• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Alex sry ale nuda
Nickname Admina:AleX
Prohřešek admina: No tak Simon na začatku vztručně a jasně řekl že žádne CT nebude zabíjet že bude zabijet jen simon že prý bude dávat nevýhody, poté otevřel cely šly jsem na čaru a pak v čupě za ním ješte předemnou 2 Tčka neco porušily a simon řekl že jim dá nevýhodu tak jsem také sválně vyskočil abych měl nevyhodu aby v tom kluci nebyly sami no a samozřejmě že jedinýho mě alex zabil a ty dva stále žily tim padem jim nadržoval a mě dal fk bez naroku na VD. Tedka nevím jak to pak ešte přesně bylo dal sem na to v tom demu nekoukal ale vím že simon mu pak alexovi nak řekl že mi dal fk. jesi mu řekl neco sprostýho nb ne si ted nevybavuju ale hned na to simon dostal move a aj banána mam za to proste se podívejte sami.
Začatek kola 16:35 to kolo ma myslim 2 min tak se na to koukněte hezky od začátku vezměte si k tomu Pop corn a puste si to hezky celý
DEMO:http://leteckaposta.cz/520450380
Prohřešek admina: No tak Simon na začatku vztručně a jasně řekl že žádne CT nebude zabíjet že bude zabijet jen simon že prý bude dávat nevýhody, poté otevřel cely šly jsem na čaru a pak v čupě za ním ješte předemnou 2 Tčka neco porušily a simon řekl že jim dá nevýhodu tak jsem také sválně vyskočil abych měl nevyhodu aby v tom kluci nebyly sami no a samozřejmě že jedinýho mě alex zabil a ty dva stále žily tim padem jim nadržoval a mě dal fk bez naroku na VD. Tedka nevím jak to pak ešte přesně bylo dal sem na to v tom demu nekoukal ale vím že simon mu pak alexovi nak řekl že mi dal fk. jesi mu řekl neco sprostýho nb ne si ted nevybavuju ale hned na to simon dostal move a aj banána mam za to proste se podívejte sami.
Začatek kola 16:35 to kolo ma myslim 2 min tak se na to koukněte hezky od začátku vezměte si k tomu Pop corn a puste si to hezky celý

DEMO:http://leteckaposta.cz/520450380
Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
[Vyřešeno] Alex sry ale nuda
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Alex sry ale nuda
"Žádné CT nebude zabíjet" Takže když budou Tčka střílet, nemohu je zabít, dá jim přece nevýhodu.
Takhle si to vlastně napsal.
Toho jednoho co nezabili, tak se na chvilku zastavil, ale ty si vybočil z cesty a ještě si skákal furt dokola.

Toho jednoho co nezabili, tak se na chvilku zastavil, ale ty si vybočil z cesty a ještě si skákal furt dokola.
You do not need a therapist if you own a motorcycle, any kind of motorcycle!
CS GO Admin 26.01.2018 - 22.10.2018
12.02.2019 - xx.xx.xxxx
CS GO Admin 26.01.2018 - 22.10.2018
12.02.2019 - xx.xx.xxxx
-
Alex14xD4 - Pokročilý
samozřejmě když tčko zautoči na ctčko ma mit kill za to nevyhoda bejt nemuze to každej ví ale to je neco jinýho 

Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
Těm dvěma Simon určil nevýhodu, proto je admin zabít nemohl. Tobě Simon nevýhodu ještě neurčil, proto si v souladu s pravidly dostal kill.
Lotr sry ale nuda.
Zamítnuto.
Lotr sry ale nuda.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1