• Stránka 1 z 1
[Sťažnosť oprávnená]JB1/Kvinto/FreeSlay
Dobrý večer
hrala sa mapa jail_rats a ja som bol u CT, ako simon som dával atrakciu pri boxovacom ringu v tom malom boxe aby prebegripovali hrači tie barely, ktoré tam sú. Najprv to dvaja hráči nedali, následne mal ísť admin Kvinto, ktorý si pýtal ukážku, CT Venush sa ponúkol že mu to ukáže a tak aj urobil, ale v tom admin Kvinto napísal že to mám ukázať ja inak ma zabije, keď sme mu vysvetlili že už mu to ukázané bolo a chcel som ho zabiť tak mi dal Admin Kvinto slay, netušim prečo
s pozdravom, Fajkoman
hrala sa mapa jail_rats a ja som bol u CT, ako simon som dával atrakciu pri boxovacom ringu v tom malom boxe aby prebegripovali hrači tie barely, ktoré tam sú. Najprv to dvaja hráči nedali, následne mal ísť admin Kvinto, ktorý si pýtal ukážku, CT Venush sa ponúkol že mu to ukáže a tak aj urobil, ale v tom admin Kvinto napísal že to mám ukázať ja inak ma zabije, keď sme mu vysvetlili že už mu to ukázané bolo a chcel som ho zabiť tak mi dal Admin Kvinto slay, netušim prečo
s pozdravom, Fajkoman

(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
-
Fajkoman - Mistr
[Sťažnosť oprávnená]JB1/Kvinto/FreeSlay
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1/Kvinto/FreeSlay
Ukázať Simonom vytvorenú atrakciu môže ktorékoľvek CT. Dokonca môže Simon požiadať o ukážku aj niekoho z väzňov.
Počkáme na vyjadrenie Admina.
Počkáme na vyjadrenie Admina.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Zdravím,
bol som v tom, že to musí ukázať sám simon. Pokúsim sa si to zapamätať. Prepáč za slay.
bol som v tom, že to musí ukázať sám simon. Pokúsim sa si to zapamätať. Prepáč za slay.
-
kvinto - Amatér
Admin sa ospravedlnil, do budúcna si dá na takéto veci väčší pozor.
Sťažnosť oprávnená.
Sťažnosť oprávnená.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1