• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] F1 / trigger bot :D :D :D
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: mephyx
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Furien #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [Triggerbot]
[=] Zabanovany nickname: LV fabko
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:161119805
[=] Zabanovana IP: 217.12.49.198
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tak toto nemysli važne ten 16 ročny bazmek ? lol
DDDD poprosim o unban a o zrušenie admina , dik
[=] Dostal jsi trest od admina: mephyx
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Furien #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [Triggerbot]
[=] Zabanovany nickname: LV fabko
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:161119805
[=] Zabanovana IP: 217.12.49.198
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tak toto nemysli važne ten 16 ročny bazmek ? lol

- F4BK0
- Pokročilý
[Vyriešené] F1 / trigger bot :D :D :D
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: F1 / trigger bot :D :D :D
http://leteckaposta.cz/230993633 - Strafe helper, scripty
Steam:http://steamcommunity.com/id/b4sicmore/
CS 1.6 Movie Maker
YouTube:https://m.youtube.com/channel/UCE8JxwgfsCeIA5zTbr0VNyw
CS 1.6 Movie Maker
YouTube:https://m.youtube.com/channel/UCE8JxwgfsCeIA5zTbr0VNyw
-
B4SIC - Pokročilý
http://leteckaposta.cz/281695594
05:35-05:39 neviditelný
13:47-13:51 neviditelný
14:05-14:12 zastavil se koukl nechal se hitnout
14:29-14:37 neviditelný chce ho nalákat aby vyběhl
něco málo časů z jednoho dema které jsem nechtěl posílat samostatně kvůli toho, že by to bylo asi málo časů, já myslím, že se toho najde spousta, že tento hlupáček používá cheaty
))
N1 Sevik 
05:35-05:39 neviditelný
13:47-13:51 neviditelný
14:05-14:12 zastavil se koukl nechal se hitnout
14:29-14:37 neviditelný chce ho nalákat aby vyběhl
něco málo časů z jednoho dema které jsem nechtěl posílat samostatně kvůli toho, že by to bylo asi málo časů, já myslím, že se toho najde spousta, že tento hlupáček používá cheaty

-
Leaders69 - Zkušený
Admin má na dodanie dema 24H. Zatiaľ sa zdržte spamu 

-
D3nis - Hlavní CheatHunter
Tak si dáme dojemnou řeč, hihi. Hromada lidí mi psala/říkala, že něco máš a tak jsem se už párkrát zašel podívat a říkali mi, že máš co já vím už, prostě všechno možné. A co jsem si já všiml, se mi nejvýraznější zdál asi trigger a co jsem si sehnal pár dem tak jsem tě zabanoval. S tím kolik už jsi měl PB jsem neváhal. Sám si ale teď nejsem jistý, zda je to 100% viditelný, jelikož při hře jsem to viděl trošku jinak a jednal jsem dost rychle, ale určitě jsou tam momenty, které se mi pořád nezdají. A myslím si, že i kdyby moje dema byli nedostatečné, což snad nebudou, protože tam těch pár momentů je, ale i kdyby se tak nestalo, z těch všech dem co tu lidi přispěli se určitě něco najde. Kdyby ani tak ne tak se ti slušně omluvím. Toť vše, mephyx
Dema
K demům:
(nejsou nějak dlouhá, proto jsem nečasoval)
fablb - žádný trigger, jen kdyby v těch strafech někdo něco viděl.
fablbbb - z B na T spawn zajímavé strafy, na A trigger
fablbkoo - trigger
fablbkooo - zajímavé strafy za ct, kde ho to prostě tahá dopředu + trigger
fablbkoooo - zajímavé strafy s taháním dopředu (to co předvedl z midu na short) zajímavé
(možná už ten trigger vidím všude, pardón no..
)
Dema
K demům:
(nejsou nějak dlouhá, proto jsem nečasoval)
fablbkoo - trigger
fablbkoooo - zajímavé strafy s taháním dopředu (to co předvedl z midu na short) zajímavé
(možná už ten trigger vidím všude, pardón no..

-
mephyx - Mistr
Pozriem na to k večeru
-
Ja žiadny trigger použivať nemusim , za to že mam dobry aim nemam hned cheaty . Dalej trošku viac fps a HZ na myške robi svoje , to že ma to boostuje dopredu je jasne ked mam odozvu mysky menej ako 0,1 ms a fps 700 .
Dalej , gratulujem ku dostaniu sa do N1 , dufam že si sa mu ešte viac podlizol ako optim s basicom
Dalej , gratulujem ku dostaniu sa do N1 , dufam že si sa mu ešte viac podlizol ako optim s basicom

