Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[V]foxio / nadržovanie

Příspěvekod ferdo54321 » 04 srp 2018, 22:26

Nick hráce: foxio
SID hráce: STEAM_1:1:55364295
Screen SID hráce: http://imgbank.cz/image/9H5i
Odkaz na hrácuv HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=155
Približný datum a cas: 8.4.2018 / 23:20
Popis situace: Nadržovanie, hráči ktorý neskočili pri reakcií, mali taku istu nevyhodu ako hraci ktory boli posledny.
Dukaz: http://leteckaposta.cz/572568465 --- 5:30
„Nedovoľ, aby ti niekto hovoril, že niečo nedokážeš, dokonca ani ja. Rozumieš?! Ak máš sen, musíš ho ochraňovať. Ľudia niečo nevedia spraviť sami, a tak ti budú rozprávať, že to nedokážeš tiež. Ak niečo chceš, choď a vezmi si to. Bodka.“
ferdo54321
Pokročilý
Pokročilý

[V]foxio / nadržovanie

od Rumcajz » 04 srp 2018, 22:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [V]foxio / nadržovanie

Příspěvekod SnowTastesGreat » 04 srp 2018, 23:53

Hráč potrestaný nebude.
Samozřejmě měl zabít ty co neskočili, místo aby jim dával nevýhodu, nikdo ho na to ale neupozornil a nejedná se tedy o záměrné porušování pravidel (prostě jenom nevěděl, za to tady nebanujeme).

Příště stačí, když simona upozorníš a pokud bude ignorovat, můžeš to řešit tady.
Přesto děkujeme.
SnowTastesGreat
Mistr
Mistr

Příspěvekod ferdo54321 » 05 srp 2018, 11:06

Samozrejme, mne to je jasné, ja len potrebujem 5 nahrávok na žiadosť o admin práva :D
„Nedovoľ, aby ti niekto hovoril, že niečo nedokážeš, dokonca ani ja. Rozumieš?! Ak máš sen, musíš ho ochraňovať. Ľudia niečo nevedia spraviť sami, a tak ti budú rozprávať, že to nedokážeš tiež. Ak niečo chceš, choď a vezmi si to. Bodka.“
ferdo54321
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ericek111 » 05 srp 2018, 12:38

Ak budeš pripustený k testom a spravíš test z pravidiel na hodnosť admina-akademika, tiež budeš chodiť po serveroch a čakať, kým CT spravia chybu, aby si ich mohol zabanovať/nahlásiť? Viac zarážajúce je, že si si toho plne vedomý...

5 nahlásení v PP Ti negarantuje vôbec nič.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin

Příspěvekod ferdo54321 » 05 srp 2018, 12:55

Určite sa nebudem iba prizerať ako ty na servery, keď simon nadáva, správa sa vulgárne a ty ho ani neupozorníš a on si kľudne pokračuje v tom, určite by som zaujal iné stanovisko z postu admina ako z postu hráča, ktorý nahlasuje pretože sa chce dostať na vyšší post :)
ferdo54321
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ferdo54321 » 05 srp 2018, 13:22

A inač parádny aimbot, je vidieť že to strieľa samo :D

https://www.youtube.com/watch?v=lC64ripkSmo
ferdo54321
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ericek111 » 05 srp 2018, 13:35

ferdo54321 píše:Určite sa nebudem iba prizerať ako ty na servery

Ako ja? O.o Chybujúcich hráčov vždy na ich chyby upozorním, aby ich znovu neopakovali, či už v chate alebo mikrofónom, snažím sa zabezpečiť pokoj a plynulý chod hry na serveri v rámci mojich možností, neutekám s každou blbosťou na fórum, aby som bol o jedno nahlásenie bližšie k možnosti požiadať si o práva, navyše vo veci, ktorá nie je dostatočná na ban, o to viac, keď je tu 5 strán nevyriešených PPčiek a akurát pridávaš kontrolórom zbytočne prácu navyše.

Hráč, ktorému ide len o to "šplhnúť si", nemá na poste admina čo robiť. Naozaj veríš, že skúšky z pravidiel (opäť zdôrazňujem - ak k nim budeš vôbec pripustený) zvládneš na 90+ %? Čo ak dostaneš akademické práva, kedy musíš všetky svoje zákroky hodné banu nahlasovať do admin sekcie, za čo budeš následne dostávať body? Tiež budeš jak potkan v tme čakať, kým niektoré z CT spraví chybu, aby si dostal svoje dva bodíky?

GS JB naozaj nefunguje ako achievementy v Minecrafte.

Btw, *serveri, lokál...

ferdo54321 píše:A inač parádny aimbot, je vidieť že to strieľa samo :D

Nechápem. Ako je moje video relevantné k tomuto topicu? Je to proof-of-concept (praktické využitie a ilustrácia PID regulátora) a pôvodne projekt do školy.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111

Příspěvekod ferdo54321 » 05 srp 2018, 14:01

Neviem vlastne, prečo to tu komentuješ, ja som prišiel iba niekoho nahlásiť a ty tu v tom niesi vôbec zainteresovaný :D
Keď budem riešiť žiadosť o práva, potom sa tam môžeš vyjadriť ak to bude pre teba aktuálne a budeš v tom nejako rezonovať.
ferdo54321
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Molex » 11 srp 2018, 19:55 VIP

Super práce, chlapci.
Molex
Mistr
Mistr

Zpět na JailBreak Servery