• Stránka 1 z 1
[Z] žádost o práva :)
Nick na serveru: frost
SID: STEAM_0:0:145200817 ,
Sekce o kterou bych měl zájem : JailBreak
Věk: 17 let
Mé HlStats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=24462
Bany, které jsem dostal : Za celou dobu jsem dostal 1 ban na chat, jelikož jsem se nepohodl s Adminem.
Něco o mně: Jmenuji se David.Hraji aktivně házenou 10let. Právě jsem ukončil druhák na SPŠS. Rád si vyjdu s kamarády ven.
Proč právě já: Poslední dobou trávím dostatek času na JB a už vím jak to tam chodí i co se týče pravidel a chtěl,bych pomoct hráčum kteří se ve hře ztrácí a případně se nevyznájí v pravidlech. Poslední dobou se často vyskytují hráči, kteří rádi kazí hru a dávají neustálé FK popřípadě mluví vulgárně do voice chatu. A tomu, bych rád zabránil a vyšetřil to na místě. Považuji se za člověka co se dokáže dohodnout a zachovat klidnou hlavu a zbytečně se nehádat. A mám nahlášné dva hráče na PP.
Doplňující informace: Bohužel jsem dostal před 3-4 lety VAC ban na své prvním účtu. Bohužel se mi asi nějáký z těch soubourů uhnízdil v PC až do teď jelikož jsem dostal ze dne na den VAC ban i na svém nové acc kde mám přes 1500 hodin. Nyní jsem na nové účtu a vše už jsem si ošteřil takže by jsem se měl už 100% vyhnout dalším rizikům. Ve výše uvedeném textu přidávám staty z mého zabanovaného ACC aby bylo vidět že jsem tu nějakou dobu už stravil mělo by to být okolo 35 hodin,
Zkušenosti s CS:GO: U CSGO jsem už strávil dost času mám přes 1 500 hodin. Prakticky každý den jsem alespoň chvíli aktivní a už se v něčem vyznám.
Byl bych rád, kdyby jste mi zkusili dát šanci.

SID: STEAM_0:0:145200817 ,
Sekce o kterou bych měl zájem : JailBreak
Věk: 17 let
Mé HlStats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=24462
Bany, které jsem dostal : Za celou dobu jsem dostal 1 ban na chat, jelikož jsem se nepohodl s Adminem.
Něco o mně: Jmenuji se David.Hraji aktivně házenou 10let. Právě jsem ukončil druhák na SPŠS. Rád si vyjdu s kamarády ven.
Proč právě já: Poslední dobou trávím dostatek času na JB a už vím jak to tam chodí i co se týče pravidel a chtěl,bych pomoct hráčum kteří se ve hře ztrácí a případně se nevyznájí v pravidlech. Poslední dobou se často vyskytují hráči, kteří rádi kazí hru a dávají neustálé FK popřípadě mluví vulgárně do voice chatu. A tomu, bych rád zabránil a vyšetřil to na místě. Považuji se za člověka co se dokáže dohodnout a zachovat klidnou hlavu a zbytečně se nehádat. A mám nahlášné dva hráče na PP.
Doplňující informace: Bohužel jsem dostal před 3-4 lety VAC ban na své prvním účtu. Bohužel se mi asi nějáký z těch soubourů uhnízdil v PC až do teď jelikož jsem dostal ze dne na den VAC ban i na svém nové acc kde mám přes 1500 hodin. Nyní jsem na nové účtu a vše už jsem si ošteřil takže by jsem se měl už 100% vyhnout dalším rizikům. Ve výše uvedeném textu přidávám staty z mého zabanovaného ACC aby bylo vidět že jsem tu nějakou dobu už stravil mělo by to být okolo 35 hodin,
Zkušenosti s CS:GO: U CSGO jsem už strávil dost času mám přes 1 500 hodin. Prakticky každý den jsem alespoň chvíli aktivní a už se v něčem vyznám.

Byl bych rád, kdyby jste mi zkusili dát šanci.

- FrostY7958
- Kolemjdoucí
[Z] žádost o práva :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o práva :)
Bruh, ty nemáš žádny chat log
DD

. .╚⊙ ⊙╝..
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
. .╚⊙ ⊙╝..
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
. .╚⊙ ⊙╝..
╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
...╚═(███)═╝
..╚═(███)═╝
.╚═(███)═╝
╚═(███)═╝
-
Amadeus - Kolemjdoucí
Re: žádost o práva :)
S VAC banem mít práva nemůžeš..
Zamítnuto.
Zamítnuto.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
Re: [Z] žádost o práva :)
Jak jsem psal již mám nový účet který je naprosto čistý pokud by to šlo klidně o tom můžeme pohovořit na ts pokud bude vůle z vaší strany. Díky
- FrostY7958
- Kolemjdoucí
Re: [Z] žádost o práva :)
Na SID a hlstats, které si dodal je VAC ban 23dní starý.
Navíc si ani nesplnil podmínky pro přijetí, akademie bude ta správná cesta.
Navíc si ani nesplnil podmínky pro přijetí, akademie bude ta správná cesta.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
• Stránka 1 z 1