• Stránka 1 z 2 • 1, 2
(V)Unban dust2(1) Alwer/ Kazekage-Sama
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: AlweR
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: WH
[=] Zabanovany nickname: Kazekage-Sama
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:36901535
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
VIP
Co se zas děje 2x dostanu Ub vše je ok a ted zjistím že je opět ban ??
[=] Dostal jsi trest od admina: AlweR
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: WH
[=] Zabanovany nickname: Kazekage-Sama
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:36901535
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
VIP
Co se zas děje 2x dostanu Ub vše je ok a ted zjistím že je opět ban ??
- marek7500
- Amatér
(V)Unban dust2(1) Alwer/ Kazekage-Sama
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
-
DavidSc - Kazatelův učeň
Re: Unban dust2(1) Alwer/ Kazekage-Sama
nemozem uverit tomu ze ma konecne ban..prašina podvodnicka
- Walton
- Amatér
Aha ted jsem si všimnul že tam někdo přidal další demo jak to mam chapat?
[b][b]Re: d2o1/kazekage/wh
Příspěvekod Hope » 30 črc 2018, 17:14
Demo čisté ! Hráč nemá WH ! [/b]
demo čiste a stejnak ban? Když pominu těch 150x wh co tam ma napsane snad u každe situace + ty nadavky kterejma mě tam uráží ti unika jedna věc podívej se s čím tam běham podle mě si tu zbran neměl v ruce ani jednou takže nemáš představu jak se sní hraje a to že si bugnu tabulku abych měl 2x He ktere hažu všude možně a ktere mi detekujou kde kdo je je opravdu na ban:/
[b][b]Re: d2o1/kazekage/wh
Příspěvekod Hope » 30 črc 2018, 17:14
Demo čisté ! Hráč nemá WH ! [/b]
demo čiste a stejnak ban? Když pominu těch 150x wh co tam ma napsane snad u každe situace + ty nadavky kterejma mě tam uráží ti unika jedna věc podívej se s čím tam běham podle mě si tu zbran neměl v ruce ani jednou takže nemáš představu jak se sní hraje a to že si bugnu tabulku abych měl 2x He ktere hažu všude možně a ktere mi detekujou kde kdo je je opravdu na ban:/
- marek7500
- Amatér
Demo bylo čisté pro PP kontrolera, jako CHH teamu nám obě dema dohromady stačily na ban.
"But there’s no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS

You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS
-
AlweR790 - Mistr
Ted mi řekni ale opravdu na rovinu jestli jsi se na to demo díval nebo tě z hypnotizoval tím jak u každé situace napiše na začatku wh a na konci wh přehled v té jeho slohovce jich tam ma ale opravdu hodně.
A jestli se mam obhajovat u těch času co tam vypsal tak ktomu taky něco napišu není problem .
Tohle jen tak k zamyšlení.
91:19 i kdyz jasne slysel ctcko s awp nalevo kde par metru od nej sunda spoluhrace,presto si predmiri ctcko na respu a zde si spomalte aby ste videli jak to ct na respu skace dolu a on krasne kopiruje ten pohyb i kdyz ho nevidi(wh prehled)
přibližně 91:17 vyšel vystřel který mě vedl ktomu abych se podíval na spawn byl vzdálenější
91 :22 hned nato hazi hecko po tom ctcku nalevo,v predeslym case by poctivy hrac miril na ctcko nalevo ne na resp,kdyz uz sundal spoluhrace par metru od nej(wh prehled)
předemnou zabil hrače jasně tam jde slyšet awp ktere je na levo jak píšeš tudíž tam házím He nechapu proč tu teda píšeš něco o wh
92:10 zahada
,treba tahle situace kdyz je nekdo na strede,neboli je mozne ho skrz vrata trefit vzdy vypali,v tomhle pripade nevystreli,misto toho to sije do mezery mezi vratam
vystřelilo ctčko šlo to slyšet a dokonce i vidět když kulka narazila do stěny pak sem tam namířil ale nikdo nikde asi zmizik? nebo všudybýlek?
a ano ve většíně případu si v téhle situaci předmířím a pak zkusím rychle vystřelit proč?? protože narozdil od scoutu vás awp které stoji na druhe straně ve větším případě zabije kamkoliv, scout ne://
A jestli se mam obhajovat u těch času co tam vypsal tak ktomu taky něco napišu není problem .
Tohle jen tak k zamyšlení.
91:19 i kdyz jasne slysel ctcko s awp nalevo kde par metru od nej sunda spoluhrace,presto si predmiri ctcko na respu a zde si spomalte aby ste videli jak to ct na respu skace dolu a on krasne kopiruje ten pohyb i kdyz ho nevidi(wh prehled)
přibližně 91:17 vyšel vystřel který mě vedl ktomu abych se podíval na spawn byl vzdálenější
91 :22 hned nato hazi hecko po tom ctcku nalevo,v predeslym case by poctivy hrac miril na ctcko nalevo ne na resp,kdyz uz sundal spoluhrace par metru od nej(wh prehled)
předemnou zabil hrače jasně tam jde slyšet awp ktere je na levo jak píšeš tudíž tam házím He nechapu proč tu teda píšeš něco o wh
92:10 zahada

vystřelilo ctčko šlo to slyšet a dokonce i vidět když kulka narazila do stěny pak sem tam namířil ale nikdo nikde asi zmizik? nebo všudybýlek?
a ano ve většíně případu si v téhle situaci předmířím a pak zkusím rychle vystřelit proč?? protože narozdil od scoutu vás awp které stoji na druhe straně ve větším případě zabije kamkoliv, scout ne://
- marek7500
- Amatér
Ahoj pokud resis tyhle casy jsou pouze teoreticke,wh prehledem jsem mel na mysli chovani hrace ktery vidi skrze zdi.Z meho hlediska jsou tyto casy(wh prehled)jako dukaz nepodstatne,na deme jsou prokazatelnejsi situace ktere si sem vubec nevypsal.
Jen ty vis proc
Jen ty vis proc

