• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Mr.Lock/Knife#1
Nickname Gamesites
Herni ID STEAM_0:0:229668514
SteamCommunity ID 76561198419602756
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Vlastni [Nevhodne spraylogo]
Zabanován dne 10.08.2018 - 18:40:11
Vyprší dne 10.08.2018 - 19:10:11 (21 Minut zbývá)
Zabanovaný od Mr.Lock
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Knife server #1
Celkem obdržených banů 0
1.Pripojil sa na server admin pod nickom Mr.Lock trochu si zahral potom prešiel do spectu a začal natáčať a písať aby som zmenil svoje spray logo na ktorom nič nevidím zlého lebo je to len swastika + dostal som bezdôvodný kick ( za spray logo) neskôr som dostal 30 min ban. Lenže zatiaľ to spray logo nevadilo žiadnemu adminovi. Nikdy som nepropagoval nenávistné prejavy..
+ Svastika se jako náboženský symbol používá v mnoha kulturách po celém světě a prakticky ve všech filosoficko-náboženských učeních indického původu – v buddhismu, hinduismu i v džinismu. Ve všech těchto náboženstvích je mnohoznačným symbolem, obecně je chápaným jako symbol štěstí.
+ Jako náboženský symbol byla (a někdy i dodnes je) svastika používána některými kmeny amerických indiánů. Například severoamerický kmen Navahů používal svastiku jako posvátný symbol při některých rituálech.
Takže nevidím žiaden dôvod na ban....
Herni ID STEAM_0:0:229668514
SteamCommunity ID 76561198419602756
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Vlastni [Nevhodne spraylogo]
Zabanován dne 10.08.2018 - 18:40:11
Vyprší dne 10.08.2018 - 19:10:11 (21 Minut zbývá)
Zabanovaný od Mr.Lock
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Knife server #1
Celkem obdržených banů 0
1.Pripojil sa na server admin pod nickom Mr.Lock trochu si zahral potom prešiel do spectu a začal natáčať a písať aby som zmenil svoje spray logo na ktorom nič nevidím zlého lebo je to len swastika + dostal som bezdôvodný kick ( za spray logo) neskôr som dostal 30 min ban. Lenže zatiaľ to spray logo nevadilo žiadnemu adminovi. Nikdy som nepropagoval nenávistné prejavy..

+ Svastika se jako náboženský symbol používá v mnoha kulturách po celém světě a prakticky ve všech filosoficko-náboženských učeních indického původu – v buddhismu, hinduismu i v džinismu. Ve všech těchto náboženstvích je mnohoznačným symbolem, obecně je chápaným jako symbol štěstí.
+ Jako náboženský symbol byla (a někdy i dodnes je) svastika používána některými kmeny amerických indiánů. Například severoamerický kmen Navahů používal svastiku jako posvátný symbol při některých rituálech.
Takže nevidím žiaden dôvod na ban....
- GrandSeigneur
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Mr.Lock/Knife#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mr.Lock/Knife#1
Mno, to že propaguješ nacismus je na prd.
A nepřijde mi normální ani v pořádku, že po mapě házíš hákový kříže. Svastiko ...
Dema : http://leteckaposta.cz/753721160
- na koci prvního dema bug spraye, proto jsem udělal druhé kratší.
A mě nazajímá že to nějaký konkrétní admin neřeší ... sry, mě to vadí .. nejsem jedinej kdo ti za to chtěl dát ban, ostatní jen nevěděli jak to banovat.
Počkáme na vyjádření vyššího.
A nepřijde mi normální ani v pořádku, že po mapě házíš hákový kříže. Svastiko ...
Dema : http://leteckaposta.cz/753721160
- na koci prvního dema bug spraye, proto jsem udělal druhé kratší.
A mě nazajímá že to nějaký konkrétní admin neřeší ... sry, mě to vadí .. nejsem jedinej kdo ti za to chtěl dát ban, ostatní jen nevěděli jak to banovat.
Počkáme na vyjádření vyššího.
-
Ghast - Sponzor
Re: Mr.Lock/Knife#1
Tak teď už víš, že takové logo sprejovat nesmíš.
Příště budeš vědět, že dostaneš ban. A protože budeš záměrně toto pravidlo porušovat, ban nemusí být jen na 30 minut, ale klidně i na 30 dní.
Zamítnuto.
Příště budeš vědět, že dostaneš ban. A protože budeš záměrně toto pravidlo porušovat, ban nemusí být jen na 30 minut, ale klidně i na 30 dní.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1