• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Nový NTB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
MajorGames4 píše:Wróciłaś z mnie h500p Niech a będzie moje problemy jakie ja mam pałkę problemy ty nie chrapać mój problem ja ci powiem mój problem Masz problem jest taki że ja nie wiem a kosą rozprawiać z takimi Toruń mi nie mi to weź mi nieprzyjemny nie to A kiedy is it slipowe dalej źle nie to ani nie wiem popisać A to nie wiem ani popisać mnie chyba ją pewnie zimie chyba u p nie jeździ i nie mam ani na jedno ja nie mam ani na nic proste proste India podsuwaj ma dobre powiedziałaś ma porządnie ja nie mam ani na jest bo ja muszę wykradać chodniczki takie prostym poszły mi na moje uciec specyfice specific euro Steam nie mam ani na jego ja nie mam ani gdzie believe I to nie mogę nigdzie biwak moje dzieci są na ulicy nie mam wobec gniewać jak moje moje auto to tanie no one Gonna pij pij kapusta wena ja nie wiem a nie absolutnie Czy osy ja pocznę tak prostym Pomożesz mi jedno za nie wiem co mam robić po zaciętej admin admin zarobić 10 € Tak mi daj proszę ja ci kupię se kupię Banku albo niespokojnej Fallen Kujawy I wypij Wiki pójdę do sklepu a ja se spokojnie Ja się chce bo się spokojnej
Vern píše:Ahoj, vždy je nejlepší si koupit rovnou. Na měsíční splátky tě to bude stát o něco víc.
MajorGames4 píše:Já jsem se rozhodl Takže si koupím PS4 PlayStation Store Něco si koupím kebab Já mám taky to plán Hej já si najdu koupit nějakou délku LG potom si koupím PS4 píčo a tam budem pařit jak jak nikdy v život se jak nikdy v životě koupím si s tebou nebudu admin jako já ti to povím Tak to já admin by nepotřeboval Harry Potter is a já mám svoji svoji serveroven tam prostě svoje Minecraft servery Já je ale prosím tě potřebujeme ho taky problém na YouTube zavolej na YouTuberka Denča TV tady to děje Úča je pěkná je pěkná je pěkná dobré pojem a nebudeme sprostý Pat a Mat jak pes čtverku Zahrajeme si potom online budem admin ne a nebudem budeš ty admin mě nebudeš půjdeme hrát GTA IV a je to z vašich cel minulém a zastavila jedna paní na MHD rekuklima prodej jsi na PS4 píčo já já já já jsem čuměl jako že jo tak aby ses Kurwa Ja sebral PS4 ještě nemá výplatu tak jsem k ní přiběhl podběl Ale jak jsem ji nesral dotykáči ježišmarja vánoční to teda nebyly ale jak jsem povídal Musím jet přes čtyřku možná časem si koupím i Xbox a budeme hrát budeme hrát Dáme Skype jestli to tu po rozdělujeme a budeme hrát Games
10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
-
d0unt - Spamer Veterán
d0unt píše:MajorGames4 píše:Wróciłaś z mnie h500p Niech a będzie moje problemy jakie ja mam pałkę problemy ty nie chrapać mój problem ja ci powiem mój problem Masz problem jest taki że ja nie wiem a kosą rozprawiać z takimi Toruń mi nie mi to weź mi nieprzyjemny nie to A kiedy is it slipowe dalej źle nie to ani nie wiem popisać A to nie wiem ani popisać mnie chyba ją pewnie zimie chyba u p nie jeździ i nie mam ani na jedno ja nie mam ani na nic proste proste India podsuwaj ma dobre powiedziałaś ma porządnie ja nie mam ani na jest bo ja muszę wykradać chodniczki takie prostym poszły mi na moje uciec specyfice specific euro Steam nie mam ani na jego ja nie mam ani gdzie believe I to nie mogę nigdzie biwak moje dzieci są na ulicy nie mam wobec gniewać jak moje moje auto to tanie no one Gonna pij pij kapusta wena ja nie wiem a nie absolutnie Czy osy ja pocznę tak prostym Pomożesz mi jedno za nie wiem co mam robić po zaciętej admin admin zarobić 10 € Tak mi daj proszę ja ci kupię se kupię Banku albo niespokojnej Fallen Kujawy I wypij Wiki pójdę do sklepu a ja se spokojnie Ja się chce bo się spokojnejVern píše:Ahoj, vždy je nejlepší si koupit rovnou. Na měsíční splátky tě to bude stát o něco víc.MajorGames4 píše:Já jsem se rozhodl Takže si koupím PS4 PlayStation Store Něco si koupím kebab Já mám taky to plán Hej já si najdu koupit nějakou délku LG potom si koupím PS4 píčo a tam budem pařit jak jak nikdy v život se jak nikdy v životě koupím si s tebou nebudu admin jako já ti to povím Tak to já admin by nepotřeboval Harry Potter is a já mám svoji svoji serveroven tam prostě svoje Minecraft servery Já je ale prosím tě potřebujeme ho taky problém na YouTube zavolej na YouTuberka Denča TV tady to děje Úča je pěkná je pěkná je pěkná dobré pojem a nebudeme sprostý Pat a Mat jak pes čtverku Zahrajeme si potom online budem admin ne a nebudem budeš ty admin mě nebudeš půjdeme hrát GTA IV a je to z vašich cel minulém a zastavila jedna paní na MHD rekuklima prodej jsi na PS4 píčo já já já já jsem čuměl jako že jo tak aby ses Kurwa Ja sebral PS4 ještě nemá výplatu tak jsem k ní přiběhl podběl Ale jak jsem ji nesral dotykáči ježišmarja vánoční to teda nebyly ale jak jsem povídal Musím jet přes čtyřku možná časem si koupím i Xbox a budeme hrát budeme hrát Dáme Skype jestli to tu po rozdělujeme a budeme hrát Games
GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
-
GSTeeZee - Sponzor
asddddddddddddddddddddddddd
-
GSTeeZee - Sponzor
zuhjkl,ltgzuhi
eX. CS 1.6 admin/owner of team L1
Admin mesiaca Február 2k16
Admin mesiaca Apríl 2k16
eVips=All Furien(disabled)/Knife DM(disabled)/JailBreak #9(disabled) #2(active)/Dust2 Only #4(disabled)/TeamSpeak 3(disabled)/Web(active)
Admin mesiaca Február 2k16
Admin mesiaca Apríl 2k16
eVips=All Furien(disabled)/Knife DM(disabled)/JailBreak #9(disabled) #2(active)/Dust2 Only #4(disabled)/TeamSpeak 3(disabled)/Web(active)
-
ZayxX - Mistr
GSTeeZee píše:d0unt píše:MajorGames4 píše:Wróciłaś z mnie h500p Niech a będzie moje problemy jakie ja mam pałkę problemy ty nie chrapać mój problem ja ci powiem mój problem Masz problem jest taki że ja nie wiem a kosą rozprawiać z takimi Toruń mi nie mi to weź mi nieprzyjemny nie to A kiedy is it slipowe dalej źle nie to ani nie wiem popisać A to nie wiem ani popisać mnie chyba ją pewnie zimie chyba u p nie jeździ i nie mam ani na jedno ja nie mam ani na nic proste proste India podsuwaj ma dobre powiedziałaś ma porządnie ja nie mam ani na jest bo ja muszę wykradać chodniczki takie prostym poszły mi na moje uciec specyfice specific euro Steam nie mam ani na jego ja nie mam ani gdzie believe I to nie mogę nigdzie biwak moje dzieci są na ulicy nie mam wobec gniewać jak moje moje auto to tanie no one Gonna pij pij kapusta wena ja nie wiem a nie absolutnie Czy osy ja pocznę tak prostym Pomożesz mi jedno za nie wiem co mam robić po zaciętej admin admin zarobić 10 € Tak mi daj proszę ja ci kupię se kupię Banku albo niespokojnej Fallen Kujawy I wypij Wiki pójdę do sklepu a ja se spokojnie Ja się chce bo się spokojnejVern píše:Ahoj, vždy je nejlepší si koupit rovnou. Na měsíční splátky tě to bude stát o něco víc.MajorGames4 píše:Já jsem se rozhodl Takže si koupím PS4 PlayStation Store Něco si koupím kebab Já mám taky to plán Hej já si najdu koupit nějakou délku LG potom si koupím PS4 píčo a tam budem pařit jak jak nikdy v život se jak nikdy v životě koupím si s tebou nebudu admin jako já ti to povím Tak to já admin by nepotřeboval Harry Potter is a já mám svoji svoji serveroven tam prostě svoje Minecraft servery Já je ale prosím tě potřebujeme ho taky problém na YouTube zavolej na YouTuberka Denča TV tady to děje Úča je pěkná je pěkná je pěkná dobré pojem a nebudeme sprostý Pat a Mat jak pes čtverku Zahrajeme si potom online budem admin ne a nebudem budeš ty admin mě nebudeš půjdeme hrát GTA IV a je to z vašich cel minulém a zastavila jedna paní na MHD rekuklima prodej jsi na PS4 píčo já já já já jsem čuměl jako že jo tak aby ses Kurwa Ja sebral PS4 ještě nemá výplatu tak jsem k ní přiběhl podběl Ale jak jsem ji nesral dotykáči ježišmarja vánoční to teda nebyly ale jak jsem povídal Musím jet přes čtyřku možná časem si koupím i Xbox a budeme hrát budeme hrát Dáme Skype jestli to tu po rozdělujeme a budeme hrát Games
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
GSTeeZee píše:asddddddddddddddddddddddddd
-
GSTeeZee - Sponzor
• Stránka 2 z 2 • 1, 2