-
ecko - Drbna
ecko píše:Ahoj pokud resis tyhle casy jsou pouze teoreticke,wh prehledem jsem mel na mysli chovani hrace ktery vidi skrze zdi.Z meho hlediska jsou tyto casy(wh prehled)jako dukaz nepodstatne,na deme jsou prokazatelnejsi situace ktere si sem vubec nevypsal.
Jen ty vis proc
Ty jsi prostě oslík:) neumíš čist že tohle bylo jen jako příklad pár situaci k zamyšlení
90:31 wh zde si vsimnete jak to ctcko kopiruje,az zjisti ze je porad za vratama radsi streli mimo
Chtěl bych se zeptat co znamena to kopíruje:/ čekam jestli nějake ct nerushne nikdo nikde a ty tam napišeš z prominutím takovou sračku :/ WH ZDE.
90:40 wh uz to nevydrzel a napalil mu to skrz,ze mu to napali po druhy se da chapat jako ze mu vzal hp
opět další nesmysl tam kde se snad každe kolo děruje pákrat střelím do zdi a ty zas napíšeš WH?
nezlob se na mě ale chvilkama mi ty tvoje vypsane situace připadají jak ze specialní školy:/
Tohle na závěr snad tady už někomu něco dojde :/
89:22 krasne ho necha probehnout,aby se neprozradil a pritom ho vidi jak mu probehne skrz vrata,nez by vystrelil radsi odzoomuje(znova wh prehled)
hodil jsem tam zoom když už sem odzoomoval tak tam zrovna v běhl hráč pak sem namířil ještě na par sec. do Kat jestli neprojde prošel ale zas když už jsem odzoomnol proto sem tam pak hodil He a na to navazuje další situace u kteé zas píšeš to tvoje nesmyslné wh.
89:50 wh vi o prvnim take o druhym ctcku,u prvniho poskoci aby se neprozradil u druhyho krasne kopiruje skin ct a dokonci ho heckem primo pod nohy(k tem jeho presnym heckam se jeste dostanem)
Když sem ho tam vyděl z předchozí situace utíkat pak byl plant tak asi logicky tam naněho čekam ne? pak ct zabije další 2 moje hodim tam He a co se nestane napišeš zas WH?
- marek7500
- Amatér
Tvůj případ znovu prošetří CHH tým. Zkus se zatím vyvarovat zbytečných příspěvků.
-
piri - CS 1.6 CheatHunter
Re: (CHH)Unban dust2(1) Alwer/ Kazekage-Sama
To je neskutečné, že se tu pořád řeší, že jestli má japonec cheaty, nebo nemá. Přišel jsem si sem zahrát asi po dvou letech a furt je to tu žhavý téma, koukám. Samozřejmě, že každý, kdo hrál někdy csko víc, než jen na pubech, musí poznat, že tenhle hráč to prostě umí. S cheatama to nemá nic společnýho. Mám vážné pochyby o kvalitách týmu adminů, hraju tu teď asi 14 dní a není dne, kdy by si tam nějaký z nich nehonil triko, nebyl arogantní nebo neměl hloupé řeči, místo aby dělal svou práci. Tohle banování za nic je jen "třešnička". Ego holt trpí, když člověka neustále zabíjí někdo lepší, že? 

- jex
- Kolemjdoucí
Proc rozebiras casy z dema ktere jsem postnul do sekce porusovani pravidel pouze z pohledu HRACE.V dobe kdy sem te nahlasil jsem byl pouze hrac publiku a nic vic.Ch tym treba z toho dema pouzili jeden nebo dva casy.Pozorne si precti dle ceho jsi byl banovan :https://www.gamesites.cz/forum/unban-dust2-1-lordhagen-kazekage-sama-t189424.html
-
ecko - Drbna
na gs nemozes byt dobry. najdu ti totizto cheaty ktore ani nemas 

-
deXTerko - Zkušený
ecko píše:Proc rozebiras casy z dema ktere jsem postnul do sekce porusovani pravidel pouze z pohledu HRACE.V dobe kdy sem te nahlasil jsem byl pouze hrac publiku a nic vic.Ch tym treba z toho dema pouzili jeden nebo dva casy.Pozorne si precti dle ceho jsi byl banovan :https://www.gamesites.cz/forum/unban-dust2-1-lordhagen-kazekage-sama-t189424.html
Asi kvůli tomuhle? AlweR790 S demem z PP na ban za WH dostatečné. Ban obnoven. Prvni mi ban obnovíte kvuli tomu demu z PP a když tu začnu ty časy rozebírat abych se očistil tak se do mě zase začneš okamžitě navážet:/
- marek7500
- Amatér
znova proc rozebiras casy,ktere nejsou podstatne
?

-
ecko - Drbna
ecko píše:znova proc rozebiras casy,ktere nejsou podstatne?
Ty jsi prostě loupežník nezlob se na mě:) vyvratil jsem ty časy z prvního dema od Lorda Hagena (for Innos:) dostal jsem Ub , pak přišlo demo z PP kde jste napsali že ty situace stači a opět ban. Když se snažím vyvratit i tyhle časy tak si tu ze mě zase děláš srandu a poslouchaš Landu. Když podle tebe nejsou důležité jakto že stačili na to aby se mi obnovil ban?
- marek7500
- Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2