• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: (CHH)Unban dust2(1) Alwer/ Kazekage-Sama
Mne neni nic do toho kdo a podle jakych situaci z tech dvou dem te banoval jediny co ti vysvetluju je ze demo ktere jsem tocil a vycasoval z pozice hrace,pomohlo k tvemu banu.
Casy kterych se drzis jak kliste jsou i pro mne nepodstatne,proto jsem je nazval teoreticke(mohl jsem je napsat,nemusel)pote nasleduje prakticka cast.Tou praktickou casti dema jsem mel na mysli skutecne dukazy.Z me strany vsechno,ted to nech na ch tymu
Casy kterych se drzis jak kliste jsou i pro mne nepodstatne,proto jsem je nazval teoreticke(mohl jsem je napsat,nemusel)pote nasleduje prakticka cast.Tou praktickou casti dema jsem mel na mysli skutecne dukazy.Z me strany vsechno,ted to nech na ch tymu
-
ecko - Drbna
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Ano v pohodě a ja ti zas vysvětluju že ty časy ktere mě udajně pomohly usvědčit se snažím jen VYVRATIT NIC VÍC!! jak na předchozím topiku:/// ale ty to asi nevidíš kup si lepší optiku:///
- marek7500
- Amatér
Pokecejte si na TS.
Kdo bude chtít dát verdikt, může i přes lock
Kdo bude chtít dát verdikt, může i přes lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Máš dočasný unban kym to pozrie hl chh.. ak on potvrdí že je na deme WH ban bude obnovený.
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
Unban zůstává, omlouváme se za způsobené problémy a komplikace které tu nastaly. 

-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 2 z 2 • 1, 2