jb-smajlos21-t189957.html
Byl bych rád, aby se žádost přehodnotila, mám Dynamickou IP a admin tudíž vyhledal všechny spojené s tima, na kterých jsem byl napojen.
Ještě aby bylo jasno, dostal jsem ban od Awee (ano, teď beru, byl oprávněný, poučil jsem se už) a následně mi hráč LuckONE koupil UB a já šel nachvilku hrát, 2/3 dny jsem byl pryč, přijdu a mám permu za obcházení banu od admina smajlos21.
I když si s Aweem nesedneme kvůli tomu, co jsem napsal, jeho odpověď budu respektovat, ale byl bych rád, kdyby to někdo vyřešil.
Popřípadě můžu přijít na TS a můžeme si o tom popovídat, děkuji.
Byl bych rád, aby se žádost přehodnotila, mám Dynamickou IP a admin tudíž vyhledal všechny spojené s tima, na kterých jsem byl napojen.
Ještě aby bylo jasno, dostal jsem ban od Awee (ano, teď beru, byl oprávněný, poučil jsem se už) a následně mi hráč LuckONE koupil UB a já šel nachvilku hrát, 2/3 dny jsem byl pryč, přijdu a mám permu za obcházení banu od admina smajlos21.
I když si s Aweem nesedneme kvůli tomu, co jsem napsal, jeho odpověď budu respektovat, ale byl bych rád, kdyby to někdo vyřešil.
Popřípadě můžu přijít na TS a můžeme si o tom popovídat, děkuji.
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
[V] JB/smajlos21 - přehodnocení situace
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB/smajlos21 - přehodnocení situace
Refresh.. rád bych to vyřešil (s klidnou hlavou), rád bych si opět zahrál, jako po koupi unbanu. Po tom, co jsem dostal permu za opakované nevhodné chování jsem pochopil, že s mým chatem nebylo něco v pořádku, tak trochu mi jebalo, to snad každému, někdy. Pochopil jsem dýl, proč mám ten ban, i když si myslím, že to bylo kvůli tomu, co jsem napsal na fóru, ale to je fuk. Tímto prosím, aby jste mě neignorovali a vyřešili tutu situaci.
Zde přidávám pádné důkazy, že jsem to nebyl já:
z toho vyplývá, že už kdybych si zašel zacheatovat, použil bych nonsteam, což jsem nepoužil.
post878110.html?hilit=roci#p878110
zde je žádost, kde hráč měl podobný případ jako já a byl mu udělen unban.
mam-ban-ale-nedostal-som-ho-ja-t61720.html
zde je topic od admina PEto, kde je napsáno: Tato situace muze nastat pouze v pripade, ze dostane ban nekdo, kdo ma
stejnou IP adresu jako ty a zaroven nema originalni verzi hry, jako ty.
proto mám steam účet, aby se mi to nestalo, pokud je toto oprávněný ban, můžete vybanovat všechny lidi, co měli kdykoliv stejnou IP jako nějaký cheater.
Závěrem bych chtěl napsat, že nehodlám poškozovat portál, jen si chci zahrát a pobavit se. (Proto jsem dostal dárek od hráče LuckONE, který mi koupil unban)
Předem díky za odpověď, snad se pochopíme.
Zde přidávám pádné důkazy, že jsem to nebyl já:
A pokud si představuješ, že škodím jako bývalý admin, můžu také jít na nonsteam a běhat tam se speedhackem, což nedělám, protože k tomu nemám důvod.

post878110.html?hilit=roci#p878110

mam-ban-ale-nedostal-som-ho-ja-t61720.html

stejnou IP adresu jako ty a zaroven nema originalni verzi hry, jako ty.

Závěrem bych chtěl napsat, že nehodlám poškozovat portál, jen si chci zahrát a pobavit se. (Proto jsem dostal dárek od hráče LuckONE, který mi koupil unban)
Předem díky za odpověď, snad se pochopíme.

-
Duplicita jb-smajlos21-t189957.html
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee (cti ejvi) píše:Duplicita jb-smajlos21-t189957.html
JB/smajlos21 - přehodnocení situace

Mě je vždycky jedno že má permu ocas který poškozuje portál, tak jestli to chce někdo z Vedení pořešit má prostor ale mě to netrápí..

-
Re: [V] JB/smajlos21 - přehodnocení situace
Vždyť ano. Sám jsem přece psal v topicu na který odkazuji, že má Vedení prostor to vyřešit. Nevím tedy, proč zakládáš další topic a nečekáš až se tak stane..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [V] JB/smajlos21 - přehodnocení situace
Jo už chápu, jen se bojím, že me vedeni odignoruje a tento ban bude zapoemenej.
-
• Stránka 1 z 1