Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamitnuto] Jailbreak/30kg cementu na ksichte

Příspěvekod Seso » 10 srp 2018, 12:25

Caute všetci a Rohlik. <3 Už podla toho v akej sekcii sa tento príspevok nachádza, vám mohlo dopnúť (Ak sa nevoláte Lackovič alebo Odysee), že to chcem s právami skúsiť znova.

Nick v hre : 30kg cementu na ksichte

Nick na fóre : Seso

Profil na fóre : Nudes sem

Vek : 17

Steam nick : 30kg cementu na ksichte

Steam ID : STEAM_0:0:213953517

Hlstats : Ak sa bojíte výšok tak odtiaľ zhora sem radšej ani nepozerajte

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žiaden ban ani kick na moje konto nepribudli. Čo si spomínam tak grabovaný som bol tiež iba raz a to keď mi nebolo rozumieť. Graboval ma Knedlík a všetko sa vyjasnilo. :roll:

Nieco o sebe : Ahoj, volám sa Patrik a pôjdem do 3. rocníka gymnázia v Bratislave (ak ma z toho už nedrbne), kde som sa aj narodil. Medzi moje záľuby patrí najmä klasická piatková zábava s kamarátmi. Ciže ak má niekto z GS záujem, kludne mi môže napísat na steame a niekam zájdeme. :twisted: (Neboj Rožko, podvádzať ťa nemám v pláne <3 :*) . Na druhú stranu ale nepohrdnem ani basketbalu ktorý milujem a už isto nie hre CS, ktorú hrám od mojich ôsmich rokov. Začal som samozrejme s klasickou 1.6 a to ako pravý trendsetter na JB. Postupne so msa s modom zoznamoval a bol so všetkými v pohode (keďže o mne nevedeli :| ). Potom si ale hormóny povedali:"Spravme z neho čuráka." A tak som sa radšej presunul na GO aby som tu nemal ban. Neskôr som ale znova zavítal sem kde už plánujem aj ostať. Môžem vás už ale upokojiť. Tí, čo ma poznajú, vedia, že už čurákom určite nie som (mrk mrk).

Preco by som chcel na GS adminovat? : Tu som sa nezmohol na to, než skopírovať zas a raz to, čo som mal v minulej žiadosti, kedže sa na mojom dôvode prečo chcem adminovat nic nezmenilo a zároven si myslím, že to mladší, krajší a múdrejší Cement celkom vystihol :lol:
Nad touto témou som musel dlhšie rozmýšlat, kedže som sem nechcel písat také tie klišé v typu: Chcel by som zlepšit chod na serveri a podobne, kedže to chce automaticky každý kto si o tie práva žiada. No prakticky to musím napísat aj ja, aby tu vôbec nieco bolo napísané, kedže žiaden iný dôvod ako je: riešenie problémových hrácov a snaha zlepšit chod tohto portálu, nemám. Aj napriek tomu (ako som spominal vyššie) že som uz velká ryba a nie iba planktón, stále sa nájdu hráci, ktorí: nepochopia bud módu, sú tvrdohlaví a stoja si za ich nelogickými názormi ohľadom pravidiel na JB (z coho vzniká velké % FKs, kedže sa hráci ucia pravidlá mechanicky a nie logicky). Pre normálného hráca na serveri je nemožné, aby prehovoril CTcku do duše, vybavil Tcku VD a aby hra pokracovala dalej.

Stručne povedané, ide mi o to, aby hráci na serveri hrali spokojne a aby si aj tento mód užívali (več o tom to aj je) a nie opúštali server so slovami, že tam hrajú s prepáčením idioti a mali nechuť sa tam vrátiť kvôli nejakým MFKs apod.

Ďakujem za váš drahocenný čas, čo ste venovali čítaniu mojej žiadosti a pevne dúfam v jej kladné vyriešenie. ;) ;)
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

[Zamitnuto] Jailbreak/30kg cementu na ksichte

od Rumcajz » 10 srp 2018, 12:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak/30kg cementu na ksichte

Příspěvekod Exorikas » 12 srp 2018, 15:14 VIP

Nebudem strkať nos do cudzích vecí.
Exorikas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Knedlajs » 16 srp 2018, 14:59 VIP

Keďže si bol už dvakrát zrušený za vlastné chyby, ber toto ako poslednú šancu. Skúsiš si test a ak ním prejdeš, dostaneš NAPOSLEDY našu dôveru a práva na serveroch. Ak o nich prídeš, ďalšiu príležitosť už nebudeš mať.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Maxipes » 17 srp 2018, 11:00

Po konzultaci s ostatnimi HLSA zamitam.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů