• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]žádost o admina na JB serverech/WaterNinja
Chtěl bych dostat práva na Jailbreak serverech protože jsem si všiml že hráči dávají Free killy a dělají blbosti tak chci požádat o práva. S banama k CT mám 2 dneska jsem dostal 1 a muty jsem neměl žádný maximalně napíšu sprosté slovo s hvězdičkama ale to mi nic nenapíše. Mám ještě jednu přezdívku ta je Delal jsem to s pandou. Steam mám jinak aktivní jsem každý den maximalně se zajdu najíst a hned jsem zpátky pravidla znám všechny server se mi líbí a chci pochválit admini jak tady pracují třeba Knedlajs ROCI a další a chci se stát taky takovým adminem jestli ho dostanu. Na webu jsem pořád a koukám se na forum skoro každý den nahlásil jsem už 1 hackera aktivní jak jsem říkal tak jsem pořád. Donášet budu.
S pozdravem WaterNinja
S pozdravem WaterNinja
- WaterNinja
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté]žádost o admina na JB serverech/WaterNinja
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o admina na Jailbreak serverech/WaterNinja
Kámo, tak ako vtip je to naozaj dobrý Topic.
Nasmial som sa, díky moc.
Píšeš, že si dnes dostal BAN a aj napriek tomu žiadaš o práva. Rly?
Vieš všetky pravidlá? Šak to ani ja neviem.
Tak ty si iná liga.
Aj keď je pekné, že hráš JB nonstop a iba sa odbehneš najesť (čo si popravde ani nedokážem predstaviť
), tak na sebe budeš musieť zapracovať, keďže ani na druhý pokus sa ti žiadosť nepodarilo napísať podľa vzoru.
Tak snáď o mesiac.
Zamietnuté.

Píšeš, že si dnes dostal BAN a aj napriek tomu žiadaš o práva. Rly?
Vieš všetky pravidlá? Šak to ani ja neviem.

Aj keď je pekné, že hráš JB nonstop a iba sa odbehneš najesť (čo si popravde ani nedokážem predstaviť

Tak snáď o mesiac.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1