• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žádost o práva na JailBreak servery / Hawkeye
Dobrý den, rád bych požádal o práva na JB servery.
Nick ve hře: Hawkeye
Nick na fóru: CryTec
Profil na fóru: crytec-u47124.html
Věk: 17
Steam nick: Hawkeye
Steam ID: STEAM_0:0:145903621
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=4870
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ):
Mám jeden ban od admina ITKnedlik (Nevím jestli je pořád dohledatelný)
Důvod: Už si to moc nepamatuju, ale šlo o upravenou verzi hry "Schody do nebe", šlo o to kdo z nás (Já, ITKnedlík a (už nevím :/)) dostane první nahoru. Pokud já, dostanou ban na 10min oni, pokud ITKnedlík dostaneme ban my 2. Nejspíš to vyhrál ITKnedlík. Jak již jsem psal v minulé žádosti.
Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Kryštof.Po prázdninách půjdu do třetího ročníku na SŠPU v Hodoníně na obor Tech. lyceum. Ve volném čase si zahraju fotbal a airsoft, bohudík je léto, takže se tomu mohu věnovat. Taky hraju 2 díly CSka, CS:GO a CS 1.6.
Proč bych chtěl na GS adminovat?: Chtěl bych pomoct AT, taky hráčům, pokud je na serveru nějaký hráč, který porušuje pravidla. Hlavně hodně lidí, kteří dávají FK a ani o tom neví. Jelikož jsem na serveru skoro furt, tak si myslím že bych snížil počet hráčů co porušují pravidla.
Děkuji za váš volný čas.
Nick ve hře: Hawkeye
Nick na fóru: CryTec
Profil na fóru: crytec-u47124.html
Věk: 17
Steam nick: Hawkeye
Steam ID: STEAM_0:0:145903621
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=4870
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ):
Mám jeden ban od admina ITKnedlik (Nevím jestli je pořád dohledatelný)
Důvod: Už si to moc nepamatuju, ale šlo o upravenou verzi hry "Schody do nebe", šlo o to kdo z nás (Já, ITKnedlík a (už nevím :/)) dostane první nahoru. Pokud já, dostanou ban na 10min oni, pokud ITKnedlík dostaneme ban my 2. Nejspíš to vyhrál ITKnedlík. Jak již jsem psal v minulé žádosti.
Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Kryštof.Po prázdninách půjdu do třetího ročníku na SŠPU v Hodoníně na obor Tech. lyceum. Ve volném čase si zahraju fotbal a airsoft, bohudík je léto, takže se tomu mohu věnovat. Taky hraju 2 díly CSka, CS:GO a CS 1.6.
Proč bych chtěl na GS adminovat?: Chtěl bych pomoct AT, taky hráčům, pokud je na serveru nějaký hráč, který porušuje pravidla. Hlavně hodně lidí, kteří dávají FK a ani o tom neví. Jelikož jsem na serveru skoro furt, tak si myslím že bych snížil počet hráčů co porušují pravidla.
Děkuji za váš volný čas.
Ten, který tě štve

-
Hawkeye - Pokročilý
[Zamietnuté]Žádost o práva na JailBreak servery / Hawkeye
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na JailBreak servery / Hawkeye
Byl bych docela rad, kdyby se mi Knedlik mohl vyjadrit k tem schodum do nebe.. 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: Žádost o práva na JailBreak servery / Hawkeye
Máš na STEAMe.
Hawkeye.
Za posledný mesiac nemáš nahratých ani 6 hodín a v chate máš isté výstrelky, ktoré by si si ako Admin nemohol dovoliť.
Zlepši to a potom si požiadaj znovu.
Akadémia nikdy nie je zlá voľba. A tebe by len prospela.
Zamietnuté.
Hawkeye.
Za posledný mesiac nemáš nahratých ani 6 hodín a v chate máš isté výstrelky, ktoré by si si ako Admin nemohol dovoliť.
Zlepši to a potom si požiadaj znovu.
Akadémia nikdy nie je zlá voľba. A tebe by len prospela.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1