- F4BK0
- Pokročilý
Fabko, zkus se začít chovat jako normální člověk. Vím, že tě to sere, ale nemusíš se hned chovat jako arogantní a namyšlený egoista. Dema budou prověřeny, takže se zdrž spamu a vyčkej na finální verdikt
-
SendyPlankton - Spamerův sluha
Omlouvám se, že se vyjadřuji, kam nemám, ale s Fabkem hrávám, takže mě to zajímá. Sleduju tu pravidelně UB žádosti, PP, stížnosti z furienu. Už mě fakt zaráží chování některých adminů. Co to jako je za chování zase mephyx? I kdyby byl ban oprávněný, nechápu, proč zase takhle napadáš hráče, navíc pořád není ani žádný finální verdikt. Jsi admin na snad nejlepším a nejúspěšnějším cz/sk portále, minimálně co se CSka týče a chováš se jak hulvát jak tady, tak na serveru. Očekával bych trochu profesionality. OK jsi děcko, je ti 16 let, asi to v hlavě nemáš ještě pořádně srovnané, ale minimálně snažit by jsi se trochu mohl, když už jsi prošel tou akademií a ne vypouštět takový hrůzy.
Co tohle sakra je. Na dema jsem nekoukal, ale proboha, jak můžeš někoho banovat za trigger, a pak tu psát, že si tím vůbec nejsi jistý. Možná tě teď podpořili další hráči s dalšími důkazy, ale v ten moment jsi teda asi neměl úplně právo banovat, minimálně je to tvoje blbost, aspoň podle toho, jak tu píšeš a demo by se mělo jmenovat spíš "jsemblbec1" "nepoznámcheaty1"... Sakra je tak těžké přejmenovat demo soubor než ho sem teda nahraješ? Takhle by měl admin jednat? Je mi z některých poslední dobou zle. (Tím rozhodně nechci házet všechny do jednoho pytle, ale moje dvě stížnosti za uplynulý měsíc jste vidět mohli, a pak tu máme experta mephyxe.)
Navíc triggerbot je podle mě fakt snadno rozeznatelný cheat, jde vidět, že s tím asi moc zkušeností nemáš. Možná ti víc svědčilo nahlašování textur a speedhacků do PP, ale snaha se cení že? Ještě bych rád dodal, že s nástrojem "viewdemo" a slowmotionem apod. to snad ani nemůže být obtížný úkol nejdřív ověřit. Nebo tu je určitě možnost to poslat někomu, kdo tomu víc rozumí (CheatHunter).
Možná se tu v pár řádcích pletu a třeba tam triggerbot skutečně bude (nemyslím si podle vyjádření), ale rozhodně si stojím za tím, že by takhle admin nemusel vystupovat. Když banuju, tak do toho jdu s určitou jistotou a ne "možná tam to a toto a toto je divný, ale fakt nevím hele, protože mě na něj upozornilo hodně hráčů". Takhle jen působí hráči komplikace, že nemůže hrát. No a dále, jak jsem už zmiňoval "fablb, fablbko". Co to sakra je?
mephyx píše:Tak si dáme dojemnou řeč, hihi.
fablbkoo - trigger
(možná už ten trigger vidím všude, pardón no.. :( )
Co tohle sakra je. Na dema jsem nekoukal, ale proboha, jak můžeš někoho banovat za trigger, a pak tu psát, že si tím vůbec nejsi jistý. Možná tě teď podpořili další hráči s dalšími důkazy, ale v ten moment jsi teda asi neměl úplně právo banovat, minimálně je to tvoje blbost, aspoň podle toho, jak tu píšeš a demo by se mělo jmenovat spíš "jsemblbec1" "nepoznámcheaty1"... Sakra je tak těžké přejmenovat demo soubor než ho sem teda nahraješ? Takhle by měl admin jednat? Je mi z některých poslední dobou zle. (Tím rozhodně nechci házet všechny do jednoho pytle, ale moje dvě stížnosti za uplynulý měsíc jste vidět mohli, a pak tu máme experta mephyxe.)
Navíc triggerbot je podle mě fakt snadno rozeznatelný cheat, jde vidět, že s tím asi moc zkušeností nemáš. Možná ti víc svědčilo nahlašování textur a speedhacků do PP, ale snaha se cení že? Ještě bych rád dodal, že s nástrojem "viewdemo" a slowmotionem apod. to snad ani nemůže být obtížný úkol nejdřív ověřit. Nebo tu je určitě možnost to poslat někomu, kdo tomu víc rozumí (CheatHunter).
Možná se tu v pár řádcích pletu a třeba tam triggerbot skutečně bude (nemyslím si podle vyjádření), ale rozhodně si stojím za tím, že by takhle admin nemusel vystupovat. Když banuju, tak do toho jdu s určitou jistotou a ne "možná tam to a toto a toto je divný, ale fakt nevím hele, protože mě na něj upozornilo hodně hráčů". Takhle jen působí hráči komplikace, že nemůže hrát. No a dále, jak jsem už zmiňoval "fablb, fablbko". Co to sakra je?
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
-
F3N0M3N - Redaktor
F3N0M3Ne přečetl jsem kousek a víc mě jaksi nezajímá, protože to absolutně nemá význam a možná by ses sám měl zamyslet co píšeš
. Že si nejsem jistý jsem psal proto, že to demo vypadalo trochu jinak než když jsem byl na serveru, ale to si nejspíš neuvědomuješ. Dál to nemusíš spamovat, vyšší se vyjádří a pohoda, tak to neřeš. díík

-
mephyx - Mistr
Fenomen sa nebude vyjdrovať do topiku čo sa ho netýka. Pokiaľ chcete si niečo vyrozprávať nech sa páči. Máte k dispozícií PMky, Steam prípadne TS. Zatiaľ lock kým nebude verdikt.
-
Re: [V riešení] F1 / trigger bot :D :D :D
Dostávaš dočasný UB pokiaľ sa to nevyrieši. V prípade cheatingu ti bude ban znova nahodený
-
Re: [V riešení] F1 / trigger bot :D :D :D
Demo nedostatočné. Máš unban.
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy.
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1